Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

Android program yazma

Başlatan Puhu, 28 Şubat 2014, 17:33:21

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Puhu

bu konuda çalışma yapacağım. ilgilenenler yada ilgilenmişler ile bu konuda bişeyler yapabiliriz.
Linkback: Android program yazma

onur600

Ustam, siz başlayın biz takip edelim.Fransız olmaktan kurtulalım en azından ;D
Saygılar
LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

Delilik, şüphesiz aptallıktan daha iyidir...

Karadağ

Bu konuda bende varım.

Saygılar
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

onur600

Puhu ustam, çalışmalarınız ne durumda vakit buldukça bizlede paylaşırsanız sevinirim...
Saygılar
LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

Delilik, şüphesiz aptallıktan daha iyidir...

feridundd

Python çalışıyorum. Win, linux, android, ve mac ortamlarında çalışabilen taşınabilir uygulamalar yazabiliyoruz python ile.  Bu yüzden python da karar kıldım. Bir birliktelik oluşturarak python çalışabiliiz.
TA5IFD  433.550  73'

Zanos

Alıntı yapılan: feridundd - 05 Mayıs 2014, 06:59:33
Python çalışıyorum. Win, linux, android, ve mac ortamlarında çalışabilen taşınabilir uygulamalar yazabiliyoruz python ile.  Bu yüzden python da karar kıldım. Bir birliktelik oluşturarak python çalışabiliiz.

Bu güzel fikir.
Cehennemin yolları iyi niyet taşları ile döşelidir.

kral4444

İsteğe bağlı program yapabilirsiniz

Puhu

qt ye sardim bu ara. bakalim guzel olursa burada anlatirim.

UNIQUE - TA5DF

Alıntı yapılan: Puhu - 11 Mayıs 2014, 00:20:24
qt ye sardim bu ara. bakalim guzel olursa burada anlatirim.
pyqt  mi yoksa sadece qt mi?  Anlatırsan faydalanırız ustam. Bende python kitabı paylaşayım.
TA5DF

UNIQUE - TA5DF

TA5DF

UNIQUE - TA5DF

pyqt4 ve python ile programlar yazmaya başladım. Hatta epey iyi işler çıkarabileceğim inş.
Tek bir sorunum var o da yazdığım programların python ve pyqt kurulu olmayan makinalarda çalışmaması. py2exe ile exe yaptığımda ise kodlar hala ulaşılabilir durumda. python un dezavantajı da bu. kodları gizlemeyi başaramadım :(
TA5DF

Karadağ

Bende qt başladım ama çok bakamıyorum. Zaten bağımsız platform dediğinizde eclips yada qt gerekiyor.
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

ckaya

Yeni Delphi (Embarcadero) ile Windows, Mac OS X, iOS, Android, C++ geliştirebiliyor. link burada arkadaşlar: https://www.embarcadero.com/products/delphi

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious