Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

Delta Pulse 3S

Başlatan Karadağ, 18 Haziran 2013, 00:25:27

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

durmaz

3s pcb üzerinde bulunan lcd ile alakalı kontrast dirençleri. R37  R40 R43 bunları kontrol et. Yanlış değer falan takılmıştır.
Linkback: Ynt: Delta Pulse 3S

burak1

Alıntı yapılan: durmaz - 16 Haziran 2022, 15:16:18
3s pcb üzerinde bulunan lcd ile alakalı kontrast dirençleri. R37  R40 R43 bunları kontrol et. Yanlış değer falan takılmıştır.

Ohm LCD dirençler

Kürşat

6.7 k ile 2.2 k yerini degistirin muhtemelen duzelecektir  şemaya bakarsaniz  ters takmışsınız 🙂
Herkes işini yapsın.
Bildiğin şeyleri de unut ki her düşünceyi hazmedebil.
Arkadada gözlerim var ama umursamıyacak kadar eğitimim var şükür

durmaz

Dirençleri düzeltin.

durmaz

R42  1 K olan doğru görünüyor. Diğer dirençleri değiştirin.

burak1

Alıntı yapılan: durmaz - 17 Haziran 2022, 09:06:04
Dirençleri düzeltin.

Merhaba kardeşim, yardımın için çok teşekkür ederim. Bu sefer cihaz açılıyor fakat anlaşılmaz görüntüler ve noktalar çıkıyor

burak1

burak1

Merhaba, destek ekibi ve mühendislerin yardım ve yönlendirmeleri için çok teşekkür ederim.Cihazın sorunu çözüldü.Sorun sadece 2. tuş yerine cihazı 3. tuşla açtığım için oluştu.

mehmet gulbay

selamlar ustalar 1*1   60cm  bobin almak istiyorum nerden alabnilirim bilgi verirmisiniz

Kürşat

Teknoloji ekibinden alabilirsiniz
Herkes işini yapsın.

durmaz

Alıntı yapılan: burak1 - 18 Haziran 2022, 18:22:19

Menu tuşu ile cihazı açıp  TE modul üzerimde bulunan mavi trimpot direnç ile eğriyi ayarlayacaksın sonunda tune tuşuna basacaksın.Eğriyi ayarlayabilmen için başlık ve sönümleme direnci referans alaralığında olmalıdır.

ali43

Selam,arkadaşlar uzun zamandır kafama takılan bir konu var.Demir gibi metalleri çok iyi algılıyor.Degirli metalleri çokkısa mesafeden algılamasının sorunu nedir acaba? 50krş 10cm 1tl 15cm civarında yaklaşık.Yardımcı olursanız sevinirim.

Kürşat

Bobin ve kalibrasyonla alakali  bir durum
Herkes işini yapsın.

ali43

Kürşat ustam 30cm bobin 2,5om bobini kaç om yaparsam  daha verimliolur?Selamlar....

ali43

Ustam bobini ekranlamamıştım ekranlamak gerekirmi..

Kürşat

Oo ustam sakin ekranlamayin aman diyim 😂😂 ozelden yazin WhatsApp tan birebir bilgi vereyim teknoloji ekibi servisi mesgul etmeyelim
Herkes işini yapsın.

Kürşat

3s kit alip toplamakta kullanmakta sorun çeken arkadaşlar wp birebir bilgi egitim fikir tavsiye verebilirim formda okudunuz taktirde zaten sorununuz çözülecektir ama yinede ben kit alan arkadaşlara yardımcı olmak isterim çünkü şu günlerde en iyi cihazlardan biri 3s dir
Herkes işini yapsın.

canbay

Merhaba Arkadaşlar,
2014 mart ayında iş için şehir değiştirince, forum ve dedektorlerden uzak kaldım. Dp3S te benimle birlikte tavan aralarında gezdi. Çok şükür tekrar memlekete döndüm. Cihaza yaklaşık 9 yıl hiç enerji verilmedi, aşırı sıcak (tuşları sabitledigim sıcak silikonlar eriyip akmış) ve soğuğa maruz kaldı. Dp3S I kutusundan çıkarıp, aküyü takınca direk çalıştı, fakat algılama mesafesi çok az.  Cihazla ilgili bir iki resim ekledim. Sayfaları incelemeye çalıştım kartta bazı değişiklikler yapılmış. Bu değişiklikleri yaptığımızda yazılımın değişmesi gerekiyor mu, ikinci olarak algılama mesafesini arttırmak için ne yapmamı tavsiye edersiniz.
Teşekkürler...

canbay

Bobin değerlerini yazmayı unutmuşum, bobin 3.2 ohm, seri direnç 1,8ohm, paralel direnç 330ohm.

Kürşat

Eğri çok yukarda ilk olarak ikinci olarak yazilimlik bi iş yok  sonumleme direncini 250 ohm paralel bağlayin yeni versiyon pcbde olduğu gibi enduktansi tutturun  sorunsuz çalişacaktir
Herkes işini yapsın.

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious