Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

samsung tablet

Başlatan nişancı, 25 Temmuz 2014, 20:33:41

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nişancı

arkadaslar gecen netten bir tablet aldim samsung Q1 utra. suan. windows7 yuklu windows8. yukleyebilirmiyim .samsung cagri merkezini aradigimda bu cihazin turkiyede olmadigi ni soylediler ancak yurdusi form veya cagri merkezlerinden bilgi alacagimi soyledi nerde bizde oyle yabanci dil bana bu hususta yardimci olabilirmisiniz .windows8 yukleye bilirmiyim ve orjinal surumu ne saygilar
Linkback: samsung tablet

devriye20

selam  bende leneva vardı 15 gün kullanabildim arıza yaptı servise gönderdim ellerinde parca yok galiba  vatan bilgisayara yazı yazmıslar yenisini versinler diye  oda vatanda yoktu bende paramı iade aldım  bunu niye yazdım dersen tapletler cok nazik oluyor elinde patlmasın saygılar

nişancı

ustam tas gibi saglam bisiye benziyor ozellikleride cok iyi 2gb ram koymuslar. dokunmatihi bitaz lotu o yuzden windows8 kurup deneyecegim.islemci intel atom

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious