Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

Delta Pulse 3s Nano

Başlatan Karadağ, 17 Ağustos 2014, 21:26:08

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

durmaz

Karadağ

Arkadaşlar yoğunluktan ben dip çizimi kontrol edemedim.
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

aynuzzaman01

Ustam dip çizimden bir haber yokmu sabırsızlıkla bekliyoruz
Allah var, gam yok.

_Hektor_

Usta dip çizime bakabildinizmi ?

Mustafa-

smd kit olarak olarak yola devam....

myfavorites

Bu gidişle forum da herhalde nano yapmayacaklar
Bi deneme yaptık verim alamadım barı yeni PCB de deneyelim
Sabırsızlanıyor karadağ usta

Karadağ

Bu akşam çözmeye çalışacağım bu dip işini.

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

...SİNYALCİ...

Eyvallah ustam.Saygılar
...DÜŞMANIN ATTIĞI TAŞTAN , DOSTUN ATTIĞI GÜL AĞIR GELİR BANA...

Mustafa-

acemi-usta

hayırlı olsun heppimize ne zaman başlıyoruz
:D
bir mazlumun sesi onu duymak isteyene ulaşır duymak istemeyen zaten ona zulüm edendir

said_jarrah

Engineer

umut2020

BU DP 3 S NANO DEMONTE KİT VEYA HAZIR KİT OLARAK SATIŞA CIKACAKMI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUZ.

acemi-usta

bu sağlamsa ben başlayacam
bir mazlumun sesi onu duymak isteyene ulaşır duymak istemeyen zaten ona zulüm edendir

myfavorites

Elimde ütü bir elimde PC yazici başında bekliyor gibi hissediyorum kendimi gerçekten çok sabirsizlandik. Acele etmeye gerek yok hayırlısı olsun.

Karadağ

Arkadaşlar  said_jarrah ın çizimini elden geçirdim. Bunu kulanma nedenim altiumda çizilmiş olması. Ben çizim programlarından sadece altiumu bildiğimden diğerlerini elden geçiremedim. Bu çizimi el ile basılabilecek düzeye getirmeye çalışıyorum. Bittiğinde ekleyeceğim. Eğer sorun olmayan bir dip baskıdevre ortaya koyabilirsek demonte ve kit olarak sizlere sunacağım.

said_jarrah

karadağ hocam gelişme var mı :D
Engineer

kripto55

Alıntı yapılan: M-usta-FA - 21 Şubat 2016, 18:26:33
nano dip pcb

Ustam su isi atmele cevirsek daha iyi olmazmi? Test edebildinmi ustam hic dip pcb yi.

Karadag ustam birde yeni dp3s ile nano arasindaki ne gibi farklar var bazi arkadaslar ikisinide ayni saniyor sanirim arasindaki farklari kisada olsa anlatabilirmisiniz
. Arkadaslarinda kafa karisikliklari gitsin ins.

Karadağ

Alıntı yapılan: said_jarrah - 27 Şubat 2016, 16:24:58
karadağ hocam gelişme var mı :D

Zaman buldukça sizin çizimi elden geçiriyorum. LCD tarafını tamamen baştan çizdim :) Atlama bıraktığınız heryeri düzelttim. Ama hala işi var.

Karadağ

Alıntı yapılan: kripto55 - 28 Şubat 2016, 00:52:47
Alıntı yapılan: M-usta-FA - 21 Şubat 2016, 18:26:33
nano dip pcb

Ustam su isi atmele cevirsek daha iyi olmazmi? Test edebildinmi ustam hic dip pcb yi.

Karadag ustam birde yeni dp3s ile nano arasindaki ne gibi farklar var bazi arkadaslar ikisinide ayni saniyor sanirim arasindaki farklari kisada olsa anlatabilirmisiniz
. Arkadaslarinda kafa karisikliklari gitsin ins.

Kullanıcılardan anladım ki nano profesyonel kullanıcı istiyor. Profesyonel olan inanılamayacak derinliklerden para topluyor. Bugün yine bir kullanıcı 50cm den roma sikkeleri almış. Ama amatör kullanıcıyı çok sıkıyor. Bu nedenle nano da 3s nin yeni versiyonu da lazım. Seçimi kullanıya bırakacağız. Temel fark ne derseniz nano olabildiğince derin ayar yapan bir yazılıma sahip. Ayrıca manyetometreyi 3d olmadan kendi ekranında da gösterebiliyor. Ve son olarak sallamalı ses modu var. 3s yeni versiyonda ise sallama modu yok ve manyetometre yok. Bunu yerine metal ve boşluk aynı anda aranabilen bir mod var. Ve 3s yeni versiyon 3D çalışmaya yönelik bir tasarıma sahip.

said_jarrah

Karadağ hocam gayet güzel görünüyor. Satışa başlamanızı dört gözle bekliyoruz.
Selamlar,
Engineer

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious