Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

AV_BALIK ve DOĞA

Başlatan nişancı, 29 Mayıs 2013, 08:22:48

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kuzen_212000

makintel usta  bide o rızk sana yazıldıysa napar eder kucagına düşer bu kuşu nasıl vurdum dersin şaşırırsın :) snaypır usta burdurun bi kasabasındayım gelirsen beklerim,bir ay önce tutmuştum 4   5   tane   iki tanesinden yumurta çıktı canım acıdı, baraj yapılcak buraya inşaat başlamadan balıkları yakalamak lazım :)
Linkback: Ynt: AV_BALIK ve DOĞA
Ölen Hayvan İmiş.Aşıklar ölmezmiş....

nişancı

ustam bencede bu sekilde atarsan bosa gibi ama kısmetse hop kucagında , gecensene ördege gittik yanımda bir arkadas eline en son askerde silah almıs, aynı fotodaki gibi ordek uzerinden gececek bir attı hop ayagının dibine düstü 30 senelik avcıyım öyle bir vurus görmedim ))) ustam burdur uzakmıs biraz yakın olsaydı ahhhh bu aylarda cıkar yumurta 2 ayın 15 den sonra azalır ufaklarında cııkmaz malum bu balık kısıın yumurtlar hele birde kımızı benek olacak turuncu bir et üfffff icim gitti simdi ))

makintel

makintel usta  bide o rızk sana yazıldıysa napar eder kucagına düşer bu kuşu nasıl vurdum dersin şaşırırsın
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
kuzen 212000 usta, güzel söyledin... öyle oluyor bazı zamanlar... tabi, tamamen de 'armut piş, ağzıma düş' diyemeyiz demi ya ;)...
Mert düşmanla Dünyanın bir ucuna git, kalleş dostla bir adımlık yolculuğa çıkma...

nişancı

kuzen_212000

snaypır  usta foto acılmıyo merak ettım bak şimdi :)  makintel usta nasip akan bir dereymiş velakin avucunu daldırıp içmezsen akşama kadar o dere akar gidermiş :)

nişancı

ustam sanırım desteklenmiyor

makintel

snaypır usta, format factory ile formatını değiştiripte yükle diyeceğim ama, mesele galiba format meselesi değil; büyük ihtimal uygun bir şekilde yüklenememiş...hem baksana  sıfır kb.
Mert düşmanla Dünyanın bir ucuna git, kalleş dostla bir adımlık yolculuğa çıkma...

nişancı

ustam su güzellige bak

makintel

Annelerinin güvencesine sığınmış  o  bir düzine  müdafasız, masum yavruların başındaki analarına, elimdeki kıymetli tüfeğimi parçalarım da yine ateş etmem...
Bizim mağlup olduğumuz durum  galiba burası... aslında avcı fedakâr olur ve yerdeki karıncayı incltmemiye çalışır; gelgelelim  herbirimiz dağda taşta, can yakmak için gözleri felfecir dokuyan acımasızlar grubuna dönüşüveririz O0...

koyuntepeli22

bi resimde ben koyayım :) hamzedere barajı babamla kurmaları yoklarken :)  kenara biyere sıkışmış bi fotoraf buldum :)
Zaman çalsa da birşeyleri bizden
Bize kalan bir vefa, bir selam
Birde güzel dostluktur...

kuzen_212000

güzel foto ustam  sazanmı o  4 kilo kadar var heralde :)

nişancı

gercekten güzel sazanmıs  helal olsun  , birkac sazanda ben tutmustum  bakalım ekleye biecekmiyim fotoları

acemi-usta

arkadaşlar sazanı  kış aylarında  hiç  avlayamadım oltayla   i formülünü bilen varmı   
bir mazlumun sesi onu duymak isteyene ulaşır duymak istemeyen zaten ona zulüm edendir

nişancı

ustam sazan kıs aylarında suların soguması ile birlikte  sazanlar bir araya toplanır ve derinlere veya yar dedigimiz yerlerde toplanır hatta dısarıdakiler iceridekilerle zaman zaman yer degişir bu sayede belirli bir vucut ısısında kalırlar yani sazan sular ısınmadan gezmez  bende üstatlardan duymustum bunun kanıtıda suan ag atanların tuttukları balıklardır birtane sazan yok tezgahta. Saygılar

koyuntepeli22

hocam sanırım yalnış bi duyum almışsınız sanırım bu aylarda nasıl denizdekiler balık bol çıkarıyorsalar bizim koyuntepe gala gölü için söylüyorum aynı sekilde bizim buralardada artış oluyo balık avlarında tabi balığın üreme dönemleri var fkat gölün hacmi belli köylü belli  balık nesli yok olma veya balıklarda azalma gibi bi durum olmuyor burda 15 20 kglik balıklar bol diyebilirim bizim burda :) + fotoğraftaki resim hamzedere barajından  gala gölüne yaklaşık tahminimce 8-10 km gibi uzagına devlet çok büyük bi baraj yaptı mericin suyunu km lerce kanallardan buraya getirip dldurdu barajı bu balık hamzedere brajndan kısmet olursa gala gölünden çıkanlardan bikaç foto olması lazım kısmetse onlarıda eklerm :) yolu edirne ipsala gümrük kapısı taraflarına düşenleri  ava balık yemeye herzaman beklerim başımızın üzerinde yerniz var saygılar.
Zaman çalsa da birşeyleri bizden
Bize kalan bir vefa, bir selam
Birde güzel dostluktur...

adanali

balık avı çokiyi milas güllükten tekneyle çıkıyoruz çupra zargana lapa mercan antenlimercan gibibalıklar çok hoşamakeyfli

acemi-usta

Alıntı yapılan: adanali - 22 Ocak 2014, 07:08:17
balık avı çokiyi milas güllükten tekneyle çıkıyoruz çupra zargana lapa mercan antenlimercan gibibalıklar çok hoşamakeyfli
milasa ta 1 yıl çalıştım ama balığa gitmek  nasip olmadı   baffa gölünün balığı nasıl  merak ediyorum

bir mazlumun sesi onu duymak isteyene ulaşır duymak istemeyen zaten ona zulüm edendir

acemi-usta

koyuntepeli22 valla kardeş uzun köprü ye kadar gelmişim   ama orda balık avladım   dere temizdi o zaman şimdi  nasıl bilmiyorum

acemi-usta

acemi-usta

bizimde bi hamza bey deesi var :D

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious