Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

1x1 başlık

Başlatan egemen23xxx, 22 Mart 2014, 13:27:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

egemen23xxx

slm ustalar delta pulseye 1x1 başlık yapacamda bu kaplonun capı ve kodu özeliği neydi hatırlayanlar varmı
Linkback: 1x1 başlık

kripto55

üstat bir çok kablo ile yapılıyor cat 5 kablo ile 4 metre karede sarabilirsin toplamda 8 tur yapıyor.

egemen23xxx

tşk ederim usta sağolasın ;)

napolyon59

Selamlar dp 3s ıcın yapmış olduğumuz 1x1mt uçurtma baslıkta yüksek gerılımgecen elektrık dıreklerı artı sehır ıcındekı elektrık dıreklerı yanında calısma yapılamıyor cok yüksek parazıt oluşuyor bu konuda cozum bulan varmı yoksa kapalı boru baslık kullanılması bu durumu ortadan kaldırırmı ne dersınız.

onur600

Alıntı yapılan: napolyon59 - 18 Ağustos 2014, 00:00:15
Selamlar dp 3s ıcın yapmış olduğumuz 1x1mt uçurtma baslıkta yüksek gerılımgecen elektrık dıreklerı artı sehır ıcındekı elektrık dıreklerı yanında calısma yapılamıyor cok yüksek parazıt oluşuyor bu konuda cozum bulan varmı yoksa kapalı boru baslık kullanılması bu durumu ortadan kaldırırmı ne dersınız.
Olmaz...
LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

Delilik, şüphesiz aptallıktan daha iyidir...

kripto55

.cozum. var ama maaalıyetlı

napolyon59

Cozum nedır acaba usta belkı bı caresını buluruz.

onur600

Tedaş'a dilekçeyle müracaat edilip arama yapılacak noktadaki direkler kaldırılması istenir.Bu yüzdende direkler kaldırılırken bir miktar maliyet oluşur...

LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

Delilik, şüphesiz aptallıktan daha iyidir...

walkman

kripto55

Akıllı adam biliyor  ^-^ ^-^ ^-^ ^-^

Onur usta..işte

napolyon59

Bu tepecıklerı maglesef tedas bızden cok sevıyor olmalıkı hep dıreklerı yanına dıkıvermıs ınsan bıraz dusunur okadar bos yer varken ne gerek var tepeden gecırmeye ohattı dımı.

zinco

Selamun aleykum arkadaslar 080 6 tur 1x1 baslik sardim cihazw taktigimda cihaz hic susmuyor tune yapiyprum susmuyor nerde hata yaptim  yaptim bilgilen dirirseniz iyi olur iyi gunler

zinco

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious