Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

Yine Samsun yolları göründü.

Başlatan Karadağ, 27 Aralık 2013, 23:35:46

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Karadağ

Merhaba Arkadaşlar,

Perşembe günü yine Samsuna yola çıkıyorum. Vakti olup da birer çay içeriz biraz sohbet ederiz diyenleri beklerim. Pazar yada pazartesi geri döneceğim.

Saygılar
Linkback: Yine Samsun yolları göründü.
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

TEKİM MURAT

hayırlı yolculuklar karadağ ustam bende batı karadenizliyim kastamonulu

Karadağ

Yol üzerinde birisinin 5  yılı geçkin gömüsü olan test arazisi varsa uğramak isterim.

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

BERK

Hocam test gömüsü kaç metre'deymiş.Test işlemini yaparken her.gi bir boşluk kullanmışmı bilgin varmı.

Karadağ

Alıntı yapılan: BERK - 28 Aralık 2013, 22:37:50
Hocam test gömüsü kaç metre'deymiş.Test işlemini yaparken her.gi bir boşluk kullanmışmı bilgin varmı.

Yol üzerinde biryer bulabilirsem test için detaylı bilgileri alırım.

Mustafa-

DELTAPULS-3S

TElogger Modül ve TE-3D Viewer Yazılımı
   02-05 Ocak 2014 Karadeniz Lansmanı

Ustam tüm hazırlıklar tamam....
Gözümüz yollarda seni bekliyoruz..

pro-TR

karadağ ustam yolun düşerse KAHRAMAN çorumada beklerim.
Güzeli güzel yapan EDEBTİR,
Edeb güzeli sevmeye SEBEBTİR...

"Rufailer giyer pembe kırmızı
Tacının üstünde nurdan yıldızı
Evlatları tutar şişi ateşi, közü
Bülbül güle hayran ben de şeyhime"

Mustafa-

Karadağ ustam Çorumdan geçerken Selami ustayı getir... ^-^

bir_Lahzada

karadğ ustam hazır samsuna gelmişken rizeyede uğra bekleriz

ayhan58

hocam sivasada beklerim gerci merkezde degilim ama yollarimiz iyidir  sizir kasabasi  beklerim  basimizin ustunde yerin var hocam

Karadağ

Merhaba Arkadaşlar,

Güzergah üzerinden çok çıkmayacaksak uğramaya çalışırım. Yol tarif edebilir misiniz.

Saygılar

bir_Lahzada

sayın husyein ustam samsunun neresine geliyorsunuz merkezemi yoksa ilçyemei geliyorsunuz

Karadağ

19 mayıs üniversitesine geliyorum. Atakumda.

ali kaptan

kripto55

HÜSEYİN USTAM geldi yanımıza çok memnun oldum.
KEŞKE AZDAHA VAKTİ OLSAYDI Bİ ÇAY ÇORBA İÇSEYDİK ÇOK İYİ OLACAKTI.

BİRŞEY İKRAM EDEMEDİM VAKTİ ÇOK DARDI İÇİME DERT OLDU.

kripto55

BÖYLECE SAMSUNDAN BİR USTA GEÇTİ ARDINDAN BAKAR OLDUK İSTANBULAMI TAŞINSAM ACABA NE ^-^ ^-^

Karadağ

Merhaba Arkadaşlar,

Sağ salim döndük Allah' a şükür. Mustafa, kripto55 ve Ali Kaptanın yanına uğradım. Aslında Ali Kaptanın başına bela oldum, Mustafa yı da yanımızda ağaç ettim ve kriptonun yanına çok kısa uğrayabildim. Kahrımı çektiğiniz için teşekkür ederim.

Ali kaptan ile 2 gün, gece 11 e kadar benim düldül ile uğraştık. Mustafa da iş çıkışı gelip gece 11e kadar bize yardım etti. Araba resmen sınıf atladı. Samsuna gittiğim araba ile geri döndüğüm arabanın birbiri ile alakası yoktu. Samsun Sanayii Ali kaptan gibi birinin orada olması nedeniyle çok şanslı.

Ali kaptana kahrımı çektiği için çok teşekkür ederim. Benim için çok emek ve zaman harcadın. 

Mustafa hem teşekkür ederim hemde çaya geleceğim diyip gelemediğim için özür dilerim :)

Kripto, artık birdahakine bir çayını içeriz bu sefer olmadı ;)

Saygılar

kayzer1915

TEKİM MURAT

ustalarım inşallah izmirede gelirsiniz sizleri misafir etmekten mutluluk duyarım arkadaşlar çok şanslıymış valahi kıskandım.

kripto55

allah razı olsun hüseyin usta bidakine daha bol vakitle gel yer içer gezeriz ^-^ ^-^  inş.

arabada baya doluydu ha sanki dedektör cepanileği gibiydi bir kaç bişey alcaktım da bu ay kota fazlası ile dolu alamadım bi dahakine gelmeden önce ara ustam emeklerinin ticaretini yaygınlaştırız inş.

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious