Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

Kaya üzerinde oyma işaretleri hk.

Başlatan elc, 30 Eylül 2013, 09:17:03

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

elc

Merhaba;

resim hakkında yorum yapabilirmisiniz arkadaşlar
Linkback: Kaya üzerinde oyma işaretleri hk.
"Hiç bilenle bilmeyen bir olur mu?" Zümer Suresi - 8-9

onur600

çobanın canı sıkılmış muhtemelen:)
Kalitenin olmadığı yerde duraklama bile...
LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

Delilik, şüphesiz aptallıktan daha iyidir...

onur600

çalışmalardan  örnekler birkaç foto olsun,
LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

BERK

Medeniyetsel açıdan önem arzeden işaretlerde kanalize olmaya hazırım.İşaretler gerçekten önem arzeder durumda ve buradan paylaşılmayacak kadar gizlilik arzediyorsa özeldende bana dönülebilir.İşin paslanma süreci ve sonrasında sıralamaya alınması noktasında zamansal süreçte bir bekleme yaşanabilir.

elc

onur ustam çoban işine benzemiyor bu hemen yanında bir kayada birkaç buna benzer oyuklar var  buradaki oyukların herbirinin ölçütü farklı irili ufaklı oyuklar mutlaka bir anlam ifade ediyor ama neyi bilemiyorum yoruma açık   bu kaya ciddi derecede sert bir kaya  büyük ve tamamen toprak içinde gömülü sadece bu oyukların olduğu kısım üstte kalmış

teşekkürler.
"Hiç bilenle bilmeyen bir olur mu?" Zümer Suresi - 8-9

onur600

elc usta;yuvarlak oymalar genelde mezar işaretidir.irili ufaklı olması aile veya toplu bir mezarlık işaret eder genellikle.Tek başına büyük oyma ise daha değerli mezar işareti olabiliyor.
Çevrede ilgi çekici büyük kaya varsa onuda bi incele,eğer farklı bi işaret ve şüphe uyandıracak bir durum yoksa işaretli kaya dan fazla uzaklaşmadan işe başla önce bi yarma at işaretlerden yön tayini yapıp.
...
berk ustam demek istediğini anladım.Bunlar devede kulak ne arşivler ne çalışmalar yaptık.Bi derleme yapabilirsem sizede bişeler sunarım....

LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

onur600

yeni dikkatimi çekti, son fotodaki arkadaşın elindedeki ultra ultrasonik cihazın bir kısmı fotoya yansımış  :)
LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious