Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

Şema tavsiyesi

Başlatan mirza, 11 Kasım 2013, 14:55:53

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mirza

Merhaba arkadaşlar, ben 50 li yaşlarda emekli biriyim.forumu bir müddet takip ettikten sonra üye olma gereği duyarak yakın zamanda üye oldum, dedektör konusuna çok yabancı olmamakla birlikte bu dünyanın bu kadar büyük olduğunu tahmin etmezdim, sizlerden bir şema tavsiyesi istiyorum,
Fakat, çok ileri dijital olmayan, yani mümkünse pic kullanmayan, mezar kazdıracak kadar derini görmeyen, 1 karış gibi kısa mesafeli, ayrımlı ve kararlı çalışabilecek bir şema tavsiyesine ihtiyacım var, transistör ölçebilecek kadar elektronik bilgim vardır.

Linkback: Şema tavsiyesi

pro-TR

Alıntı yapılan: mirza - 11 Kasım 2013, 14:55:53
Merhaba arkadaşlar, ben 50 li yaşlarda emekli biriyim.forumu bir müddet takip ettikten sonra üye olma gereği duyarak yakın zamanda üye oldum, dedektör konusuna çok yabancı olmamakla birlikte bu dünyanın bu kadar büyük olduğunu tahmin etmezdim, sizlerden bir şema tavsiyesi istiyorum,
Fakat, çok ileri dijital olmayan, yani mümkünse pic kullanmayan, mezar kazdıracak kadar derini görmeyen, 1 karış gibi kısa mesafeli, ayrımlı ve kararlı çalışabilecek bir şema tavsiyesine ihtiyacım var, transistör ölçebilecek kadar elektronik bilgim vardır.

slm derinlik önemli değil ancak ayrımlı ve stabil olsun diyorsanız size nacizane tavsiyem VLF sistem dedektörlerdir. sitede elyapımı arkadaşımızın kendi adına çıkardığı vlf sistem dedektör çok övülen bir cihazdır, sitede arama yaptırırsanız konu ile ilgili şema, PCB şema vs gibi bilgileri kolaylıkla bulabilirsiniz...
Güzeli güzel yapan EDEBTİR,
Edeb güzeli sevmeye SEBEBTİR...

"Rufailer giyer pembe kırmızı
Tacının üstünde nurdan yıldızı
Evlatları tutar şişi ateşi, közü
Bülbül güle hayran ben de şeyhime"

elc

Mrb;

bende nacizane whites idx pro öneriyorum gerekli dökümanlar sitede mevcut ben kullanıyorum gayet güzel ayrım çok iyi

Saygılar.
"Hiç bilenle bilmeyen bir olur mu?" Zümer Suresi - 8-9

mirza

İlginize teşekkürler arkadaşlar.
Her iki projeyide inceledim, eminim ELYAPIMI arkadaşın projeside iyi fakat başlık fazla karışık, doğru pcb'yi bulmak için okurken bile başım döndü, diğer projenin başlığı daha derli toplu ve az karışık gibi görünüyor. yani konuya daha çok hakim oluyorsunuz.
Bu forumda bir çok başlığı sonuna kadar okudum, malum ben henüz aranızda yeni biriyim, ve sizler kadar söz hakkım olmasada, bana göre tüm bitmiş projelerin sonunda  " işte son plan budur, son pcb budur " gibi bir anlatım olmaması, bizim gibi taze'ler açısından sıkıntılı bir durum. helede elektronik bilgisi olmayan için..
Genede böyle bir forumun varlığı bile bir nimet,  emeği geçen herkeze teşekkürler.

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious