Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

metal dedektörü projesi

Başlatan mehmet4303, 13 Mart 2014, 03:35:05

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mehmet4303

arkadaşlar bana düşük maliyetli bir metal dedektör lazım. yardımcı olursanız çok mutlu olurum. baskı devresi şeması malzemeleri falan içinde yazılı olan . şimdiden teşekkürler
Linkback: metal dedektörü projesi
ßir Umuttur Ya$amak...

ServetsizServet

Alıntı yapılan: mehmet4303 - 13 Mart 2014, 03:35:05
arkadaşlar bana düşük maliyetli bir metal dedektör lazım. yardımcı olursanız çok mutlu olurum. baskı devresi şeması malzemeleri falan içinde yazılı olan . şimdiden teşekkürler
Merhaba ,
Sitemizden dp2 demonte olarak alabilirsiniz yada yine dp2 bölümünden baskı devresini semayı yüklemiştik ,,oradan indirip kendiniz basabilirsiniz ;) malzeme listesi mevcuttur, stabil bir ürün dür ,,,,
saygılar ,,
Okumak tutkuların en soylusudur,

yusufii

BİLDİĞİM TEK ŞEY HİÇ BİRŞEY BİLMEDİĞİM

mehmet4303

teşekkürler ama dp2 bana agır geliyor cok fazla elektronik bilgim yok
ßir Umuttur Ya$amak...

çavuş

Alıntı yapılan: mehmet4303 - 13 Mart 2014, 13:14:23

O zaman kesinlikle dp2 ile başlama. İşin içinden çıkamazsın. Daha basit devreler bulmaya çalış. Bende yok basit devre, olan ustalar yayınlayacaklardır muhakkak.Kolay gelsin...

onur600

Alıntı yapılan: mehmet4303 - 13 Mart 2014, 13:14:23
Hazır al ustam hiç uğraşma...
Saygılar.
LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

Delilik, şüphesiz aptallıktan daha iyidir...

mehmet4303

site üzerinde de basit bir dedektör yok ki yapayım bi usta yardım etse bana yapsam cok iyi olacak
ßir Umuttur Ya$amak...

Zanos

Cehennemin yolları iyi niyet taşları ile döşelidir.

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious