Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

yeni favorim

Başlatan ServetsizServet, 13 Mart 2014, 07:39:40

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ServetsizServet

:D
yeni favorim benzin motorlu 4*4  ;D 1500 metre radyo kontrol menzilli
Linkback: yeni favorim
Okumak tutkuların en soylusudur,

UNIQUE - TA5DF

ben uçabilenlerle ilgileniyorum. . makina güzelmiş bu arada. iki kanat bi kuyruk doğru havaya ;)
TA5DF

...SİNYALCİ...

Çok güzel ben 3 kanal helikopter almıştım onu uçuruyorum.saygılar
...DÜŞMANIN ATTIĞI TAŞTAN , DOSTUN ATTIĞI GÜL AĞIR GELİR BANA...

onur600

Aslında kanatlı sağlam  bir sisteme ihtiyaç var...
Kamera ve sensör sistemini taşıyabilecek yapıda. :-\
LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

Delilik, şüphesiz aptallıktan daha iyidir...

ServetsizServet

Alıntı yapılan: onur600 - 15 Mart 2014, 19:10:50
Aslında kanatlı sağlam  bir sisteme ihtiyaç var...
Kamera ve sensör sistemini taşıyabilecek yapıda. :-\
merhaba ,onur usta ,
uçaklar sıkıntılı oluyor uçurma alanı lazım malum ıstanbulda zor :D
kuzguncukta bir ağbi kendisi yapıyor tayyereleri 15 tane motoru var takıp dizayn edip uçuruyor mesireliklerde ,,
eğlenceli oluyor küçük kamera sistemi takılabilir ama aslında helikopter daha uygun bu işe havada asılı tutma açısından ,,  eskiden cok pahalı idi bu tarz motorlar ,,ama şimdi rahat bulunuyor ,,aslında radyo kontrol aksamı da önemli sağlam olacak mesafeli ,,,
rf modülatör yapıp bfq 34t ile minik bir takoz yükselteç yapıp görüntü alınabilir ,,

onur600

Merhaba climber usta,
Aslında 4 motorlu portatif bir düzenek yapılabilir.Ancak sağlam bir arge gerekli.
Herşeyden önemlisi denge ve yön verme olayının nasıl yapılacağı...
LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

...SİNYALCİ...

Sayın clımber74 lityum polimer akü veya pil boyutu küçük hafif ve güçlü bunu rc uçak yapanlar kullanıyor herhalde fiatlarından bilginiz varmı.saygılar
...DÜŞMANIN ATTIĞI TAŞTAN , DOSTUN ATTIĞI GÜL AĞIR GELİR BANA...

ServetsizServet

Alıntı yapılan: onur600 - 16 Mart 2014, 12:01:15
Merhaba climber usta,
Aslında 4 motorlu portatif bir düzenek yapılabilir.Ancak sağlam bir arge gerekli.
NORMAL helikopterlerde pervane palleri nin sağa sola ve aşağı yukarı hareket ettirilmesi ile kontrol sağlanıyor fakat serbest mafsallı bir çift kanatlı pervanenin bile kontrolü zor oluyor ,,dediğiniz gibi 4 motorlu olan bir tasarım ile olabilir ,,servo motor ile uçak yapanlar var ama pil ne kadar dayanır bilemiyorum thk nın sitesinde mevcut motor ve pil ller ,, ben benzin motoru tercih ediyorum ,

onur600

Alıntı yapılan: climber74 - 16 Mart 2014, 13:52:50
Alıntı yapılan: onur600 - 16 Mart 2014, 12:01:15
Merhaba climber usta,
NORMAL helikopterlerde pervane palleri nin sağa sola ve aşağı yukarı hareket ettirilmesi ile kontrol sağlanıyor fakat serbest mafsallı bir çift kanatlı pervanenin bile kontrolü zor oluyor ,,dediğiniz gibi 4 motorlu olan bir tasarım ile olabilir ,,servo motor ile uçak yapanlar var ama pil ne kadar dayanır bilemiyorum thk nın sitesinde mevcut motor ve pil ller ,, ben benzin motoru tercih ediyorum ,
Ustam benzinli yapmak bizi çok çok aşar.Ve epey büyük bişe olur.Bize lazım olan sessiz ve kısa mesafede iş görmesi yeterli olur.
Maksat tepeye tırmandan tepeyi taramak
Saygılar.
LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious