Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

enteresan olaylar

Başlatan kripto55, 04 Aralık 2013, 21:00:56

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kripto55

geçen gün arazi taraması yaparken kendi mevkilerimizde oradada 3 kişi ile tanıştık onlarda araştırıyolardı.

biraz konuştuk tabi ; ne ediyonuz buralarda felan bizde dedik define arıyoruz onlarda dediler biz bir yer tespit ettik ama makıne yok sizde var bakarmısınız tabi dedik ben öncelikle boş yer sandım yaşlı amcalardan birisi çok dikkatimi çekti kendi kendine konuşup işaretler ediyordu.

burası dediler büyük bir kaya vardı ben önce dedimki kayaya bakalım işaret varmı?
onlarda biz yaşlı halimizle baktık ama bulamadık dediler yok dediler işaret felan[size=78%]?[/size]
[/size]çıktım kayanın tepeye yosunlaşmış biraz ama kaya ana kaya sert mermerit kaya ilk gördüğümde anladım işaret olacağını ümidi ile çünkü kaya çok sert ve dik duruyor ve baya büyüktü işareti buldum ?[size=78%]

[/size]boyutu 10 cm 10 cm elin gireceği çekilde deydi sonra adamlar bir sevindi 3 kişi aralarında en yaşlı olan bir dedeyi oraya çıkardık ve sonra o işareti elini soktu gözleri pek görmüyormuş yaşı baya ileride 82 felan dediler sonra kendi kendine konuştu 20 metre aşağıda 3 metre derinlikte dedi biz şaşırdık neye dayanarak bunu diyo dedim onlarda bu dayı cinleri görür konuşur onlara istediğini söyler onlarda gösterir ve söylerler dediler.[size=78%]

[/size]çok enterasan çok şaşırtıcıydı bende dedim hepimiz müslümanız namaz kılarız dua ederiz dedim onlara güven olmaz dedim.[size=78%]

[/size]sonra dayı bana dediki senın uzerinde bunlar var dedi nerden geldiğimi ve ne yapdtığımı söyledi dona kaldım hepsi doğruydu.[size=78%]

[/size]ve o yere gittik yeri bulduk uzerinde çeşitli büyüklüklerde taşlar yığılmış baya ot vardı ama yer açılmıştı mezar odası vardı o kadar sinsi bir yerdeki imkanı yok görmenin tüh dedik giiti yer açılmış ve alınmış dedi dayı ve ne aldıklarınıda söyledi 3 küp çıktığını 1 dolu ikisi boş dedi dolu olanda gümüş ve altın ama az olduğunu söyledi.[size=78%]

[/size]sonra az daha konuşup onlarla ordan helalleşip ayrıldık ama aklımdaki şüpheleri gideremedim?[size=78%]

Linkback: enteresan olaylar

BERK

Üç harfliler yer veremez.Geçmişe yönelik bilgiler alınması doğal.Bu alemde 800 yıl ila 3000 yıl gibi bir yaşam ömürleri var.Onlarında müslüman gayri müslimleri var.Bu işlerde dünyaca bu konuda  tanınmış muteber insanlarla iş koşturmuşluğum var.Bu tip insanlar bu işin tılsım boyutunda işe yararlar.Bu işin ilmide farklı. Oradaki bekcilerden haberdardırlar.Tılsımıda nasıl çözeceklerini bilirler.Bu bağlamda bunlar asla yer veremezler.Kim ne derse bir kulağımdan girer öbüründen çıkar gider.

kripto55

usta bilemem ama çok iddalı kaç metre olduğunu ne olduğunu herşeyi söylüyomuş cidden şaşırdım kendisi şunu söyledi eğer bir işaret yada bişey görürsem hemen bana derinliğini kaç metrede olduğunu söylüyor dedi benim cinim ordaki lerle konuşup yeri söylüyolar diyor doğru yada yanlış bilemiyorum ..
ve dahası ordaki bekçileri bile kovup kazdırıyomuş ve kaç bekçi var onları görüyomuş..

TEKİM MURAT

selam ustalar siz araziye çıkın ve beni arayın telden ben size nerede olduğunuzu etrafınızda ne olduğunu söyleyeyim cinler yer gösteriri ama tam yer deyil tılsımı bende çözüyorum çarpılanıda bir defasında beş kişi birden ayakları bağlandı bana birşey olmadı onları ben çözdüm ben defineciyim cinleri tutup kullanıyorum cinlerin hekimi definecisi askeri komutan olanıda var ben rahmanilerle çalışıyorum beş yıldır cinler bana hazinenin yerini göstermedi vede göstermez yer tarifi mezar metresine kadar söylerler ayrıca astral seyahat le bulma yöntemide kullanıyorum hipnozda var hipnoz daha etkili cinler pek işe yaramaz arkadaşlar yarasaydı ben bulurdum

_Hektor_

Enteresan bilgiler doğruluk payı nedir bir aldatmaca varmıdır muallakta. Dinimiz geregi bu seylerin varlığını inkar etmek dinden çıkarır, ama bunların bu tarz seylerde anılması define gibi...ne kadar doğru bilemiyorum. Dünyanın hiç bir yerinde bunlar defineyle vs... gibi hiç birseyle anılmazken neden Türkiyede sahiplenme olayı var onuda bilemiyorum.

pro-TR

cinler için söylenecek çok söz var ancak, bakara suresinin 102. ayetine konu olan harut ile marutun bir hikayesi vardır ki, büyünün insanlık ile tanışması ordan gelir. bu cinler mısırda bir kuyuda boyunlarından asılı kıyamete kadar kalacaklardır, büyüyü öğrenmek isteyenler için ordan feryat ederler "gelme ademoğlu gelme gelirsen dininden olursun"
zira ebedi hayatta bunlarla uğraşanların akibeti çok fenadır. ne yazık ki halk arasında huttamları olduğunu beyan edip, varlığı ayetlerle sabit olan büyü ve tılsımları kullananların hali çok kötü...
arkadalar amaç ebedi hayatı kazanmak olmalı hayat, nefsani arzularla dünyada da rahat etmek elbette ki hakkımız, zira ALLAH cc. ın kulu üzerinde hakkı olduğu gibi kulunda ALLAH cc üzerinde yaratılmış olması hasabiyle 3 hakkı vardır ki bunlar ; rukuya eğilecek kadar yemek, avret mahallerini kapatacak kadar giysi,vahşi hayvanlardan korunacak kadar bir barınak, ötesi nefsidir.
sonuç olarak güzellikleri yaşamak için kazanılanlarda güzel şeylerle olmalıdır...
Güzeli güzel yapan EDEBTİR,
Edeb güzeli sevmeye SEBEBTİR...

"Rufailer giyer pembe kırmızı
Tacının üstünde nurdan yıldızı
Evlatları tutar şişi ateşi, közü
Bülbül güle hayran ben de şeyhime"

makintel

arkadalar amaç ebedi hayatı kazanmak olmalı hayat, nefsani arzularla dünyada da rahat etmek elbette ki hakkımız, zira ALLAH cc. ın kulu üzerinde hakkı olduğu gibi kulunda ALLAH cc üzerinde yaratılmış olması hasabiyle 3 hakkı vardır ki bunlar ; rukuya eğilecek kadar yemek, avret mahallerini kapatacak kadar giysi,vahşi hayvanlardan korunacak kadar bir barınak, ötesi nefsidir.
sonuç olarak güzellikleri yaşamak için kazanılanlarda güzel şeylerle olmalıdır...
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

PRO-TR,  katılmamak mümkün değil; tebrik ederim. 8)
Mert düşmanla Dünyanın bir ucuna git, kalleş dostla bir adımlık yolculuğa çıkma...

onur600

S.A. Hepimiz cinlerin varlığından şüpesiz haberdarız.Cinlerle irtibat içinde olan insanların varlığınıda biliyoruz.Ancak bu konu çok hassas bir durum.Her insanın bünyesi bunu kaldıramaz.Cinler irtibatlı oldukları insanlardan da kendi menfaatleri doğrultusunda talepleri olur.Burda göze alınacak risk faktörünü iyi hesaplamak lazım.Tıpkı iyi insan kötü insan gibi cinlerinde iyisi kötüsü mevcut.Ben bir cin çağırayım bana hizmet etsin diye bu işlere kalkışmamak lazım..

Bekçi cinlere bir örnek video :D
LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

Delilik, şüphesiz aptallıktan daha iyidir...

galaksi

Cin peşinde koşmaktan, define bulamayan çok cinci hoca tanıdım.
Kazdırdıkları çukurlara fidan dikilseydi her taraf orman olurdu.
:)

elc

cinci hoca efendilerin menfaati gereği yıllardır süregelen şaçmalıklardır çubuk şaçmalığı neyse buda öledir kelin ilacı olsa kendi kafasına sürer paranızı sömürür giderler

yukarda anlatılan hikayedede kayanın içine elini soktuğunda yerini cinler söylemiş  yerini sölemesi için kayadaki işarete dokunmakmı gerekmiş belliki kandırma operasyonu yarıda kalmış sanslıymışsınız dostum bu işlerde çok dolandırılanlar mevcut  elektronikçi adama bu tür işlere inanmak yakışmaz

Saygılar.
"Hiç bilenle bilmeyen bir olur mu?" Zümer Suresi - 8-9

kripto55

olaylarda çok iddalı bir dayı samsunda tekrar görürsem enine boyuna konuşacam.

UNIQUE - TA5DF

Vay be gençlik yıllarım geldi aklıma... Allah hepimizin imanını korusun. böyle işler gerçek olsa da benden uzak olsun. Tekim Murat Ustam keşke konyaya falan yolunuz düşerse beklerim. bu konuları konuşmayalı yıllar oldu.
TA5DF

kripto55

konu ile bazı arkadaşlar yalan yer söylemezler diye düşüncelerini acıklamışlar .

halbuki allah cc. hz. süleymana bu yetkiyi vermiş. Cinler sayesinde toprak derinliklerinden maden denizden inci çıkarttırırmış onlara peygamberler tarihi kitabından bu açıklanıyor . birde eklemeyi unuttuğum dayı benim görüştüğüm cin diyodu müslüman ve beş vakit namaz kılar kuran okuyor diyodu..

allah cc. hikmetleri gerçekten ilmine sır ermiyor.

TEKİM MURAT

unıQue ben konyayaya seydişehire geliyorom izmirdeyim kastamonuluyum urla doğumluyum görüşürüz inşallah.
Arkadaşlar cinleri kullanamassın kullandığını sanarsın onlar seni  kullanır ben şu anda allah rızası için sıkıntısı olan arkadaşlara çocuklara dua yazıyorum ve bio enerji kullanarak yardımcı olmaya çalışıyorum bende onları kullanmak istemiyorum ama bazen gerekiyor kimileri bu yeteneyini paraya çevirmiş ama o paranın hayrınıda görmez arkadaşlar ben teknoloji varsa onu kullanmak gerek başka  birşey bilmem hepinize saygılır selamlar

kripto55

tekim murat usta sizin gibilere herzaman ihtiyaç var insanlarla başka varlıklar çizgileri aştığında ne yapcaklarını bilemez bu yüzden bile kişiler olmak zorunda siz para için yapmıyorsunuz ne mutlu size allah razı olsun nice insanlar var hasta olan yardıma muhtac olan ..

allah makamınızı ali eylesin allah razı olsun tekim murat ustam

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious