Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

dedektör almak istiyorum

Başlatan bakidilek, 13 Eylül 2013, 13:50:25

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bakidilek

el yapımı veya otomasyon üretimi dedektör almak istiyorum fakat bilmediğim ve sormak istediğim bir dünya sorum var.

1.delta pulse 2 ile 3 arasındaki farklar nelerdir?

2.delta pulse serisinde ekran ışığı sürekli yanık durmak zorunda mı yoksa ışığı kapatabiliyor muyuz?(gece aramaları için)

3.delta pulse serisinin ikisinde de ekran var mı ve ikisi de boşluk buluyor mu?

4.delta pulse serisinin ikisine de kulaklık takılabiliyor mu?

5.delta pulse serisinin tek madeni parayı normal tokpakta dedekte etme mesafeleri ne kadar?

6.metal ayrımı yapabiliyorlar mı?

sorularım bunlar.

bu arada almak istediğim makinada demir atlama özelliğine gerek yok demiri de görsün isterim(tabi farklı ses tonu ile).
boşluk bulmasını isterim en azından 40-50 santim toprak altındaki boşluğu bulsa kafi.(boşluk olayını göremiyorsa da üzülmem ama olsa iyi olur)
tek para bulma derinliğinde gözüm çook yükseklerde değil.40 cm bana yeter de artar.(normal toprak altında)
bir de pil en az 2 saat dayansın isterim(çok uzun bi süre değil, değil mi)
ve alete 2 adet başlık olursa süper olur.(olmasa da üzülmem)
illa delta pulse serisi olasına gerek de yok başka bir marka da olur.
biliyorum delta pulse serisi ve satılan şu anki sistemlerin büyük kısmı çook eski dedektör teknolojisi ama sorun değil :D
bursa balıkesir manisa izmir çevresinden olması ŞART çünkü DENEMEDEN ALMAM!
ve son olarak aldıktan 3 ay sonra direnci vs yanıp da bozulmasın çok üzülürüm.(ben dedektörüme iyi bakarım sevgi gösteririm :D )

ben genelde tektekçilik için istiyorum amacım hazine define vb bulmak değil tek para bulunca hoşuma gidiyor hepsi bu.

bu arada bu ilk mesajım ama siteyi ep eydir kurcalıyordum(anca flip-flop devresi yapabilirim.ona da uğraşmam lazım :D )
Tekdedektör ile humhum arkadaşların atışmalarını okuyarak bile ep ey sitede zaman öldürüyorum. :D

ilginiz için şimdiden teşekkür ederim.
Linkback: dedektör almak istiyorum

teslacoil

1- dp2 potansiyometreli yarı otamatik  cihaz dp3 dijital otomatik buton konturollüdür
2- ekran ışığını kapatabilirsiniz ekran arka aydınlatmasına seri 47R bir direnç vardır  bunu söküp buraya pot takarsanız ışık parlaklık ayarı yaparsınız aldığınız kişi bunu yapabilir
3-dp2 de ekleme olarak 2x16 2 satır ekranı vardır dp3 128x64 grafik ekranı 8 satır boyut 7.5x5 cm  civarı
sadece dp3te ve dp3S te boşluk bulma özelliği var
4- 3  cihazada kullaklık bağlanabilir ekstra mümkün
5- dp2 1tl max 60cm dp3 için max 50cm hava testlerinde 40cm bobin ile mesafesi var max büyük obje 3mt
6- yüzde 50 oranında değerli değersiz olarak yapabiliyor delta pulseler derin arama içindir net ayrım kalitesi için vlf cihaz ayrı etten ihtiyaç duyarsınız max seviyeleri onlarında 1mt-dir ancak
7-37cm de 2 adet para deneyimi oldu bir arkadaşımın arama seviyesinide hesaba kadarsanız sonuç ortada
8- boşluk bulma mesafeleri metal tespitleriyle aynı max seviyelerde 3mt diyebilirim
9- kulandığınız aküye göre kullanım süresi değişir 1.2A akü ile 2 saat için yeterli
10- cihazın arkasında duran sıkıntı yaşamıycağınız bir üretici istiyorsanız bunun için karadağ ustaya mesaj atın bence  sorun çıkarsa son pişmanlık fayda etmez
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ismi geçenleri tanıyorsan beni daha çok tanıyor olman lazım neşeli günlerdi eskide kaldı :D

bakidilek

Telta^Pulse^Coil kardeşim verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim.

bakidilek

arkadaşlar konuyu silebilirsiniz.maddi olarak dedektör almamın çook zor olacağını anladım.yine de verdiğiniz bilgiler için ve emeğiniz için teşekkür ederim.

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious