Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

TAKAS SİSTEMİ

Başlatan kripto55, 12 Ekim 2013, 21:26:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kripto55

ARKADAŞLAR ELİMDE AM3 ANAKART VE İŞLMCİSİ VAR

İŞLEMCİ AM3 AMD 1.8 GHZ

ANAKART İSE A750GM-M TEMİZ ÇALIŞIR HALDE.

REM VS YOK.

İHTİYACIM OLAN FABRİKASAL DEDEKTÖR KOLU VE BAŞLIK PI İÇİN BOŞ OLUR FARKETMEZ

YADA ELİNİZDEKİ MALZEMEYE GÖRE DEĞİŞİR TAKAS..
Linkback: Ynt: TAKAS SİSTEMİ

UNIQUE - TA5DF

climber ustam elinizdeki cb telsiz sadece tek mi. varsa adetli de olur. Amatör belgem var . ben size özel mesaj yoluyla elimdeki işinize yarayabilecek kartları listeleyeyim.
TA5DF

YAK

LM 709 metal 8 adet var.

elinde gausmetre veya teslametre olupta kullanmayan varsa talibim.

hatem_a

bırde benden olsun lechtra search alan tarama var el yapımı soyle ayrımı ıyı cıhazla takas yapabılırım

skorpio

çalışır vaziyette delta klasik veya delta2 takas etmek isteyen, bende fazla başkasının işine yarar belki diyen, sıkıldım artık vereyim gitsin diyen yokmu????????

onur600

Alıntı yapılan: skorpio - 31 Ekim 2013, 18:42:47
çalışır vaziyette delta klasik veya delta2 takas etmek isteyen, bende fazla başkasının işine yarar belki diyen, sıkıldım artık vereyim gitsin diyen yokmu????????
SKORPİ usta ayarlarız bitane sana da....TAKAS yerini bulsun sende nevar?:)
saygılar
LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

Delilik, şüphesiz aptallıktan daha iyidir...

kripto55

ELİMDE PİM-2 VAR ÇALIŞIR VAZİYETTE.

ELİNDE VLF PI-IBM VARSA İLETİŞİME GEÇSİN BENİMLE..

1X1 BAŞLIK VE 35 CM EL YAPIMI TUTMA KOLU VAR.

TEST VİDEOSU 2 METREDEN 50X50 METALİ RAHAT ALGILIYOR TOPRAK TESTLERİ YAPILMIŞTIR TEST OK..

http://www.dosya.tc/server17/0yO0nw/Videos.rar.html

TEST VİDEOSU AŞIRI METALLİ BİR ORTAMDA İYİ AYARLANDIĞINDA SORUNSUZ ÇALIŞIYOR..

UNIQUE - TA5DF

İlk olarak ben climber ustama bazı kartlar gönderdim. İlk benden olsun .
TA5DF

Karadağ

Bende sisteme dahil olabilirim. Elimde okadar çok şey varki buraya yazmakla bitmez :) Elinde metal yada seramik lf357 olan varsa ihya edebilirim :)

Saygılar
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

tivos

Bende de 2 kart ekran ve başlık var. çalışır durumda .Sınırsız kullanımlı program yüklü. Değişik bir makine değişik malzemelerle takas yapabilirim. Maksat çeşit olsun.

UNIQUE - TA5DF

Dün climber ustadan gelen kargomu aldım. Takas sistemi süper oldu. Climber ustama teşekkür ve saygılar.
TA5DF

kripto55

queni usta takas sistemimden memnun olman güzel inş bu işi ahlakıyla sürdürürüz.

UNIQUE - TA5DF

Memnunum çünkü 1 hafta içinde CB den çıkış yapıyor olacağım kısmetse.
TA5DF

canbay

Merhaba.,

Bende de 1 adet hp dv6000 laptop ekrana görüntü gelmiyor çip seti ısıtılınca düzeliyormuş sanırım. bataryası bitik olabilir.
1 adet hp dv6000 laptop tamir için gönderdiğim arkadaş ana karttan besleme girişinin yandığını söylemişti. bataryası bitik olabilir.
işime yarar diyen arkadaş olursa tek tek veya her ikisinide gönderebilirim. çalışır durumda vlf dedektör başlığı akortlu olması halinde kit şeklinde de olabilir. ıdx akordlu başlık olabilir.

Saygılar...

canbay

Merhaba.,
ekrana görüntü vermeyen laptopu dimboz arkadaşa gönderdim. besleme girişi yanık olan duruyor. dimbozda kit halinde ıdxin bir versiyonunu başlığıyla beraber gönderdi. teşekkürler

Saygılar...

serkan.mg

Arkadaşlar sisteme bende dahil olayım istedim
elimde Motorola CP040 el telsizi var adaptörü şarj cihazı her şeyiyle aktif (4 kanal )
meraklı olan bi arkadaşla takas yapabilirim
Çeşit olsun renk gelsin istedim  ;)

saygılar

turkuyaxxx

Alıntı yapılan: serkan.mg - 30 Kasım 2013, 16:45:50
Arkadaşlar sisteme bende dahil olayım istedim
elimde Motorola CP040 el telsizi var adaptörü şarj cihazı her şeyiyle aktif (4 kanal )
meraklı olan bi arkadaşla takas yapabilirim
Çeşit olsun renk gelsin istedim  ;)
Usta telsiz takım mı? yani iki tane mi?

saygılar

serkan.mg

turkuya aslında elimde 3 adet var
yani takım olması açısında iki tanede verebilirim
sonuçta öylece bi köşede duruyorlar en azından belki bi arkadaşın işine yarayabilir diye düşündüm
saygılar

serkan.mg

yanılmıyorsam iki adet de yedek bataryası olucaktı

turkuyaxxx

iki adetine ne istersin?
bende elyapımı vlf, ıdx, bounty hunter pınpoınter mevcut

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious