Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

YARDIM

Başlatan numlock, 08 Eylül 2013, 23:08:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

numlock

arkadaşlar tl 062 yanındaki 56k lara ve hemen yanıdaki BC546 ELİMİ DOKUNDĞUMDA VE O BÖLGEDE ELİMİ GEZDİRDİĞİMDE AŞIRI DERECEDE ALGILAMA YAPIYOR NEDEN OLDUĞUNU BİLEN VARSA YARDIM ETSİN LÜTFEN

BİRDE ŞU BU POTANSİYALMETRELER VARYA ONLARI DİJİTAL YAPSAK OLURMU MESELA 22K 500K LARI VE DİĞERLERİNİ BÖLE DİJİTAL POTANSİYEL METRE VARMI OLURMU. SORMAMIN NEDENİ ŞU CİHAZI BİR KEZ AYARLADIĞIN ZAMAN BAZEN İİ BAZEN KÖTÜ AYARLAYIRUZ AMA BİRKEZ İYİ AYARLADIĞIMIZ ZAMAN O DEĞERLERİ EKRANDA NUMARA OLARAK GÖRDÜĞÜMÜZ İÇİN  SIRAYLA AKLIMIZDA KALIR VE PRATİK  AYAR YAPILIR DİYE DÜŞÜNÜYORUM BU KONUDA FİKRİ OLAN VARMI. :-\
Linkback: YARDIM

teslacoil

hangi cihazdan bahsediyorsunuz
yanlış hatırlamıyorsam dp2de sanırım bahsetiğiniz sorunu gördüm fakat devredeki malzemelere
kullanım esnasında el sürmeyeceğinize göre sıkıntı olmaz kutulamanız gerekiyor sonuçta
dijital pot uygulamak için yazılım işlemi ciddi emek gerekiyor ayrıca malzeme maliyeti yüksek
ayrıca dijital potların çalışma voltaj aralıkları düşük ciddi araştırma ve malzeme tedariki gerekir
kimse uraşmaz bununla eski yapıya bunu uygulamayı yapıcak kişi bunun yerine yeni bir tasarım yapar zaten
kutunun iç yüzeyini alüminyum folyo ile koruma altına alıp akü eksisine  şaşeleyerek deneyin 

Mustafa-

elindeki devreyi rafa kaldır...  :D  DP3-S yap...

ServetsizServet

merhaba ,
sanirim dp2 den bahsediyoruz ,cihaza temasinizda egerki tepki veriyor ise devre ustundeki lehimleri kontrol ediniz ,DP2  de baslangic ayarlari dedektor kullanim tekniklerinde bulabilirsiniz fakat urunun tam ayarini egerki devrenizde hata yoksa ise arazide test ediniz ,urunu bir sekilde kutulayin ,toprak yapisina gore yapilan ayar degisir yani oda icerisinde yaptiginiz ayarlar ile arazideki ayarlar farklidir ,urun guzel ve stabil calisan bir devredir .dogru baslik ve dogru montaj ile dogru orantilidir .Kullandiginiz batarya bile sizi yaniltabilir ,tam digital bir cihaz icinde dp3 s deneyebilirsiniz .
saygilar kolay gelsin
Okumak tutkuların en soylusudur,

numlock

hangi cihazdan bahsediyorsunuz
yanlış hatırlamıyorsam dp2de sanırım bahsetiğiniz sorunu gördüm fakat devredeki malzemelere
kullanım esnasında el sürmeyeceğinize göre sıkıntı olmaz kutulamanız gerekiyor sonuçta
dijital pot uygulamak için yazılım işlemi ciddi emek gerekiyor ayrıca malzeme maliyeti yüksek
ayrıca dijital potların çalışma voltaj aralıkları düşük ciddi araştırma ve malzeme tedariki gerekir
kimse uraşmaz bununla eski yapıya bunu uygulamayı yapıcak kişi bunun yerine yeni bir tasarım yapar zaten
kutunun iç yüzeyini alüminyum folyo ile koruma altına alıp akü eksisine  şaşeleyerek deneyin 

zaten cihaz kutuda tesla fakat ben kutuyu açıp elimi dokunduğum zaman oluyo hani pek anlamam ama şu frekansın yarrısını gövdeye veriyor diye düşünüyorrum  çünkü algılama mesafesi düşük farklı yorumlar okudum ama mesafe düşük sanırım mesela 1 tl yi 30 santimden alıyor cihazı yazılan başlangıç ayarlarına göre yapıyorum ama nafile  :(

onur600

kaçan frekanslar ustam olaya çok farklı bakıyosunuz...
1tl için 30cm kötü bir sonuç değil ufak tefek ayarlar ve iyi bir başlıkla mesafeniz otamatikmen artacaktır...
LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

Delilik, şüphesiz aptallıktan daha iyidir...

numlock

:D :D :D :D  EVET KAÇIK FREKANSLAR BAKALIM  YORUMUN İÇİN SAĞOL ONUR 600 BAKALIM BİRAZ DAHA MESAFEYİ ARTIRA BİLECEKMİYİM

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious