Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

işitme engeliler için cihaz

Başlatan teknik2230, 12 Mart 2014, 12:29:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

teknik2230

bu  konuyu  başka  bölüme  taşımayalım  karadağ  usta
dün  haberlerde   15  bin  tl  ye  işitme  cihazı  varmış bu  cihazı  alamayan  çok  kardeşimiz  arkadaşımız  varmış  bence  50 tl masrafı  olmayan  bir  cihaz  bu  cihazın  daha  kalitelisini  yaparız -işitme  cihazı  ile  bilğisi  olan  arkadaşlar  yazsın  ona  göre  bir  cihaz  yapalım   yüzde  90 işitme  kaybı  olan  bir  kişiye  ne  kadar  yüksek te bir  desi  lazımdır

saygılarımla
Linkback: işitme engeliler için cihaz

teknik2230

engelli  arkadaşlar  için  yaşamı kolaylaytıracak  cihazlar  tasarlayalım  hep  beraber

makintel

yıllar öncesi ben anneanneme yapıvermiştim;biraz hantal ve kaba olmuştu ama, memnuniyetini tekrar tekrar 'hay Allah razı olsun' deme minnetiyle dile getirdi durdu... bana maliyeti de bir çay parası, bilemedin iki çay parası idi...
Mert düşmanla Dünyanın bir ucuna git, kalleş dostla bir adımlık yolculuğa çıkma...

teknik2230

kulak doktorları  yardım  etmeli  bize güçlerimizi  birleştirelim   bu  işle  alakalı  bir  doktorla  ona  göre   cihaz  yapalım 

elc

bende bir kaç kez bu türden devreler yaptım ve çok güzel çalıştı üçbin tl ye satılan cihazlarada on basar fakat bilinmesi gereken bazı olumsuzluklar olabilir şöyleki

bu cihazdan yaptık ve %50 duyma kaybı olan bir kişiye verdik ve gayet olumlu sonuçlar aldık fakat 6ay 1sn sonra duyma kaybı şu veya bu nedenle arttı doktora başvurduğundada  şuç sizin yaptığınız bu cihaza atıldı  ve bu noktada kabak başımıza patlayacaktır

satılan bir çok işitme cihazının ordan burdan onlarca izin belgeleri var  kendi açılarından sıkıntı olmaz fakat bizim böyle bir durumda başımız ağrır

bir kaç ay önce başımdan geçen bir olay oldu  bir müşterimin %80 civarında duyma kaybı olan oğlunu gördüm 12 yaşlarında yaptığım işitme cihazından bahsettim oda hemen deneyelim dedi denedik ve  olumlu sonuçlar oldu çocuk sesleri duyabildi fakat seslerden hiçbir şey anlamadığı için farklı tepkiler verdi  duyuyormusun dediğimde kafasını salladı ve gözlerinden yaş geldi ve ben çok duygulandım  babası ile işitme cihazları hakkında biraz konuştuk ve 2ad için 5-6 bin lira olduğunu söyledi ben para talep etmeden cihazı vermek  istedim fakat babası güven duymadı tamamen duyma kaybı olur açısından. Sağlığımızın kıymetini bilmeliyiz durumumuza  ne kadar şükretsek azdır diye düşünüyorum..

"Hiç bilenle bilmeyen bir olur mu?" Zümer Suresi - 8-9

makintel

Mert düşmanla Dünyanın bir ucuna git, kalleş dostla bir adımlık yolculuğa çıkma...

ercan

"ebay"dan 5 dolara aldım.kargo bedava.mükemmel değil ama işe yarıyor.

kripto55

çok güzel bir konu ama bu duruma ben dahil kimse girmek istemez.

işitme cihazları labaratuar ve yüksek lisanlı onaylı firmalar tarafından yapılıyor. yapılan her cihaz gerçek kişiler üzerinde arge ve devlet onaylı yapılıyor.

bizim gönlümüz niyetimiz çok iyi ama arkadaşın dediği gibi amatörce yapılan bir cihaz bir kişinin kulak zarına daha çok zarar verebilir ve bu durum mahkemeye hapis cezasına kadar gider.

niyetler çok güzel ama çok riskli ve cezası olabilecek bir durum söz konusu kimsenın canı yanmasın iyilik yapalım derken.

pro-TR

işitme cihazı ile ilgili bende bişey paylaşmak istiyorum;
bende işitme sorunu olan ve işitme cihazı kullanmak zorunda olan bir kişiyim, yaklaşık 10 senedir cihazım var, ilk cihazımı hiç kullanmadım, deforme oldu, 2 cihazımı ise 3 sene önce aldım, ancak grip, soğukalgınlığı durumlarında kullanıyorum, zira işitme cihazı kullanımı zamanla işitme kaybını çoğaltıyor yani işitmede tembellik yapıyor, bana çok sorun yaratmadığı için pek kullanmıyorum, eğer işitme cihazı mecbur değilse kullanılmaması gereken bir cihaz. o sebeble kaş yapayım derken göz çıkarmayın
Güzeli güzel yapan EDEBTİR,
Edeb güzeli sevmeye SEBEBTİR...

"Rufailer giyer pembe kırmızı
Tacının üstünde nurdan yıldızı
Evlatları tutar şişi ateşi, közü
Bülbül güle hayran ben de şeyhime"

makintel

...Nasrettin hoca'ya biri gelmiş; falanca kişinin, meymenetsiz, zarar verici bir insan olduğunu söyliyerek yermiş durmuş... hoca ona, 'haklısın' demiş; adam gitmiş...
...Biraz sonra, adamın yermiş olduğu kişi gelmiş ve o da onun aleyhinde atmış tutmuş,yerden yere çarpmış... hoca ona da, 'haklısın' demiş...
...O da gittikten sonra, küplere pinen karısı, dayanamayıp yaygarayı basmış:
----Yahu hoca!, demiş; sen hiç utanmazmısın! ne iki yüzlü insansın öyle! ilk kişi geldi,'haklısın' dedin...ikincisi geldi, o da onun aleyhinde konuştu; ona da 'haklısın dedin; yaptığın insanlığa sığarmı?...
...Hocanın verdiği cevap  gayet sade ve pişkince olmuş;
-----Sen de haklısın karıcığım...      ;) ;) ;)

......................pro-TR ustam, sen de haklısın :D :D :D...

teknik2230

evet   haklısınız  kulak  zarına  zararı   olacagı  hiç  aklıma  gelmedi  onun  için  demiştim  bir   doktor   yardım  etmeli  diye  haberlerde  çok  üzüldüm 15  bin  tl  ye  cihaz  alamadıklarını  duyduğumda faydalı  olacagımızı  düşünmüştüm  saygılarımla

kripto55

ustalarım niyetleriniz çok güzel allah yapmış kadar kabul eder çünkü niyetleri bilen ve hakkıyla kabül edendir mevla.

ama bu durumlar insanlarda ciddi sorunlara neden olabilir ve dahası yapan arkadaş hapis yada cezai durumla başbaşa kalabilir.

size başımdan bir olayı anlatmak istiyorum.

bir müşterinin lattop vardı bu lattopun arızası çip arızası vardı . bende yaptım elimde rebaling bga makınesi olmadığından bu hatanın tekrar yapacağını söyledim o kadar uğraştım zaman ayırdım .

sonrasında bütün bu işlemleri adamın parası maddi durumu olmadığından yardım için yaptım . sonra cihaz 3 ay sonra tekrar aynı hatayı yapmış. ve adam iş yerime gelmiş beni kandırdın vs. demiş arkadaşlarıma . bende duyunca çok sinirlendim aradım.

size ben hiç bir ücret almadan yardımcı oldum dedim hatanın sebebini söyledim bu hata da tekrarlayabileceği söyledim dua ederek gittiniz dedim. suçum size allah rızası karşılık beklemeden yardımcı olmakmı dedim yersiz iş yerinde konuşmuşsunuz dedim illa dışarıda bu işlemi yapıpda yüksek ücret alanlar var dedim .

dediği kelime bu yapsaydında parasını neyse atardık yüzüne dedi. burda ben ...parası yok düşkün diye yardımcı olalım dedik adam padişah oldu şahlandı olmayan paralar çıktı piyasaya. bizim niyetimiz belli sonuçta mevlamın rızası için yaptım ıyılığı ...dışarıda kazıklanmasın diye.

iyilik yaptık geri nasıl döndü imtihan oldu benim için..

biz söz vardır .

(deveyi diken . adamıda...... yaranılırmış çok kötü bir söz ama gerçek)   .çok ------ler var  oyuzden iyilik yapalım derken başımıza ciddi sorunlar açılabiliyor bu durumlarda.

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious