Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

BU VİDEO ya yorum yaparmısın ben şahsen görmedim

Başlatan haylaz, 15 Ağustos 2013, 21:55:14

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mollax

Benden yorum değilde bir soru.
O aletle niye yürüyorsunuz,durduğunuz yerden madene yönelmesi gerekmiyormu.
Yani o alet elinizde yürümenin mantığını çözebilsem bende yapacağım bir alet :D

pro-TR

Alıntı yapılan: mollax - 15 Ağustos 2013, 23:42:42
Benden yorum değilde bir soru.
O aletle niye yürüyorsunuz,durduğunuz yerden madene yönelmesi gerekmiyormu.
Yani o alet elinizde yürümenin mantığını çözebilsem bende yapacağım bir alet :D

yaw usta o kadarda eziyeti olsun yaw, ben yaparsam gömüyü kendi kazan cihaz yapacam. videodaki adam sıyırmış abi, aşmış kendini biz o kadar dişlileri sıyıramadık bir türlü :D
Güzeli güzel yapan EDEBTİR,
Edeb güzeli sevmeye SEBEBTİR...

"Rufailer giyer pembe kırmızı
Tacının üstünde nurdan yıldızı
Evlatları tutar şişi ateşi, közü
Bülbül güle hayran ben de şeyhime"

kripto55

selami ustam adamlar sıyırmış bizide sıyırtacaklar bir süleyman ustada bu çıktı bir gün götürecen sağlam yere bulunlan dicen bulamaycak bi ton sopa atacan bunlara ^-^ ^-^ ^-^ ^-^ ^-^ ^-^

Delta

Arkadaşlar haberde konu olan kişiyle 2 yıl önce tanıma fırsatım olmustu tesadüfen...o zamandan bugüne bu yaptıgı ürününe patent almak için ugrasıyordu..Kendisi madenlerin yerlerini tam tespit yaptıgını anlatıyordu...O günden bugüne ne nerde nasıl tespit yaptıgı bilinmez...Ama evet her madenin bir frekansı var.. bu frekansı o günkü hava şartları güneşin etkileri o günki topragın etkisi bulutların etkisi frekansları etkiler...Bu yüzden yerden serbest yayılan frekanslar dogadada serbesttirler...hertarafa yayılırlar...Bu yüzden madenin frekansını tam yerini tespiti yüzde 10dir... Bu günümüz teknolojisinde bile hala çeşitli projeler deneyler varsayımlar fiziksel deneyler çalışmalar hala yürütülmektedir...Günümüzde Çok pahalı teknolojiler  bile Bazen boşa çıkmaktadır...

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious