Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

Bitirme Projesi [Metal Dedektörü] Yapımında Yardım!

Başlatan MertPAKALIN, 12 Nisan 2014, 15:32:50

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

MertPAKALIN

Öncelikler herkeze iyi forumlar.
Üniversite bitirme proje metal dedektörü yapılmam istendi bir kaç sitede baskı devre örnekleri bulmama ragmen proteus a aktarmayı başaramadım.İnternette Satılanlar maliyetli unıversıte ogrencısı oldugumuzdan butcemız kısıtlı bana bu konuda yardım edebılıcek olan abılerım varmı acaba devre seması vs. ısıste devreyı tasarlıyabılsem dokumanları alıp karakoyde yaptırmayı planlıyorum ancak devre şemasını tam oturtamadıgımdan elim kolum bağlı kaldım  :(  Şimdiden Teşekkurler...
Linkback: Bitirme Projesi [Metal Dedektörü] Yapımında Yardım!

ServetsizServet

Alıntı yapılan: MertPAKALIN - 12 Nisan 2014, 15:32:50
Öncelikler herkeze iyi forumlar.
Üniversite bitirme proje metal dedektörü yapılmam istendi bir kaç sitede baskı devre örnekleri bulmama ragmen proteus a aktarmayı başaramadım.İnternette Satılanlar maliyetli unıversıte ogrencısı oldugumuzdan butcemız kısıtlı bana bu konuda yardım edebılıcek olan abılerım varmı acaba devre seması vs. ısıste devreyı tasarlıyabılsem dokumanları alıp karakoyde yaptırmayı planlıyorum ancak devre şemasını tam oturtamadıgımdan elim kolum bağlı kaldım  :(  Şimdiden Teşekkurler...
hiç uğraşmayın teknoloji ekibine mail atın dp2 demonte kit alın sayın karadag dan hem hesaplı olur sizin için dp2 nin şemasını dökumanlarını sayfasında bulabili,rsiniz ,,
takıldığınız konular ile ilgili elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız
saygılar
Okumak tutkuların en soylusudur,

galaksi

Yine kopyacı zihniyet... offff offf adam olmayız vesselam...
Arkadaş üniversi öğrencisi, araştırıp yeni devre dizayn edip yeni projeler kazandırması gerekiyor.
Arkadaşım sen devre tasarla takıldığın noktalarda fikir danış. böylece kendini geliştirebilirsin.
Sana kolay gelsin...
offff offf......

MertPAKALIN

Abi dediklerinde bi yerde haklı olabilirsin ama benim bu proje ustune katabılecegım bışey yokki  :-\  en fazla daha az malzeme daha guclu bir dedektor yapılabilir ayrıca az cok bilirsin unıversite ogrencısınin durumunu her daim her durumda fikrimiz vardır ama sonu gene parayı dokundugu için orda kalır... Genede teşekkur ederim yorumun için.

galaksi

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious