Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

pulse 3s bilgi edinme

Başlatan muhmet, 17 Haziran 2014, 22:41:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

muhmet

slm ustalarım tavsiyelrinz doğrultusunda 10 gün önce pulse 3 s yi aldım hafta sonu ilk avıma çıktım yalnız oldğm için yuvalk başlıkla şüpelendğim arazide bi kaç metalden sonra yine 1mk re içnde etrafında değersiz olmakla beraber defalrca ayarlayıp tune yaptıktan sonra bir kenarında ısrarla dedğrli cisim göstermekte ama zor algılyor nerdeyse toprağa sıfır kouduğumda o maşhur çığlığı atıyor rakam +90 da diğr cizgiler de değrli modunda sabitlenyor o kısım sıkıntılı olduğndan bakamdım nasbse buhafta sonu bakıcam acaba sizce jilatin kurşun vesaire gibi cisim görmüş olabilrmirmi çok meraklanıyorum bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen.
Linkback: pulse 3s bilgi edinme

Karadağ

algılama büyük bobinin başlangıcından bitişine kadar aynı ses tonunda ise metal derinde olabilir ve jelatin değildir muhtemelen. Ama bobinin bir başlangıcında birde bitişinde sinyal alınıyorsa o zaman yüzey metalidir.
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

TEKİM MURAT

muhmet kardeşim arama yaptığın alanı temizle önce küçük başlıkla başlığı kadame kademe büyüt hatta var ise vlf dedektörün ile tara  ondan sonra derin arama yap daha emin olabilirsin mutlaka vlv deektör yanında olsun ilisini bir kullanman daha etkili olur ben öyle yapıyorum 3s ile vlf aynı alanda çalışıyorum işin tekniği bu sen 3si yeni almışsın arazide neye öttüyse kaz al ben sana anlatsamda buradan çözemessin  cihazla beraber çok çalışman lazım sesini ekrandaki barları tektek çözersin  kurşunmu demirmi bakırmı deyerli deyersizmi anlarsın zaten cihaz deyerli metali bulunca hiç affetmiyor sen bana  güven inan ben bu 3sin hastasıyım  cihaz olmadan araziye bile çıkamıyorum çıkmamda

muhmet

tavsiyen için tşkkür ederim ustam o alanı daha önce vlf olanla gezdğm için yanıma almamıştım sonra çok pişman oldum ama bu hafta ole yapıcam pulseden çok umutluyum sizlerde sizlerde böyle dedikçe sabırsızlanıyorum.

TEKİM MURAT

önemli deyil kardeşim herzaman sorabilirsiniz aradığınız alanda belli büyüklükte metal oksitli metal  var ise bulur enson ben 38 başlıkla 1876 yılına ait 2 tane mermi kovanı buldum bakır 40 santimden metal büyüdükce algılama mesafeside artar

alfenzo74

bu dedeektör tuğlakerbiç   gibi  cisimlere ses veriyormu versede önlenebiliyormu

onur600

5 iletinizede verilen cevaplar sizi tatmin etmemiş.Ayrıca konusunuda hiç okumamışsınız sanırım.
Tavsiyem 3s i kit olarak alın kullanın,memnun olmassanızda mutlaka yazın.
Şuda var ki cihaz sahibi olmak =küp bulmak değildir...
LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

Delilik, şüphesiz aptallıktan daha iyidir...

vansa65

Alıntı yapılan: onur600 - 20 Haziran 2014, 01:32:06
5 iletinizede verilen cevaplar sizi tatmin etmemiş.Ayrıca konusunuda hiç okumamışsınız sanırım.
Tavsiyem 3s i kit olarak alın kullanın,memnun olmassanızda mutlaka yazın.
Şuda var ki cihaz sahibi olmak =küp bulmak değildir...

SLM alfonzo delta pulsede cekılen vıdeolar var kardesim bunları ızlersen senı yeterınce aydınlatacaktır.Bu ürün diyerlerıne benzemıyor cok stabıl calısan bır cıhaz y..alan yok bunda fakat alıp denemen gerekcektır.amaa bu cıhaz gelecektekı TÜRKİYENİN CİHAZI demedi deme  alan kazanır ;)

TEKİM MURAT

alfenzo 74 usta  hüseyin ustanın yaptığı 3s ise ötmez ben emin oldum ötsede silebiliyorsunuz metal varsa zaten cihaz çıldırıyor sesi farklı çıkıyor ben size anlatsamda buradan anlamassınız cihazı kullanan arkadaşlar beni anlıyordur daha çok söyleyeceyim bu cihaz mükemmel ben buradan iki üç arkadaşa tavsiye ettim cihazı aldılar ve memnunlarda biz size zorla al bu cihazıda diyemeyiz alırsanız kazanır almassanız ne kaybedeceyinizi  düşünün ben çok cihaz kullandım 3s beni emekli edecek başka cihaz kullanmam

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious