Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

EN İYİ DEDEKÖR SEÇİMİ

Başlatan andon80, 30 Ağustos 2014, 23:16:41

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

andon80

VLF ustam işin gerçeği ben sabırsızlıkla senin siteyi şenlendirmeni bekliyorum.arazide aktif olanlar iyi bilir her iki cihazın da eksikleri var şu anlık. iki cihazı kullanmak gerekiyor .ve büyük veya ufak malzeme olsun onlarca metre derinlikte değil.ister pulse ister vlf olsun yeter ki arazide gözüm arkada kalmasın yapan ahmet  veya mehmet  olması önemli değil yeter ki sitemizin ülkemizin teknolojik anlamda temsili gelişmesi .kim yaparsa benim ustam o dur .başımın üstünde yeri var bilgi ve tecrübesi olana.SAYGILAR
Linkback: Ynt: EN İYİ DEDEKÖR SEÇİMİ

teknik2230

pirat neden  yapmıyorsunuz ödüllü  bir  cihazdır  pirat

onur600

Bahsi geçen video bu muhtemelen.
Daha güzeli de var,ama kimseyi kanser etme niyetli değilim ;)
Bir no daha düşeyim Vlf nin ayrımını bu kadar büyütmeye gerek yok.
Saygılar
LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

Delilik, şüphesiz aptallıktan daha iyidir...

serkan2727

en  iyi dedektör  voltrandır  yani
karadağ usta  ve  mustafa  ustanın dedektörleridir  kaç  senedir  bu  işteyim  karadağ  ustanın  cihazı  süper

vlf

elyapımı ustam gol bug  hakında bılgı bırıkımın varmı ben su an cıft tonlu bı tasarım ustunde çalışıyorum 20.300 khz f çalışıyor  raptıyeden kucuk demır ve demır mıneralını gormezke cay sekeri tanecıkleri kadar  bakır ve benzeri  parçacıkları degerlı modda ve net  goruyor minelab 5000 de bu teslerde mesafenın 2.5 cm olduğunu kulanan arkadaşların bılgılerıne bas vurarak ogrendım bende benzer mesafede rakamlara ulaştım ....duşuncenız nedır saygılar....mst

elyapimi

Alıntı yapılan: vlf - 24 Ekim 2014, 15:32:16
elyapımı ustam gol bug  hakında bılgı bırıkımın varmı ben su an cıft tonlu bı tasarım ustunde çalışıyorum 20.300 khz f çalışıyor  raptıyeden kucuk demır ve demır mıneralını gormezke cay sekeri tanecıkleri kadar  bakır ve benzeri  parçacıkları degerlı modda ve net  goruyor minelab 5000 de bu teslerde mesafenın 2.5 cm olduğunu kulanan arkadaşların bılgılerıne bas vurarak ogrendım bende benzer mesafede rakamlara ulaştım ....duşuncenız nedır saygılar....mst
hayır arkadaşım hiç bilgim yok o cihaz hakkında.aynen dediğim gibi arkadaşım.o bahsettiğim noktadan yapılan ölçümlerde aşırı mineral veya tuğlaya sıfır tepki ama ama metallere duyarlığı hiç kaybetmeden sıfır tepki verebilecek bir devre tasarlanabilirse hava toprak derinlik farkı kalmaz.cihaz havada ne derinlik yapıyorsa her tür toprakta aynı derinliği sağlar.yani oto toprak ayarı olur.her saniyede çalışma frekansı kadar toprak ayarı yapmış olur.bbu yapılabilirmi.evet ben yaptım ama hala eksikleri var.

serkan2727

senelerdir  bu  işteyim  arkadaşlar  vlf  dedektörler  işe  yaramaz  bu  iş  için  en  uygun  sistem  pulsedir 

vlf

kendimi ifade edemedim sanırım karadag usta .... mıneral olayıydı   yoksa kımseyı kırma nıyetınde degıldim ..neyse ilk testler iyi gold bugda  ...biraz daha geliştirmem gerekiyor... sanırım ılk yerli gold bug olacak  toprak sıtabılıtesi 100de 95 fe mınerali tamamen sildim  sadece mesafe sonuru var zamanla asacagıma emınım .....   

Mustafa-

mikroişlemciler ve geliştirilen yazılımlar algoritmalar ile herşey mümkün oluyor... diğer türlü analog yapılarla bu işler sınırlı kalıyor...

Karadağ

Konuyu gereksiz mesajlardan temizledim. Simdi istenen bir test varsa yayinlayabilirz.

Vlf yavas yavas test etmeye baslasak aslinda guzel olur.

Saygilar
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

andon80

ARKADAŞLAR BİR ARKADAŞIMIZIN YAPMIŞ OLDUĞU VLF BİLMEM TAVSİYE EDERMİSİNİZ.

vlf

treshold sesi açmadan test yapılmış gibi.......

onur600

LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

andon80

onur ustam yapan arkadaş zaten test için değil algılaması ve tonlaması nı görmem için bana video yolladı ..test derseniz yapan arkadaşa söyleriz imkanı varsa test videosu da çeker herhalde. önemli olan iyi veya kötü bir şeyler  yapabilmek insan tecrübe ile geliştirir kendisini . daha iyi videosu veya devresi olan varsa paylaşsın  hep birlikte öğrenelim geliştirelim . konu başında yayınladığım devrede iki sorun buldum ve şu an gerçekten mükemmel  çalışıyor yapmak isteyen arkadaş olursa her türlü yardıma hazırım  SAYGILARIMLA....

onur600

Sözlerine aynen katılıyorum.
Benim aklıma takılan bir durum vardı.Şahsınızla veya video ilgili değil...
LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

walkman

bu el, bu kilim biryerden tanıyacam ama nerden? andon80 video için teşekkürler. andon80 usta hataları buradan yazarsanız kanımca herkes faydalanmış olur

andon80

YOK USTAM KESİNLİKLE ÜSTÜME ALINMADIM .GERÇEKTEN VİDEO ÇEKİMİ PEK İYİ DEĞİL .AMA YAPABİLEN VEYA GAYRET EDEN ARKADAŞLARI HER ZAMAN  TAKTİR EDERİM .PULSEDEN  PEK ANLAMAM AMA VLF KONUSUNDA BİLGİM DAHİLİNDE YARIMCI OLMAYA ÇALIŞIRIM....SAYGILAR ONUR600 ÜSTAT

andon80

WALKMAN  USTAM HATALARI  EN KISA ZAMANDA YAYINLARIM . GERÇEKTEN ÖDÜL ALMASINA ŞAŞIRMADIM CİHAZIN. BİRAZ MIKIRTILI AMA DERİNLİK VE AYRIM MÜKEMMEL...

vlf

arkadaşlar sabırlı olursanız T2M  son aşamalarında .........ortak bı projeden yola cıkılarak tasarlandı  ...arkadaşlarımla pu projeyi paylaşmayı umut ediyorum ...ve paylaşıcam......saygılarımla ....

walkman

andon80 usta bu konu altında daha yayınladığınız devredeki sorun ses azlığı ise o zaten tasarımcının bilerek yaptığı bir özelliktir. Bu cihazın orjinali kulaklık kullanılması için yapılmıştır. Yok ben kulaklık kullanmak istemiyorum derseniz onu da 1-2 watlı bir amplifkatör ile çözebilirsiniz. 

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious