Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

Adım Adım DP3S ile Fethetmeye..

Başlatan kripto55, 02 Ağustos 2014, 17:12:49

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kripto55

Arkadaşlar artık dp3s için hakettiği yere çıkarmak için gerçek arazi testleri alacak yada araştıranın aklında her.gi bir soru işareti kalmaması için seri ve gerçek testlere başladım.

İlk testlerde cihaz gerçekten beni fethetti. İnş. videolarla alacak kişileride fetheder.

Sırada diğer arazi gezisi ve testleri var.

A dan Z ye dp3s  konu başlığı ile olarak ilerleyeceği
Ve videolarda hangi başlık kullanıldı ve ne kadar etkili oldu onlarıda belirteceğim.
ÇALIŞMALAR İLGİLİ BİR KAÇ VİDEO:
------------------------------------------------------------------------------------------------

1)

2)

*TEKNOLOJİ EKİBİ BAŞLIK ÇALIŞMALARI.

Linkback: Adım Adım DP3S ile Fethetmeye..

kripto55

DP3S için bobin çalışması.

2.7 ohm direnci-680 mh iç direnci biraz yüksek yaptım çünkü tek paraya derinlik olarak duyarlı olması için.

kripto55

Dün arkadaşlar beni arazide bir madde olduğu beyan ederek beni çağırdılar.Akşam gittim çok karanlık olduğundan önümü zor görüyordum ve bana dedikleri yerde sürüsüne bereket çivi vardı dp3s sürekli red ediyordu önüne gelenleri ayrımlı modda.

Bir noktada +90 ile çok şiddetli sinyal aldı kilitlendi sonra dedim burda birşey var tek para olabilir. Sonra bana dediler evet var altın yüzük var dediler kendileri koymuş cihazı denemek için ve haberim yok.

DP3S onları biraz yıktı çünkü idda etmişler bu kadar demirin arasından bulamaz diye ama garipler yıkıldı...Dedektör çok iyi dediler yerlerimiz var vs gidelim dediler herşey sırayla dedim   

Gizli yapılan testte En Az 30 tane pasli çivi atıp ortasına çiviler den 8 cm uzakta 15 cm gömmüşler dp3s affetmedi okadar metalin içinden yüzğü buldu..2.7 OHM-680 MH 38 CM BAŞLIK TESTE TABİ TUTULMUŞTUR

Karadağ

Merhaba Kripto :)

Maşallah diyelim. Delta pulse 3s birkez daha kendini kanıtlamış oldu.

Saygılar
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

vansa65

Usdalar selam.. Delta 3s kulanıyom sağol sun hüseyin usdam yaptı.60 lık  Boru başlık kullanıyorum sımdı ye kadar bısı yakalayamadım.tabı olmadığı ıcın.bır şey soracam 60 lık başlıkla derinden çalıştığı ıcın bır şeyler kaçırmış ola bılırmıyım.bır de profosyonel başlık daha mı ıyı olur.

kripto55

Professional başlık tabi daha iyi. Kaçırmış olabilirsiniz çünkü başlık ne kadar büyükse küçük metallere okadar duyarsızlaşır sağırlaşır.

vansa65

Kripto usdam selam peki 50 ye 40 veya 45 lık profosyonel başlık olursa 60 lık derınlık de çok fark olurmu.bırde boru 60 lık lâ profosyonel 60 lık arasında fark olurmu.

kripto55

Pek birşey olacağını düşünmüyorum bu çaptakiler genellikle mesafeler aynı sadece ciddi derinlik 80*80 de 1x1 --2x2 gibi başlıklarda olur.

siz bobını sıkı sarın gevşek durmasın oynamasın şekil itibari ile terazide bozukluk olmasın yeter.Sıcak silikon ile iyice sabitleyin test ettikden sonra..

vansa65

usdam bilgiler icin tesekkurler sagolsun huseyin usdadan aldim 1×1 basligim var ama genelde 60 lik boru basligi kulaniyorum.cok guzel calisiyor vlf de var ama delta 3S den sonra hic kulanmadim gerek de duymuyorum .tek dusuncem 50 ye 40 lik bir elips baslik veya 45 lik basligin bile bana hem yuzeyde hemde derinlilde  kulanicilara  cvp vere bilecegi gerci siz daha iyi bilirsiniz.Birde usda ben kendim saramiyorum  :) Ama sivasda bi arkadasimiz  38 lik baslikla 80 cm Nal bulmasi.onada ben tavsiye etmisdim .Cok iyi bi derinlil oldugunu dusunuyorum.

kripto55

vansa usta burdaki mantık şu ;

Bobın büyüdükçe arası manyetik olarak açıldığından küçük cisimleri görmez.

Başlık ne kadar küçükse o kadar küçük metalleri bulur.

Yani 1x1 başlıkda 5 kg yağ tenekesini 2.5 metre buluyorsa . 38 cm görmeyebilir.

Ama 1 tl 38 başlıkda 30 cm buluyorsan 1x1 bobınde kablonun üzerine gelirse algılar.

Burda en verimli başlık 1x1 başlıktır.

vansa65

Usdam verdıgınız bılgıler ıcın tesekkurler.En yakın zaman da DELTA 3S ıcın 60 lık başlık lâ 5 lık yağ teneke sı,bakır kap ve eski demırle toprak altı derınlık cekımı yaparak bende forum ıcın bılgı paylaşacağım bu ıslerın boş sözler ve. Boş  yazıyla değilde gerçek olduğunu her kese aktarıyor ve kanıtlıyor olacagım.Bazı firmaların umut tacırlıgı yapıp İnsanları kandırmamaları ıcın elimden geleni ıspatlı olarak Delta Pulse 3S 
[size=78%] yle yapacagım[/size]
[/size]
[/size][size=78%].  Saygılar.[/size]

kripto55

Çok tesekkur ederiz video bekliyoruz sizden insalllah sunuda aktarim Türkiyede ve ortadoguda en iyi define ve metal dedektorleri sitesi olacagina yaninda garanti diyebilirim biz oyuzden hep birlikte bu güzel basariya ortak olalim elimizden geldiğince paylasim yapalim..

kripto55

delta pulse ile araziye hazırlanma..

*******************NE VARSA BU EKİPTE VAR (TEKNOLOJİ EKİBİ)*******************************

tutkusezgin

Merhaba Arkadaşlar Bir şey sormak istiyorum.Hiç arazide gezerken bira şişesi kapagı , cola şişesi kapagı bunlara rastgelen oldumu geldiyse makina değer olarak ne verdi ?

TEKİM MURAT

usta kapaklara oksitli olursa atrıda verebilir artı eksi yapabilir sen ekrandaki çizgiyide kontrol et karartıyı dikate al deyerli olunca üstten karartı geçer

tutkusezgin

Alıntı yapılan: TEKİM MURAT - 04 Aralık 2014, 15:07:18
usta kapaklara oksitli olursa atrıda verebilir artı eksi yapabilir sen ekrandaki çizgiyide kontrol et karartıyı dikate al deyerli olunca üstten karartı geçer

bende genellikle kapaklara +50 ile +90 arası değer veriyor her çesit kapaga yeni kapagada aynı şekilde eski oksitlenmiş kapagada.bunun normak olup olmadığını merak ediyorum

TEKİM MURAT

usta bu normal bu dedektör pulse ayrım beklemek yanlış olur tam net ayrım bulamassın artı 90 ve çizginin üzerinden karartı geçmesi lazım seside dikkate al demirde farklı öter çünkü bakır yumuşak metal demir sert metal başlığı öten yerde yukarı kaldırıp indiripte metalden emin olabilirsiniz demirde ses farklı çıkıyor zaten bunu kazarak çözersiniz bütün olmak lazım ancak ozaman verim alabilirsiniz biz dedektörü yaptırdık çözdük 3 d derken manyometre filan derken dedektörü kullanmayı unuttuk bence 3sin en güzel yeri dedektör olarak olan bölümü sadece çözmek lazım usta

Karadağ

Kutu kola açma halkasına değersiz diyen bir dedektör yok malesef :) Kapağa + - diye değiştirmesi lazım. Eğer emin olamıyorsanız bobini havaya kaldırın havada sıfırlayıp yukarıdan aşağıya yaklaşltırarak bakın.

Saygılar

insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

tutkusezgin

Alıntı yapılan: Karadağ - 04 Aralık 2014, 23:42:36
Kutu kola açma halkasına değersiz diyen bir dedektör yok malesef :) Kapağa + - diye değiştirmesi lazım. Eğer emin olamıyorsanız bobini havaya kaldırın havada sıfırlayıp yukarıdan aşağıya yaklaşltırarak bakın.

Saygılar

Teşekkür ederim karadağ ustam ben sorumun cevabını aldım  ^-^ ^-^ DP3s'imde  bir sıkıntı yok teşşekkür ederim.

kripto55

Karadağ ustam zaten soruyu cevaplamış .. Benim elimde 10.000 euroluk pi dedektör var o dahi alüminyum kapakları şişe kapaklarını değerli görüyor..Bu çoğu dedektör için geçerli. Unutmayın ki alümunyumda kıymetli bir maddedir o yüzden normal bir durum ....

Ama dp3s  kıymetini bilin binlerce euroluk makineleri pert edip atıyor kenara... hem fiyat ve hem performans olarak arazi tecrubesi dayanarak dp3s ekipmanda bulunması gereken bir cihaz...

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious