Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

garrett master hunter cxIII yardım

Başlatan YILDIRAY, 23 Mart 2014, 21:08:29

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

YILDIRAY

s.a arkadaşlar garrett master hunter cxııı konnektörleri kopmuş bu pinlerin sıralaması lazım  ne nereye nasıl bağlanacak bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.
Linkback: garrett master hunter cxIII yardım

YILDIRAY

s.a arkadaşlar garrett master hunter cxııı konnektörleri kopmuş bu pinlerin sıralaması lazım  ne nereye nasıl bağlanacak bu konuda yardımlarınızı bekliyorum. işaretli yerler

elc

A.Selam eğer orda kondansatör var ise ve elektrolitik ise pinleri ölçün şaseye giden uca kondansatörün - pinini bağlarsınız.
"Hiç bilenle bilmeyen bir olur mu?" Zümer Suresi - 8-9

YILDIRAY

s.a elc iki adet pin yeri var kabloları tamamen kopmuş. resimde daire içine aldığım yerde bunların bağlantı sıralaması nasıl olması lazım. teşekkürler.

elc

as. YILDIRAY o kadarını bilemiyorum fakat tahimince ekran ve tuş takımına giden film kablo tarzı bişi folması lazım film kablolar sıralı bir şekilde gider bu cihazla uğraşan varsa sana daha iyi yardımcı olacakalrdır.
"Hiç bilenle bilmeyen bir olur mu?" Zümer Suresi - 8-9

Ghost85

yıldıray usta bu cihazdan ben forumda değmenci ustaya verdim çalışır durumda ona mesajyaz o gereken yardımıyapar sana kolaygesin

tivos

Ustam Osman Naci Kanat ustaya bir danış istersen. Eski makinalar konusunda deneyimi yüksek. Yıllarca Garette lerin arızalarıyla uğraşmış deneyimli bir usta. Ustada mutlaka şeması vardır. kolay gelsin...

YILDIRAY

VERON

Alıntı yapılan: YILDIRAY - 23 Mart 2014, 21:08:29
s.a arkadaşlar garrett master hunter cxııı konnektörleri kopmuş bu pinlerin sıralaması lazım  ne nereye nasıl bağlanacak bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.
yıldıray ustam nasıl çzebildinmi sorunu bende bu cihazın kartı var

YILDIRAY

Veron sorunu cozemedim. Ekran pinlerinin kordonu kopmus   dogru baglantilari yapamadim.sen de ekran baglatisi varsa yapabiliriz.

VERON

Alıntı yapılan: YILDIRAY - 20 Mart 2015, 23:47:29
Veron sorunu cozemedim. Ekran pinlerinin kordonu kopmus   dogru baglantilari yapamadim.sen de ekran baglatisi varsa yapabiliriz.
tıldıray ustam özelden msj attım  iletişim için

VERON

Alıntı yapılan: YILDIRAY - 23 Mart 2014, 21:08:29
ikili pin yeri hoporler için
Alıntı yapılan: YILDIRAY - 23 Mart 2014, 21:11:28

ikinci resimdeki siyah koblo neyinnesi fotonun durusuna göre üst kısım kontrol paneline ayit ilk ve son bacak on/ off  ikinci soket display için sendeki fleksi sorunu bana gelen kompenenttede mevcuttu tuş takımındaki flexsiyi bulmak zor ben araştırmadım ben flexsi yerine kontrol ünitesini tuş takımı yapacagım istersen karttan fazla çıkarta bilirim daha sağlıklı olur bu şekilde

VERON

çihazda başka sıkıntı yoksa ilk ve son bacagı kısa devre yaparsan devre o şekildede calışır

VERON

Biraz alel acele oldu resimler ama yildiray hastamiz var takilirsan daha ayrantili yazar gonderirim

VERON

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious