Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

pulse hakkında yeterli yorum yok

Başlatan alfenzo74, 13 Mayıs 2014, 23:26:00

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

alfenzo74

delta pulse hakkında yeteri kadar kullanıcı yorumu göremiyorum varsa yoksa devre şubu içrahat yokmu  biraz kullanan arkadaşlardan yorum bekliyorum kullanımı mesala 38lik başlıkla nekadar derine iniyo 20 santim başlıkla bendeki dedektörde görüyo 30 santimden parayı aşası yok budamı öyle bi çıhazyeteri kadar video yok boşluk buluyo diyo boşluk buldum deyen yok biraz bilgilendirin kaçamak yorumlar olmasın saygılar
Linkback: pulse hakkında yeterli yorum yok

Zanos

DP3s konusunda birçok video ve yorum var. Gözden geçirirseniz bunları görebilirsiniz. Mesela ilk sayfada 2 metreden küçük beşlıkla görüntüleme videosu bile mevcut. Öte yandan sizin icraat olarak nitelendirdikleriniz genelde ortalık yerde söylenmeyecek şeyler oluyor;) Bu nedenle kullanıcılara özel mesaj atabilirsiniz. Birde bu dedektörü tek para ile test edecekseniz hiç test etmeyin. Bu dedektör derin arama dedektörüdür. Tek para için vlf dedektör bakın. Boşluk için de bulunan ve bize bildirilen boşlukları burada yazabilsek.. Ama test sahalarında bulunan boşluklar ve metaller için yorumlar gelecektir. Detaylı bilgi için bizimle irtibata geçebilirsini.
Cehennemin yolları iyi niyet taşları ile döşelidir.

nişancı

Alfenzo74 ben golden king ginide gordum fiyatini arastirin bugun tuyuyorsunuz bosluk var degrrli degersiz metal diyor yarin bakiyorsunuz hicbisi kalmamis jeosona3d li gordum fiyatini arastirin pasli demire altin diye bagriyor lorenz dpmax 5 sin sinyal aldigi noktedan eksi 17 sinyal aldim dp3 le daha ne soyleyim bana gore 3s nin en buyuk avantaji ayrimda kesinlikle yanilma yok gorer hayret ediyor ayriva cokta stabil bir cihaz mesafeye gelince kesinlikle tarafsiz bir sekilde video cektim ekleyim yutuba bakin bosluga gelince acikcasi ben birturlu cozemedim o yuzden daha kedin olsun diye 3 d siparisi verdim sunuda belirtiyim cihazda algilama .stabilite ayrim sorunlari olsa karadagin kafasini utulerim ve buraya acik bir yureklilikle yazarim kimse kusura bakmasin  saygilar

adanali

arkadaşım alfonzo

anladığım kadarıyla siteyi tam incelemeden araştırmadan yazmışsın bence önce  yapılanları videoları yorumları  olduğu kadar araştırıp incelesn gerekli bilgiye ulaşacaksın
icrat konusu herkes çalışmalarını videolasa eyvah ki ne eyvah :) 

projeler ortada bence  hüseyin beyi bukonuda bizi dışa bağımlılıktan kurtardığı için çok ama çokkk teşekür ederim

karahasan35

Merhaba evet arkadaşım sitede  makine alcak veya alıpta kullanımı hakkında soru işareti olan bir şey varsa forumda bulabilirsin video konusu yeteri kadar var ayrıca video çekmek hem zor hem külfetli hemde ogünü öldürüyo özelikle bizler gibi büyük şehirde yaşayan insanlar için zor şöyleki ben kendi şahsım adına bir arazi videosu çekebilmek için enaz 250 km yol yampam gerekiyo  bayada masrafı olmakta keza zaman altından değerli ayrıca arazi kullanıcısı olarak ben herşeyi birebir paylaşmak zorunda değilim sormak istediğinizi kullanıcılara bir yere kadar özelden sorabilirsin ama ondada bazı arkadaşlar abartıyo telefon istiyo ya ben telefonumu neden vereyim sana balık avına gitmiyozki? Okuyun araştırın  saygılar.
Geldiğin yeri unutursan,gideceğin yolda kaybolursun.

kayzer1915

Kepçeyle kazip bir video cekecem boşluk dahil herşey olacak ve derinliğin toprak altındanekafar artigini goreceksin

kayzer1915

Ben çok memnunum vaktim olsa araziye ciksam resim gondersem aziniz acilkalir

onur600

Alıntı yapılan: alfenzo74 - 13 Mayıs 2014, 23:26:00
delta pulse hakkında yeteri kadar kullanıcı yorumu göremiyorum varsa yoksa devre şubu içrahat yokmu  biraz kullanan arkadaşlardan yorum bekliyorum kullanımı mesala 38lik başlıkla nekadar derine iniyo 20 santim başlıkla bendeki dedektörde görüyo 30 santimden parayı aşası yok budamı öyle bi çıhazyeteri kadar video yok boşluk buluyo diyo boşluk buldum deyen yok biraz bilgilendirin kaçamak yorumlar olmasın saygılar
Traji komik,
Bunu saymıyoruz bidahikine inşallah...
LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

Delilik, şüphesiz aptallıktan daha iyidir...

nişancı

BENIM ESKI VİDEOLARDAN BİRİSİNİ İZLE BAKALIM ALFANZO BELKİ HOŞUNA GİDER SONDERECE DOGAL.3D GELSİN BİRDE ONLA CEKER EKLERİM ONUDA İZLERSİN 8) 

TEKİM MURAT

alfenzo 74 usta aslında ben ikide bir yorum yapmayı sevmiyorum çünkü sitede bu cihazı çekemeyen arkadaşların olduğunu gördüm ben cihazı aldığım ilk gün boşluk modunda tespit yaptım ve boşluğu buldum aslında boşluk olduğundan emin deyildim çünkü daha önce böyle bir cihazla çalışmamıştım boşluk olan yeri açtım kapak çıktı ve kapagın altından birlira büyüklüğünde bir para çıktı 38 lik başlıkla yaptım bu soylediklerimi 50 santimden ayriyetten 80 santimde bir karış büyüklüğünde bronz kaplar bulundu tabiki müzeye teslim edildi bunlar yasak satıştan yana deyilim ve arkadaşlarımada müzeye teslim etmelerini tavsiye ederim  alfenzo usta bu cihazı övmek için söylemiyorum elbette övgüyü hak ediyor piyasadaki cihazlar oyuncak ben bu oyuncakları kullandım 3s tam profesyeneller için şu an ben 3s olmadan araziye bile çıkamıyorum çıkmamda video çekmek isterdim size inşallah nasip olur internet sitelerinde satılan cihazlarla kıyaslamayın bu bence çok özel bir cihaz eyer orada metal varsa deyerli kaçırmaz adım gibi eminim ben denedim benim gibi bir tarih vetarihi eser hastası bir adam niye oyuncaklarla uğraşsın  beni hedefe ulaştıracak cihaz bu tabiki sizide aynen

alfenzo74

öncelikle somada şehit olan kardeşlerime Allahtan rahmet  yaralı kardeşlerime acil şifalar diliyorum  bende Zonguldak ttk üzülmez maden ocağında yer altı işçisi olarak çalışıyorum açımız çok büyük o kardeşlerim acısını tarif edemem ..  sizlere yorumlarınızdan dolayı teşekkür  ederim benim istediyim  zaten heykel buldum altınbuldum vesayire deyildi sadece cihaz yüzümüzü kara cıkarmadı  elimiz boş dönmedik demeniz gibi yorumlardı anlıyacagınız  madende kazmaktan bıktım aldığımız para 2.000 tl evet azmı diyeceksiniz bugün bir imamın 2600 tl aldığı yerde para değil bence adelet değil neyse bende arazide kazmak istiyorum ama her zamanda boşa kazmak olmuyo insan bıkıyor bilmem derdimi anlata bildimmi saygılar başarılar dilerim bu cihazı enkısa zamanda temin edeceyim

TEKİM MURAT

afenzo 74 usta bizde çok üzgünüz somadaki kazadan dolayı allah sevdiklerine sabır versin allah mekanlarını cennet etsin 3s e gelirsek bucihaz araziden boş çevirmez hele karadeniz bölgesinde bende karadenizliyim orada malzeme var ise boş denmessiniz ben izmir gibi talan edilen bir yerden boş dönmüyorum 3s sahibi olmak istersen kardağ ustadan başkasından alma ben ustayı tanımıyordum cihazı başkasından aldım aldım ama ustam sıfırdan yeni baştan yaptı cihazı bu cihaz işini ben biliyorum ustayım diyen çok ama yapan yok tek usta karadağ usta size tavsiyem piyasadaki onbin onbeşbin liralk cihazlardan da ütün 3s ben buna emin oldum

kayzer1915

On numara kardeşim hic tereddütbile etme

muhmet

alfenzo74 ustam inanın aynı tereddütleri yaşıyoruz seninle dedektör konusunda epey bi yıprandım yoğurdu üfleyerek yer oldum artık o kadar yağlandırıp ballandıranları gördüm para döktüm en iyisi bu dediler ker------e altın diyor toprak ayarı mükemmel dediler mineralden başkasını görmüyor buyur deniyelim diyolar arazilerinde bülbül kesilyo   yorumlarını okuyorum ooo çok memnunuz diyolar meğerse satıcı firmanın yandaş elamanlarının yorumlarıymış.kısaca pulsenin dernlik ayrımını övmüşler diğer ustalarımız ker------e minarele de takılmazsa şayet benimde ilgimi çekiyor diğerlerinden yediğim kazığın yanında bu hiç olmuş olur.buraya yorum yapan ustalrım ne olur gusura bakmayın istmeden sizdende şüphe etdim belki ama samimiyetinize güveniyorum bana varsın ayrım yapmasın ama ker------e minarele takılmasın yeter yda takılmamasının bir teknğni varsa paylaşın lütfen. 

Karadağ

Şüpheli yaklaşım genelde sizin de başınıza geldiği gibi satıcıların abartması nedeni ile oluyor. Bu zamanla ön yargıya dönüşüyor. Açıkcası ben sizi yada sizin gibi düşünenleri yadırgamıyorum. Empati yaptığımızda sanırım büyük çoğunluğumuz aynı şeyleri düşünürüz. Sizin gibi düşünüp bana ulaşanlara ben en iyi çözüm olarak cihazı kendilerinin kendi istedikleri yerlerde denemelerini öneriyorum.  Bu durum hem sizin aklınızdaki soru işaretlerini çözüyor. Hemde benim gönlümün rahat olarak cihaz vermeme neden oluyor. Dikkat ettiyseniz dedektörün kendi konusunda yorumlar olduğu gibi duruyor. Ben insanların yorumlarına ve tecrğbelerine saygı duyuyor ve dikkate alıyorum. Zaten dedektörün bu denli başarılı olmasını sağlayan da bu. Araziden gelen bilgilere göre yapılan tasarım arazide başarılı oluyor. Deneme konusunda teferruatları buradan yazmayacağım. Benimle irtibata geçebilirsiniz.

Saygılar
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

TEKİM MURAT

selm arkadaşlarben sitede belki yeri geliyor ençok yorumu yapan ben oluyorum 3si övüyorum ben haksızlığı sevmem neyse onu yazarım sen cihazı aldığında bana ulaaşıp hani usta cihaz öyleydı hani böyleydi demeyecekmis niye yorum yapıyorsun demeyecekmisin usta siz hep üçkağıtcılardan cihaz almışsınız ben ilk aldığımda cihazın şu an yaptıklarını hayal bile edemiyordum şuan bu cihaz benim gibi ne aradığını bilen birisi için çok güzel üstünede tanımam varmı vardır ama bizimde onları almaya gücümüz yetmez karadağ ustayı tanımam etmem yüzünü bile görmedim ama adam sanatkar ypıyor kafası çalışıyor benim bir menfaatim varmı yok sadece haklıyı savunurum emek övgü ister taktir ister ustaılarımız ve karadağd bu takdiri hak ediyorlar biz buraya birşey yazdıysak boşa yazmadık ustalar kimse kimseyede zorla mal satamaz ben arkaadaşların bilgilenmesi açısından bukadar dil döktüm daha öncede yazdım sitede ve site dışında bu 3si çekemeyenler var sakın onlara aldanmayın onlar kendi malllarını över 3si döverler benim cihazım daha iyi derler halbuki beşpara etmez ustalar ben yaşadım bir definecinin olmassa olmazı 3s artık anlayan anladı fazla dil dökmeye gerek yok parsı çok olan gitsin dandik cihaz alsın  sonrada pişman olsun ben öyle yapmıştım  daha önce

onur600

Muhmet,arkadaşım sitemize hoş geldiniz öncelikle.
Tüm düşüncelerinize de saygı duymak zorundayız ve tecrübelerinizi bizle paylaşacağınız doğru bir adrestesiniz.

Mesala ben kendi tecrübelerimi söyleyeyim dp3s ismli cihazla ilgili özellikle minarelli ortamda tüm ayarlar max konumdayken cihazın minarele tepkisi sıfır bunun videoları da mevcut.
Bende sizin gibi ayrıma takılmayan biriyim pi dedektör le tek tekçilik yapmayacağım için sıkıntı yok hem aklımda şüphe kalmasın acaba pas geçtiğim neydi diye...Ama cihazın ayrım modu %90 larde hakkını yemek istemem.

Geçen hafta içersin de bir cihaz satıcısı(aslında ben yapacaktım bu ticareti sahtekarlık dolu olduğu için girmedim.)
3d li markasını vermeyeceğim yaklaşık 9000 tl para istemiş müşteriden test yapmaya gitmişler aynı noktadan her alınan görüntü farklı usta diye bana anlattı.Tabi ben kötülemedim kimseyi sen dp3s 3d al  bile demedim.
Çünki ben dahaca 3d testini yapmadım.Yapıncada her şey burada yayınlanacak.
Sağda solda allı pullu cihazların kabortalarına para vermeyin.Para kolay kazanılmıyor çünki.
Herkesin profesyonel masa başı dedektörcüsü olduğu sitelerden hele hep uzak durun.
Ben cihaza şunu ekledim mesafe şu oldu şöyle bir bobin sardım şu kesitten 1tl 60cm oldu muhabbetlerinden uzak durun.
Arazide yürümekde cihaz kullanmakda her babayiğidin yapacağı iş değil....

Cihazın yapabilirkleri bu versiyonda bellidir olmayan bir şeyi varmış gibi lanse etmek üç kağıtçılığa girer.
Hiç bir eleştiri iletisi bu siteden silinmez o nedenle alıp kullanıp yorum yazmak kullanıcının elindedir.
Temin ederken size gerekli bilgi verilir.İçiniz rahat olsun.
Bende bir kullanıcı olarak söylüyorum.Sitenin ürünleriyle ilgili maddi bağımız yok manevi bir bağımız var okadar...

Çok uzattım yine kusura bakmayın...
Saygılar.
LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

Delilik, şüphesiz aptallıktan daha iyidir...

kayzer1915

Bu arkadaş başkayerden ddedektif alip Yanmisanlasilan  korkma bu dedektore10 numara bile az dene derim

muhmet

tavsiyeleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar inşallah aldıktan sonrada teşekkür etmeyi borç bilirim sizlere.

vansa65

Alıntı yapılan: alfenzo74 - 13 Mayıs 2014, 23:26:00

affenzo74 ..Ben bu cıhazı DERINLİK için gecen hafta aldım,birde kullandıgım vlf cıhaz var arex16 2013 versıyon ben bu cıhazı ve arex i 1 ay araştırdım arex ıcın cok bı yorum goremedım farklı fırmaların karamalarından başka... neyse video yok demısınız her yerde video var GOOGLE dan yardım alın ben hep ordan ınceledım.Bu gune kadar da 4 yerde calısma yaptık.ha yanlıs anlama profılıme bakıp nezaman kayıt yaptıgımıda gore bılırsın..
Genel araması,Hasas arama, seslı aramaboşluk arama,gibi ozellıklerı var ..Dıjıtal vlf ler gıbı degerlı metallerde rakamsal degerler var sınyal cızgısı mevcut.vlf lerde var zaten
BOŞLUK AYARI VAR beyınlere zarar.Ogun yaptıgım aramada sınyal metal gosterdı. arexle yerı kontrol ettım kıymetlı metal dıye sınyalı dogruladı(arexde altın ayrımıda var) DELTAYI BOŞLUK AYARINA ALDIM USTUNDEN GECIRINCE KUCUK BIR SEKIL GOSTERDI BIR UCU ÜÇGEN GIBI VE YUZEYE YAKIN. 42 CM DE SAJ PARÇASI CIKTI yani sınyal aldıgın cismin ebatınıda kestıre bılıyorsun bunu belkı kımsede bılmıyordur  ;) ..karsılastır dersem VLF ne verdıyse DELTADA AYNISINI VERDİ FAKAT DELTANIN VIDEOLARINDA DERINLIK KESIN GOSTERIYOR arexın vıdeosu yok  .AREX 16 için okadar elestırı okadar kotu yazmıslar ama artık ondanda ıcım rahat verdıgım para boşa GİTMEMİŞ.Bence sende bi DELTA PULSE al ve kullan içinde rahat olsun.BEN SAHSIM SOSYAL PAYLASIM SITELRINDE VE FACEBOOK GURUPLARINDA ANLATIYORUM ANLATIRIMDA INSANLARI KANDIRIP 9000TL 10000 TL YE PARALARINI ALMASINLAR..HUSEYIN HOCAM VE EKIBINEDE COK TESEKKURLER BOYLE BIR CIHAZ YAPTIKLARI İÇİN bizim gibi  ınsanları dolandırıcılardan kurtaracları ıcın.... saygılar.

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious