Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

stinger 2 için 60 lık başlık

Başlatan sultanbaybars, 09 Şubat 2014, 14:23:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sultanbaybars

selamün aleyküm usta  elimde ikinci el stinger 2 var 38 lik ve 120*120 baslıkları var bana 60 lık baslık lazım sizde bulunurmu?   Varsa bile siznki stinger 2 ye uyarmı  ?   selamlar cavap verirseniz sevinirim
Linkback: stinger 2 için 60 lık başlık

Karadağ

insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

treasurerman

SAYIN KARADAĞ MERHABALAR

Konu başliğını görünce sevindim bendede bir adet stınger pulse induction metal dedectör mevcut lakin arama başlıkları yok birde enteresan bir kaç durumda söz konusu mesela içini açtım içinde diğerleri gibi pil yok 3 adet 6V 1,3 AH / 20 HR kuru akü ile enerji vermişler ve yine enteresandırki cok aramama rağmen bu cihazın resımlerıni nette bulamadım sizden konu hakkında yardım bekliyorum ( size konu hakkında mailde atıyorum hatırlatıcı olur diye  düşünüyorum ) saygılarımla .........

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious