Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

ADMIRAL

Başlatan verotopasera, 15 Eylül 2013, 08:02:43

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

masey111111

Alıntı yapılan: ramses4040 - 14 Temmuz 2021, 11:34:25
Guzel olmuş yapinca olabiliyor demekki 😂👍🏻
ramses bobinde cok emek harcadim  bobini sfırlarken tuğla topraga  rx sünüsünün  cok etki etmemesi gerekiyor   farz ayari ündüktans ohm  tel kesitleri 
Linkback: Ynt: ADMIRAL

ramses4040

Karadağ ustaninda dediği gibi bobinci bobini yapar devreci devreyi hepsini proflaşmak zaman para ve emek ister ama zamanla iyi olucaktir admiral tipki adranalin gibi 😂😉

masey111111

masey111111

Alıntı yapılan: ramses4040 - 19 Temmuz 2021, 19:12:22
Karadağ ustaninda dediği gibi bobinci bobini yapar devreyi hepsini proflaşmak zaman para ve emek ister ama zamanla oiyi olucaktir admiral tipki adranalin gibi 😂😉 olmaz diye birsey yok emek istiyor  biraz  ses tonunu degiştirdim  duyarli olmasi  iyi  bobinin  topraga kaldirim indirdinde  etki etmemesi gerek  grond balans iyi olmasi gerekiyor 

masey111111

masey111111

masey111111

ramses4040

masey111111

Evet  IB  cihaz

masey111111

Npn

Çizimlerine başladım, özellikle buzzer ve LED takılı olan sistemi sisteme malmzemeleri düzdüm 4 te 1 ini Diptirace de çizdim kafam şişti bıraktım.
İki güne kadar hazır ederim ama, öncelikle eksik malzeme ve bakır pertinaks siparişi yapmam lazım
Benim DP 3 gülmledi , 7805 elimi yakıyor, oic mi zarar gördü bilmiyorum. İdareten bunu yapacağım artık.

Suta35

Alıntı yapılan: Npn - 19 Ekim 2021, 22:15:11
Çizimlerine başladım, özellikle buzzer ve LED takılı olan sistemi sisteme malmzemeleri düzdüm 4 te 1 ini Diptirace de çizdim kafam şişti bıraktım.
İki güne kadar hazır ederim ama, öncelikle eksik malzeme ve bakır pertinaks siparişi yapmam lazım
Benim DP 3 gülmledi , 7805 elimi yakıyor, oic mi zarar gördü bilmiyorum. İdareten bunu yapacağım artık.
Regulator ısınıyo ise büyük ihtimalle bobin kaynaklıdır, kendin mi sardın usta. Eğer hazır başlık ise giriş çıkış voltajına bakmalısın

SM-G960F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

masey111111

masey111111

BuLutBey

Eğer İnanıyorsanız Galip Olan sizlersiniz

BuLutBey

ÇOK İYİ PERFORMANS TEBRİKLER ELİNE EMEĞİNE SAĞLIK OLSUN
Eğer İnanıyorsanız Galip Olan sizlersiniz

şenoluluer

eline sağlık ustam bundan iyisi can sağlığı

masey111111

smootH

Maşallah maşallah ustam

mucittin

emeğinize eilinize sağlık. Şöyle bir yer bulamadım test için:) Bir gün yarım saat tepe çıktım ama cihaz yok arabada kalmış. Söve söve indim satarım anasını dedim bıraktım:)). Güzel performans başarılar.

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious