Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

ELEKTRONİK ATEŞLEME OTOLAR İÇİN

Başlatan değmenci, 23 Haziran 2013, 22:00:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

değmenci

Arkadaşlar bu konu ile ilgilenen oldumu hiç ben böyle bir devre buldum  veleman-Kit Adıyla nette buldum  çalıştıran  kullanan oldumu
Linkback: ELEKTRONİK ATEŞLEME OTOLAR İÇİN

elc

Merhaba;

evet platinli araçlarda platin yerine bu devre takılıyor ve platin mekanik parça olduğu için oradaki geçikmeler ve ark'dan oluşan güç kayıpları bu devre ile giderilmiş oluyor özellikle kışın soğuk havada aracı  çalıştırmak daha kolay oluyor
"Hiç bilenle bilmeyen bir olur mu?" Zümer Suresi - 8-9

değmenci

ilgin için teşekkürler elc kardeş ben bu ürünü yapmak istiyorum da çalışırmı acaba diye merak etmekteyim birde bağlantıyı yanlış felan yaparsak arabada hurdaya çıkmasın

ali kaptan

elektronik ateşleme daha yüksek sparklar oluşturduğu için yanma daha sağlıklı olur ve yakıtta düşme olur.platine yük binmediği için de ömrü çok uzun va ayarı kararlı olur.

devreyi otomobile bağlamadan da deneyebilirsin.

değmenci

Alıntı yapılan: ali kaptan - 25 Haziran 2013, 08:25:08
elektronik ateşleme daha yüksek sparklar oluşturduğu için yanma daha sağlıklı olur ve yakıtta düşme olur.platine yük binmediği için de ömrü çok uzun va ayarı kararlı olur.

devreyi otomobile bağlamadan da deneyebilirsin.

nasıl deneyebiliriz usta

ali kaptan

devreyi kur,ateşleme bobinini bağla,platini anahtarlama yaptır.ateşleme yapıyorsa ve ısınma da yoksa tmmdır.

lionbilgisayar

Alıntı yapılan: değmenci - 23 Haziran 2013, 22:00:54
Arkadaşlar bu konu ile ilgilenen oldumu hiç ben böyle bir devre buldum  veleman-Kit Adıyla nette buldum  çalıştıran  kullanan oldumu
bu t1 in ne olduğunu biliyormusun babamın arabasına belki yaparım bende : ))
Hak şerleri hayr eyler
Zan etme ki gayreyler
Ârif anı seyreyler
Mevlâ görelim neyler.Neylerse güzel eyler

Sen Hakk'a tevekkül kıl
Sabreyle ve râzı ol
Tevfiz it ve rahat bul
Mevlâ görelim neyler.Neylerse güzel eyler

elc

"Hiç bilenle bilmeyen bir olur mu?" Zümer Suresi - 8-9

mollax

değmenci

Arkadaşlar bu devreyi ben yaptım 10 numara çalışıyor

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious