Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

EN İYİ DEDEKÖR SEÇİMİ

Başlatan andon80, 30 Ağustos 2014, 23:16:41

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

onur600

Alıntı yapılan: makintel - 02 Şubat 2015, 13:33:08
Peki neden pulse kullanmalıyız?...............................................................
Neden?... ;)
Sevgili dayıcığım,sizlerinde ilave edeceği bir şeyler vardır diye hemen pulseye geçmedim.
Bir örnek daha veriyim vlf tercihi hakkında.Gördüğüm kadarıyla vlf cilerin yaş ortalaması pulseciler den daha yüksek :) Neden acaba..
Linkback: Ynt: EN İYİ DEDEKÖR SEÇİMİ
LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

Delilik, şüphesiz aptallıktan daha iyidir...

makintel

Gördüğüm kadarıyla vlf cilerin yaş ortalaması pulseciler den daha yüksek :) Neden acaba..
...........................................................................
Derin çukurları görmek,  onlara,  kahredici bir veda yı hatırlatır da ondan :D :D :D ... 
Mert düşmanla Dünyanın bir ucuna git, kalleş dostla bir adımlık yolculuğa çıkma...

walkman

Alıntı yapılan: onur600 - 02 Şubat 2015, 19:52:59
Alıntı yapılan: makintel - 02 Şubat 2015, 13:33:08
Peki neden pulse kullanmalıyız?...............................................................
Neden?... ;)
Sevgili dayıcığım,sizlerinde ilave edeceği bir şeyler vardır diye hemen pulseye geçmedim.
Bir örnek daha veriyim vlf tercihi hakkında.Gördüğüm kadarıyla vlf cilerin yaş ortalaması pulseciler den daha yüksek :) Neden acaba..

onur600 vlf cilerin yaş ortalamasının yüksek olmasının ilk nedeni sanırım, kanaatimce veeee kesinlikle aza kanaat etmelerinden az ile yetine bilmelerinden geliyor. Siz hiç orta yaş üstü pi ile uğraşan gördünüz mü. Ben görmedim Görmeye de dayanamam. :D :D :D

Bak makintel ustama hiç pi ile uğraştığını duymadım. Bu  arada makintel ustam şiirlerini özledik bilesin. Alın benden de bir göz kırpma ;)  ;)  ;)

onur600

Ustalarım harikasınız.Sizleri seviyorum..
LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

tribritzi

pulseyle ilgili bir kaç deneyimi mi anlatıyım .minelap 5000 i kullanamayıp gidip drs graund exper ile değiştirdik . Allah belasını versin o makinanın . makina sinyal veriyo kazma kürek kaz kaz belki 1.30 1.50 cıkan obje teneke . ev yıkıntılarına sinyal atıyo  1.70 - 2 mt ye kadar kazıp tugla birikintilerini görünce nasıl dahiane küfürler üretiyoruz tahmin bile edemezsiniz . küçük başlığı takıyoruz benim vlf nin aldıgı sinyali yakalamıyor . belli bi zaman sonra bıkıyorsun zaten . kaymagını yesen belki bıkmazsın ama genel olarak bulunamadıgı için bıktırıyo . vlf öyle değil hem zevkli hem devamlı bi şeyler katıyo insana .etki tepki arası çok kısa . sinyalın altındaki maksımum 1-2 dakıka da görebiliyosun . çıkan paraları tanımaya başlıyosun . yerleşim yerlerinin hangi döneme ait oldugunu anlamaya başlıyosun . zeminde ki keramikler hangi uygarlığa ait anlayabiliyosun . ben ce en guzeli kahve köşelerinde sürtmekten bin kat daha iyi . maksat para kazanmaktan ziyade o heyacanı o zevki o adrenalını yasamak . çok fazla makinacı yoktur harcadıgından çok kazanan . şahsım adına çok da zararda değilim . ama sizin nanoyu kullanmak istiyorum . saygılar .

onur600

Alıntı yapılan: tribritzi - 02 Şubat 2015, 22:51:18
pulseyle ilgili bir kaç deneyimi mi anlatıyım .minelap 5000 i kullanamayıp gidip drs graund exper ile değiştirdik . Allah belasını versin o makinanın . makina sinyal veriyo kazma kürek kaz kaz belki 1.30 1.50 cıkan obje teneke . ev yıkıntılarına sinyal atıyo  1.70 - 2 mt ye kadar kazıp tugla birikintilerini görünce nasıl dahiane küfürler üretiyoruz tahmin bile edemezsiniz . küçük başlığı takıyoruz benim vlf nin aldıgı sinyali yakalamıyor . belli bi zaman sonra bıkıyorsun zaten . kaymagını yesen belki bıkmazsın ama genel olarak bulunamadıgı için bıktırıyo . vlf öyle değil hem zevkli hem devamlı bi şeyler katıyo insana .etki tepki arası çok kısa . sinyalın altındaki maksımum 1-2 dakıka da görebiliyosun . çıkan paraları tanımaya başlıyosun . yerleşim yerlerinin hangi döneme ait oldugunu anlamaya başlıyosun . zeminde ki keramikler hangi uygarlığa ait anlayabiliyosun . ben ce en guzeli kahve köşelerinde sürtmekten bin kat daha iyi . maksat para kazanmaktan ziyade o heyacanı o zevki o adrenalını yasamak . çok fazla makinacı yoktur harcadıgından çok kazanan . şahsım adına çok da zararda değilim . ama sizin nanoyu kullanmak istiyorum . saygılar .
İşte o bahsettiğiniz sorunları çoktan aştık.Tuğla veya minarel bizim başımıza dert değil.İlgili videolar mevcut.3s olarak.

Nanoyu kullandığız zaman hem derin bir pi hemde tek,tek keyfini süreceğiniz bir sisteme sahip olacaksınız.Diğer exstralarıda yanında olmak kaydıyla.
LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

makintel

makintel ustam şiirlerini özledik bilesin
......................................................................
Bekliyen, özliyen dostların  da olması sevindirici birşey; teşekkür ederim walkman Ustam.  Saygılar.
Mert düşmanla Dünyanın bir ucuna git, kalleş dostla bir adımlık yolculuğa çıkma...

kaptan

slm.ben pi ciler vlf cilr olarak yaş ortalaması deyilde çeşitli nedenlere baglıyorum pi kullanıcıları saglam ekip azbiraz işaret bilgisi olmalıdır madi ve zaman sıkıntısı olmamalıdır ermeni ihtiyar süylenti gibi şeylere kulagını tıkayıp bilinçli çalışmalar yapmalıdırki belki günün birinde aradıgını bulabilmeli vlf ciler hurda kırık dökük te olsa boş dönmezler adranalin hobi her anlamda yaşarlar on dakıykada hedeflerine ulaşı muhtemelen demir tenekeye işçilik harcamazlar zaman zaman picilerin metrelerce derinde aradıgını çok yakın bir mesafeden alırlar herşey kısmet diyorum ustalar yanlış düşünüyor olabilirim fikirlerimi yazmak istedim saygılar
hayır da şer de ALLAH tandır

andon80

Arkadaşlar konunun bukadar ilerlemesini beklemiyordum ama güzel  oldu  herkes tecrübesini  paylaşır  işe  gerçekten  nasıl  bi cihaz olması gerektiği  ortaya çıkar,  tabi Karadağ  usta nano  yu bitirenekadar  benim düşüncem her ikisi bir arada kullanılmalı  ikisininde yeri ayrı, bana gore define bukadar uğraşıdan sonra yalan gelmeye başladı en azindan tek tek ile hobi yapabiliyorum herkes e de tavsiye ederim , en azindan elime iyi veya kötü  birşeyler  geciyor degerli degil ama stres atmak icin on numara . Konuyu acmamdaki asıl  sebep te vlf mi pulse mi diyecegimize neden ikisi bir arada olan bi cihaz tasarlamayalim daha iyi olmazmi .daha derin ve iyi ayrimli bi cihaz olması

serkan2727

vlf  30  den  sonrasını  ayırmaz

Karadağ

Alıntı yapılan: andon80 - 03 Şubat 2015, 20:14:27
Arkadaşlar konunun bukadar ilerlemesini beklemiyordum ama güzel  oldu  herkes tecrübesini  paylaşır  işe  gerçekten  nasıl  bi cihaz olması gerektiği  ortaya çıkar,  tabi Karadağ  usta nano  yu bitirenekadar  benim düşüncem her ikisi bir arada kullanılmalı  ikisininde yeri ayrı, bana gore define bukadar uğraşıdan sonra yalan gelmeye başladı en azindan tek tek ile hobi yapabiliyorum herkes e de tavsiye ederim , en azindan elime iyi veya kötü  birşeyler  geciyor degerli degil ama stres atmak icin on numara . Konuyu acmamdaki asıl  sebep te vlf mi pulse mi diyecegimize neden ikisi bir arada olan bi cihaz tasarlamayalim daha iyi olmazmi .daha derin ve iyi ayrimli bi cihaz olması

ikisi bir arada pişiyor işte fırında :) size yakında sıcak sıcak nano ikram ederim :)
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

andon80

vlf 30cm den sonra ayırmasını isteyen ayrım devresi kullansın .testlerimde fark ettim cihaz değerli dediği nesneye ayrım devresi değersiz demişti ve çıkan nesne değersiz di .eğer audion bord lardan anlayan var ise bi konu daha açalım bizim sitemize de kazandıralım eminim çoğumuzun işine yara.  https://www.youtube.com/watch?v=5j_XM0L0BKg&feature=youtu.be

bence gerçekten on numara  ...

surge

Büyük ve derinde malzeme arayanlar için Süperscan ile tarayıp bulacaksın, magnetometre ve vdi si olan vlf ile test edeceksin. Derindekine magneto sinyal vermezse vlf testi için biraz kazman gerekebilir. Magneto sinyal verirse zaten kazmana gerek yok. Bu arada ekip biraz kalabalıklaşıyor 3 cihaz için.  Sadece Vlf ile ararsan işin içinden çıkılmaz çok şeye kıymetli sinyali verir.

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious