Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

NEDENİ BİLİNMEYEN HASTALIKLAR

Başlatan kripto55, 23 Ocak 2014, 13:37:23

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kripto55

tüm foruma merhaba;

bu ara nedeni bilinmeyen bir hastalıklar var tümüyle çocuklar üzerinde etkili bu ara.
dün gece acildeydim doğum hastanesi tıklım tıklım dolu.

benim cocukda ates öksürük var çok. Gece boyu hastanelerdeydim.
böyle hasta olan bir yakınınız varmı nedir bu iş tüm samsun hasta özellikle çocuklar acaba kötü bir virüs saldırısı olabilir mi dış güçlerce..

aklına herşey geliyor insanın..

Linkback: NEDENİ BİLİNMEYEN HASTALIKLAR

onur600

Geçmiş olsun.Söz konusu çocuklar olunca dahabi üzülüyor insan...
LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

Delilik, şüphesiz aptallıktan daha iyidir...

ali kaptan

biyolojik savaş yıllardır var.
işin aslı dünyayı elinde tutan güçler, köleleştirdikleri insanları her yönden sömürüyor.

petrol fırtınası diye bi kitap vardı,yazarı siyonistlerce öldürüldü,okuduğunuzda petrol üzerine oynanan oyunları hayretle görecekseniz.daha o tarihlerden bugünleri anlayabileceğiniz türden.kitap çok eski basım(70-80 arasıydı sanırım).bulmanız zor olabilir.

tabağımdaki deccal diye bi kitap yazıldı, bu yeni sayılır.okuduğunuzda yine siyonistlerin yediklerimizle nasıl oyun oynadığına şaşırırsınız.

kısacası bunlar ellerine geçirdikleri her türlü silahla saldırıyorlar

kripto55

tşk ederim ustalarım bu konuda çok dikkat etmek gerekiyor elimizden geldiğince doğal şeylere yönlendiriyoruz çocukları ama.

tohumlar ithal-hammedde ithal herşey ithal bu topraklarda yetişen herşeyi yurtdışına çıkarıp genetiğini bozup tekrar bize satıyolar allah mahşer gününde sorsun. hesabını .

tüm ümmetin çocuklarına allahtan şifa diliyorum.

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious