Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

EN İYİ DEDEKÖR SEÇİMİ

Başlatan andon80, 30 Ağustos 2014, 23:16:41

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

andon80

Walkman ustam notmalde devre sesi aşırı yüksek ses çkış transistor fotolarına bakarsan biri ters bağlanmış ve tx katındaki 547 şase bacağındaki 39k.. 30k olacak tl72 ile 62 nin yerlerini de değiştirebilirsiniz saygilar
Linkback: Ynt: EN İYİ DEDEKÖR SEÇİMİ

mc_307

Vlf ustam 4 gözle bekliyoruz. Tektek için mesafesi iyi bir vlf hayalimdir hep. Peki ekran falan olacak mı. Bu garretace250 deki gibi metal barları olcak mı?
"Yavaş yavaş ölüyoruz" dedi kaplumbağa.
"Haklısın, ne uzun bir gün" dedi kelebek.

andon80

Mc 307 ustam ekran meselesi benim de kafama takılıyor yardım eden olursa geotech1 de yapılan audion vdı yapmak isterim anlayan varsa bizimle paylaşırsa memnun olurum

mc_307

Andon ustam biraz bilgi verirmisin bu vlf hakkinda yani audion vdi.
Google da bu ismi yazınca bişeye ulaşamadım. Link var mı

andon80

mc 307 ustam audion vdı  vfl dedektör değil .ayrım devresi ..ama senin istedin gibi bi cihaz istersen sana kesinlikle sayfa başındaki devreyi şidettle  tavsiye ederim her konuda yardım a hazırım...

http://www.geotech1.com/forums/showthread.php?18958-Arduino-based-VDI!&highlight=VDI

mc_307

teşekkürler andon80 ustam. mümkünse pirat 1 elinizde varsa, tüm dökümanlarını verirmisiniz bana, yani bobin , pcbdeki tüm parçalarla alakalı dökümanı. ben acemiyim biraz, pot direnç ve diğer parçaları 10 kez kontrol eder öle bakarım, dökümanların çıktısını alırım genelde.

andon80

arkadaşlar videodaki devrenin arkadaş resmini de yolladı .sizce yapmaya değer mi .herkes bir devre paylaşsa en iyi dedektor u bulmak açısından SAYGILAR

hizliresim.com/upload.php

andon80

ARKADAŞLAR RESİM İ TAM YÜKLEYEMEDİM TEKRAR DENEME...

http://hizliresim.com/XYRAr6

vlf

demır pensenın arkasında 5 kuruşu gören bır test vıdeosu  yada böyle bır test yapan varmı  ayrımlı modda 13 DD bobın ıle ...  >:( ..........

kuzen_212000

sayfa başındaki devrede bahsi geçen pirate bu cihazmı

Ölen Hayvan İmiş.Aşıklar ölmezmiş....

vlf

benzerlik olabılır ama sanırım aynı degıl bırde ben bu cıhazı farklı adlarda gormustum rus lardada popüler vıdeodakı cıhaz.....bak ıste demır nesneler kucuk para boyutunda es demır ler olsa vıdeonun seyrı degısır.....bunu goz ardı etmemek lazım.....

serkan2727

Pirat orjinali varsa iyi olur pirat cok iyidir tuzlu suyun içinde calisir orjinal pirat yapabilecek varmı tek para 43 cmden gormuyorsa tam yapilmis degildir pirat devrede calisma yaptik basaramadik 

vlf

su sekılde bır test düşünüyorum ben  ayrımlı modda 13 dd net 10 kurusu goruyor   bunu vısta da goruyor sanırım arkadaşlardan gelen  bılgı

andon80

Ustalar başka guzel cihazlari olan arkadaşlar mutlaka var ve hep birlikte bir şeyler yapalim yabancı sitedeki insanlar gibi biz de yapabiliriz

andon80

Vlf ustam başarılarının devamını diler ve test sonuçlarını merakla bekliyorum

serkan2727

Mucittin amca nerelerde ya yani proteus selami abi

mc_307

Selami abi sanırim kursta. İşi bitince kesin uğrar ;)

kato

merhaba ystalar bu piratın butun bilgileri olan. usta paylaşırmısınız bu bilgileri
iyi gibi gözukuyor yapmak isterim eyer mumkunse pdf olsun
saygılarla kolaygelsin

makintel

http://www.teknolojiekibi.com/yeni/index.php?action=dlattach;topic=5698.0;attach=10454;image
...................................
vlf Ustam, o miladdan önceki zamanlardan kalma pensenin bir eşi de bende var ;) Çalışmalarında başarılar dilerim; saygılarımla.
Mert düşmanla Dünyanın bir ucuna git, kalleş dostla bir adımlık yolculuğa çıkma...

raxar

Alıntı yapılan: andon80 - 31 Ağustos 2014, 17:42:32
ARKADAŞLAR DEVRE BİRKAÇ ARKADAŞTA VAR DEVRENİN ÇİZİMİ WALKMAN USTA YA YAPTIRDIM EMEKLERİ İÇİN SAYGILARIMI SUNARIM .DEVRE ADMİRAL İN Bİ KARDEŞİ AMA GERÇEKTEN GÜZEL ÇALIŞIYOR .AMA HİÇ BİRŞEY İYİLEŞTİRİLEMEYECEK  KADAR MÜKEMMEL DEYİLDİR .DEDİĞİM GİBİ SES KATI ÖZELLİKLE ÇOK İYİ .PROTEUS KULLANAN ARKADAŞLAR VARSA ÇİZİMİ ORADA Bİ TEST EDEBİLİR Mİ .USTALAR BAKIN BAKALIM DAHA NE GİBİ İLAVELER OLABİLİR.

http://www.yukletr.com/download.php?file=122943185235bac2e75840b7095bea6a

Değerli ustalarım, bu devreyi yaptım. sıra bobine geldi. bobin takılı değilken sürekli bir ses geliyor. çok hafif bir ses. ses potu sonuna kadar açıkken zor duyuluyor. yapan arkadaşlar bilgi verebilirmi sesin bu kadar düşük olması normalmidir. Andon ustam ses katı güçlü demiş, ben mi hata yapıyorum olacağı mı bu :)

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious