Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

görsel çalışmalar

Başlatan kaptan, 14 Temmuz 2014, 22:55:10

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kripto55

usta pic kriptolarında yakında pic okuyucu varsa takın eğer cihaz oto olarak pic okuyorsa pic sağlamdır eğer okumuyorsa pic de arıza olabilir.

Ekranda barlar veri işleyişini görüyor gibi geldi. Çünkü 2 dedektörde de aynıydı atmeli takmadan ekranda barlar böyleydi atmeli takınca kesiyordu
Linkback: Ynt: görsel çalışmalar

walkman

vlf bobin yapımı konusunu revize edip buraya taşımak konu bütünlüğü açısından uygun olacaktır. Tekrar yayınlıyorum. Saygılar

onur600

Walkman ustam,teşekkürler...
LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

Delilik, şüphesiz aptallıktan daha iyidir...

walkman

onur ustam hangisi için dediniz bunu anlamadım? :o

onur600

Genel itibariyle ustam :D
LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

skynet

Walkman usta eline emegine saglik.
Bir baski devrede ben kagit olarak pnp kagidi kullaniyorum. Cok iyi kalitede baski imkani sagliyor. Hem hizli baski hemde pratik. Temin edebilecek herkesin kullanmasini tavsiye ederim.
Saglicakla.

YILDIRAY

S.a arkadaslar devrede batarya girisine yakin olan yerlerdeki entegrelerin vcc 12v var. Batarya baglantisina uzak kalan entegrelerin vcc de 11v var. Burdaki 1v kayip malzeme tolaransi ile alakali mi yoksa normal mi.ustalardan yardim bekliyorum.tesekkurler

walkman

Alıntı yapılan: skynet - 20 Ağustos 2014, 12:05:08
Walkman usta eline emegine saglik.
Bir baski devrede ben kagit olarak pnp kagidi kullaniyorum. Cok iyi kalitede baski imkani sagliyor. Hem hizli baski hemde pratik. Temin edebilecek herkesin kullanmasini tavsiye ederim.
Saglicakla.

onur600 ustam teşekkürler.

Teşekkürler skynet ustam. Pcb baskı aşamaları dosyasını hazırlamaktaki amacım kolayca temin edilebilecek malzemelerden baskı yapımını anlatmak idi. Bir örnek verecek olursam elişi kağıdı ile geçen bir ustamıza 0.30 çizgilerden oluşan 45x55 mm ebatlarında çift taraflı sorunsuz pcb basmıştım.

Siz de bilirsiniz ki  pnp kağıdı,asetat, eskiz kağıdı,alüminyum folyo, reklam afişleri, kuşe kağıt gibi seçeneklerde kullanılabilir ancak anlattığım kadar kolay erişilebilir (saydıklarımın bazıları hariç) ve ucuz olmayabiliyor.

Saygılar

onur600

Alıntı yapılan: YILDIRAY - 20 Ağustos 2014, 12:08:50
S.a arkadaslar devrede batarya girisine yakin olan yerlerdeki entegrelerin vcc 12v var. Batarya baglantisina uzak kalan entegrelerin vcc de 11v var. Burdaki 1v kayip malzeme tolaransi ile alakali mi yoksa normal mi.ustalardan yardim bekliyorum.tesekkurler
Ustam bu her.gi bir olumsuzluk oluşturyormu.?
Devre tasarımından kaynaklı olabilir.Önemli olan kayıpların devrede performans düşüklüğüne yol açıp açmadığı tespit etmek.
Ama 1v çok önemsenecek bir durum değil akü tam dolarsa bu tölere edilmiş olur.
LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

kaptan

slm.ustalar formumuzda bilgilerini cömertce paylaşan ustalarıma ayrı ayrı teşekkür ederim ustalar ben balık yemekten çok tutmaya meraklıyım bana pahalıya patlıyor ama hatta tutamıyorumda ama vazgeçmek niyetinde de deyilim elinde türkçe yrleşim pılanı olan pinpointer şeması olan varmı varsa paylaşım yapa bilirmi yapamasam dahi denemek istiyorum olmadı bir ustamıza müracat ederiz sonunda herkese saglık ve başarılar dilerim saygılar
hayır da şer de ALLAH tandır

YILDIRAY

Sagol onur ve kripto55 ustam

kato

yıldıray usta calşman cok acık ve net olmuş elıne salık .
aynı calşmayıda vlf bobin ayarı icinde yapa bilirsen görsel olarak cok makbule gecer ve cok iyi olur
saygılarla

YILDIRAY

S.a kato elimde guzel ve kararli vlf yok olsa idi video cekerdim.uzgunum bazi projelerimiz var onlara agirlik veriyorum. Sizin dusunceleriniz aklimda

eserdar

çok güzel paylaşımlar var ellerinize sağlık.
Bir mum diğerini tutuşturmakla, ışığından hiç bir şey kaybetmez.

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious