Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

Bu ay sonu kara deniz turuna çıkıyorum hadi beraber harita belirleyelim.

Başlatan Karadağ, 18 Haziran 2013, 09:17:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Karadağ

Alıntı yapılan: M-usta-FA - 19 Haziran 2013, 12:11:21
Ustam bu hafta sonumu geliyorsunuz evimiz müsayit bizde misafir ederim sizi...

Ayın son 2 günü gelicem. Teklifin için teşekkür ederim.

Kaç kişi olduk 4 mü?
Linkback: Ynt: Bu ay sonu kara deniz turuna çıkıyorum hadi beraber harita belirleyelim.
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

Mustafa-

4 kişi gözüküyor ustam

ama şöyle bir promosyon yaparsak güzel olur

TEKNOLOJİ EKİBİ SAMSUN BÖLGE TOPLANTISINA KATILACAK OLAN
ÜYELER ARASINDA YAPILACAK KURA SONUCU 4 KİŞİYE DELTAPULS-3S HEDİYE EDİLECEKTİR...  O0

Karadağ

Pro-TR de katılacak 5 olduk.

Ama hala benim karadeniz seyahati için güzergah ve lezzet durakları için bir yazı olmadı :)

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Karadağ

Kimseden bir tavsiye çıkmıyor. Ben bari aklıma geleni yazayım. İstanbuldan Cuma akşamı iş çıkışında yola çıkacağım. Yol üzerinde Berceste ye uğramayı düşünüyorum.

haylaz

vallhi ben gelirdim karadağ ustam ama ben sizden çok uzağım doğunun en doğusu kars /sarıkamış :) artık burdan takip ederiz resimlere burdan bakarız inşallh

makintel

bende yakınım samsuna ama işlerin yoğunluğu keşke gelebilsem...
şimdi bensiz de kaybolursunuz  ;)
............................................................

ulan ne dalgacı Mahmutsun sen Onur biliyonmu ( ! ).....    siz  saygıdeğer kıymetli usta arkadaşların arasında ben de olmak isterdim ama,  sizlerin görüntüsünü bozarım...pek bir işe yaramıyanın tekiyim ; bilgisiz cahil ... üstelik hepinizden büyüğüm, ağabeyiniz yaşındayım...amcanız yaşındayım... babanız yaşındayım daha daha  dedeniz yaşındayım... yok, okadar da değil artık canım (!)... herkese selâmlar...
Mert düşmanla Dünyanın bir ucuna git, kalleş dostla bir adımlık yolculuğa çıkma...

Karadağ

Alıntı yapılan: makintel - 21 Haziran 2013, 15:03:20
bende yakınım samsuna ama işlerin yoğunluğu keşke gelebilsem...
şimdi bensiz de kaybolursunuz  ;)
............................................................

ulan ne dalgacı Mahmutsun sen Onur biliyonmu ( ! ).....    siz  saygıdeğer kıymetli usta arkadaşların arasında ben de olmak isterdim ama,  sizlerin görüntüsünü bozarım...pek bir işe yaramıyanın tekiyim ; bilgisiz cahil ... üstelik hepinizden büyüğüm, ağabeyiniz yaşındayım...amcanız yaşındayım... babanız yaşındayım daha daha  dedeniz yaşındayım... yok, okadar da değil artık canım (!)... herkese selâmlar...

Onur zaten gelecek sanırım bahane ettiği işlerini 1 günlüğüne erteleyecektir. Değilmi Onur? Zaten hafta sonu orada olacağız. Selami abi Çorumdan gelecek yanımıza. Onur niye gelmesin ki?

Makintel, sizi de görmekten mutluluk duyarız. O nasıl söz öyle görüntü bozmak falan.

makintel

Şaka yaptım şaka, Karadağ Ustam... yani görüntü mörüntü espirisi... sizin beni aranızda görmek istiyeceğinizi zaten biliyorum...ben sizleri seviyorum...malum gönülden gönüle asfalt bir yol vardır... ama, ben şimdilik gelemem be Karadağ Ustam...bizim iki iş bir arada; hasat zamamnı da üstelik... ileri zamanlarda inşallah görüşüp tanışmalarımız olacaktır... Saygı, sevgi ve selâmlarımı sunarım... makintel.
Mert düşmanla Dünyanın bir ucuna git, kalleş dostla bir adımlık yolculuğa çıkma...

onur600

makintel ustam beni güldürdün çok yaşa emi  :D
sonunda benim uslubumu anlayan nadir ustalardansın...
gelmek benim için onur verici bi olay olur.sizin gibi büyüklere servis yapacak bi çırak lazım...
inşallah diyorum tek başıma çalıştığım için beyaz eşyasıydı kılimasıydı zordayım inanın...
bakalım zaman vardaha .... ;)
LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

Delilik, şüphesiz aptallıktan daha iyidir...

makintel

gelmek benim için onur verici bi olay olur.sizin gibi büyüklere servis yapacak bi çırak lazım...
:..........................................................              ..........................................................................

Estafurullah Onur Usta, ben sizlerin masasına ömür boyu çıraklık yaparım...

Karadağ

Ordu da uzun saçlını yeri varmış. Türkiyenin en iyi çayının demlendiği iddia ediliyor. Bir durağımda uzun saçlının yeri olacak.

Karadağ

Samsun ahali !

Bugün akşama doğru yola çıkıyorum. Beni kim karşılayacak ?

serkan.mg

Hüseyin usta hayırlı yolculuklar.
İzmit tem'den geçerken banada el sallamayı unutma  ;)

Karadağ

Mustafa-

onur600

mrb...
samsunda amazon tepesine mutlaka çıkın,benim için görsel açıdan ve tümülüsleri bi görün  derim....
LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

Karadağ

onur600

vallaha ustam,şu an tokattayım  yarın ordu akkuşa geçeceğim bi market için soğutma sistemi yapacaz .malzeme gecikmesinden dolayı geciktim.yoksa hanımdan bile icazet almıştım...siz gezin eğlenin.lütfen yanlış anlamayın beni.yoksa benim için gurur verici bi buluşma olacaktı
işin aciliyeti olmasa sallıycamda müşteri memnuniyeti umarım anlayış gösterirsiniz

saygılarımla
LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

Mustafa-

onur ustam samsundan saat kaç gibi geçersin 1 saat mola verirsen ona göre ayarlarız kendimizi görüşürüz... :'(

Karadağ

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious