Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

delta pulse2 yardım

Başlatan efkan_, 06 Eylül 2014, 18:01:50

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

efkan_

Ustalar öncelile cok teşekkür edrim hepinize kolay gelsin.
ben yolları tek tek kontrol ettim sorun yok  calışıyor . bobinden ses geliyor ıft840 ısınıyor ama bobine seri direnc bagladımgımda ısınma yok ve bobin seside azalıyor ama hoparlör tarafa ne ses ne elektirik geliyor
Linkback: Ynt: delta pulse2 yardım

efkan_

Sayın sinyalci  yolları tek tek kontrol ettim sorun yok hepsi calısıyor bakmayın biraz kötü olduguna görünüm kötü ama kısa devre veya iletkensizlik yom. fakat lm555 yerine tl081 bana gönderilmiş bu sorun kaynagı olabilirmi ?

...SİNYALCİ...

Sayın efkan bulundugunuz yeri bilmiyorum ama entegreleri temin edecek yeriniz zor ise ben size ücretsiz bütün enteğreleri gönderirim isterseniz potlarınızın saglamlıgınıda kontrol edin sıfır pot benim başıma gelmişti saygılar
...DÜŞMANIN ATTIĞI TAŞTAN , DOSTUN ATTIĞI GÜL AĞIR GELİR BANA...

efkan_

söyle söyliyim 50 km en yakın yer entegreyi tehmin etmem gerekiyrmu ? ben bu siteden aldım bana yanlış olmadıklarını söyledi . potları nasıl kontrol edecem sökerekmi tekrar  ?

efkan_

Simyacı bey
siz yazabilirmisiniz buradan hangi entegrelere ihtiyac var ? sorun entegremi yoksa tekrar bpc almaz zorundamı kalırım ? Allah razı olsun sizden igileniyorsunuz yardımcı oluyorsunuz yoksa tek basıma bitmez bu

Karadağ

Efkan Bey,

Entegre ihtiyacınız yok. O lehimleri ve atlamaları düzeltmeye ihtiyacınız var.Tahta saplı havya bir tabirdir. Direkt 220V a bağlanan ısı kontrolü olmayan havyalar için kullanılır. Sebebi de bu serinin ilk önderleri tahta saplı havyalar olmasıdır. Sizin öncelikle sadece lehimleri düzeltmeye ihtiyacınız var. O lehimleme ve atlamalar ile işiniz çok zor. Demonte kit alıp çalıştırabilmek için yeteri bir ekipman ve bilgi gerekli. Sizin ekipman konusunda biraz yetersiz olduğunu görünütor. Bu nedenle normale göre çok daha dikkatli lehim yapın. Lehimleri ve atlamaları düzeltin ve tekrar fotoğraf ekleyin. Sonrasında voltaj kontrolü ile devam edeceğiz.
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

efkan_

Sayın Karadağ
eger lm 555 yerine bana tl081 yanlış oarak gönderilmiş ise zaten calışmaz . ben tekrar temize gececem legimleri tekrar yenileyecem atacam resim ama ben kontrol ettim yollar saglam atlamalar kolay olsun diye alttan aldım

...SİNYALCİ...

Sayın efkan siz Sayın Karadağın yazdıklarını aynen uygulayın daha sonra resim yükleyin anlaşılan ustam voltaj ölçtürüp arızayı bulacak ustam herzaman haklıdır saygılar

efkan_

Tamam teşekkür ederim en kısa zamanda resimleri yukleyecem

Karadağ

Alıntı yapılan: efkan_ - 08 Eylül 2014, 19:05:41
Sayın Karadağ
eger lm 555 yerine bana tl081 yanlış oarak gönderilmiş ise zaten calışmaz . ben tekrar temize gececem legimleri tekrar yenileyecem atacam resim ama ben kontrol ettim yollar saglam atlamalar kolay olsun diye alttan aldım

Eğer dediğim yolu izlerseniz yardımcı olmaya çalışırım. Aksi taktirde yardımcı olamam. Burada malzeme parasına demonte kit vererek yardımcı olmaya çalışıyorum. Bu da zaman zaman burnumdan geliyor. Pişman oluyorum demonte kit verdiğime.

Saygılar

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

efkan_

haklısınız . en kısa sürede istediginizi yapacam

...SİNYALCİ...

Ustam kiminin parası kiminin duası.Saygılar

efkan_

Ustalar elimden gelen düzeltmeleri yaptım sorun hala devam ediyor ses gelmiyor

Karadağ

Eskisine göre daha iyi. irf740 ın ayaklarını birdaha elden geçirip tinerle güzelce temizleyin. Bende resimleri biraz inceleyeceğim.

efkan_

sildim ayaklar temas etmiyor birbirine kontrol ettim . Sorun hala devam ediyor ses gelmiyor hiç elektrik bile yok bacakların da

Karadağ

r51 takılı değil. transistörleri göremiyorum. onları siz kontrol ederseniz sevinirim. 555 yerinde tl081 var. birde otomatik manuel için bişey taktınız mı?

efkan_

bana r51 gönderilme di sordum cevap olarak gereksiz olanları göndermedik dediler. Ve bana 555 gönderilme di tl081 gönderildi ne yapmam gerekiyor ? . Ve galiba manuel ve otomatik için gönderilen parçayı taktım . Transistorler takılı . ŞŞimdide teşekkür eederm

Karadağ

transistörlerin bir kısmı pnp bir kısmı npn dir. onları kontrol edin. tl081 yerine 555 takın. r51 i de takmasanız otomatik modda bir problem teşkil etmez.

efkan_

Karadağ bey
transistörleri nasıl kontrol edecem sokerekmi biraz acıklarmısınız pek bilgim yok ? sizede zahmet ettm. entegreyi degiştiririm bir kac gün içinde ancak . r51 takarım.

efkan_

Karadağ bey
Bana  ırf 840 gönderilmiş aynı zamanda. şimdi siz bana hangi parcaları almam gerektigini ve yenileme gerek tigini söylermisiniz ben cuma gönu onları alırım ?

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious