Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

BAŞSAĞLIĞI

Başlatan spectrum05, 04 Mayıs 2013, 15:31:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

spectrum05

Selami arkadaşımızın (Pro-TR) babası dün elim bir trafik kazası  sonucu vefat etmiştir.Mevtaya Allahtan rahmet, yakınlarına  sabır ve metanet diliyorum.
Linkback: BAŞSAĞLIĞI

Karadağ

Çok üzüldüm Allah rahmet eylesin. Selami usta Allah kolaylık ve sabır versin. Ne diyeceğimi bilemiyorum.

Saygılar
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

BigBang

Sevgili Kardeşim ,

Muhterem ve kıymetli babanıza Allah'tan rahmet , geride kalanlara ise sabırlar dilerim . Nur içinde yatsın , mekanı cennet olsun İnşallah ...

protek-e

Allah'ım mekânını cennet eylesin dualarımızı kabul etsin, acınızı sizinle paylaşıyoruz Allah güç versin Selami arkadaşımıza ve ailesine.

onur600

ustamıza başın saolsun diyorum çok üzüldüm Allah rahmet eylesin... böyle bir evlat yetişdirdiği  için kendisine şükranlarımızı sunar dularımız onunla olsun....

LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

Delilik, şüphesiz aptallıktan daha iyidir...

değmenci

Selami usta başın sağ olsun usta ALLAH RAHMET Eylesin

Mustafa-

Başın sağolsun ustam.
[/size]Merhumeye Allahtan rahmet kalanlara sabır diliyorum.
[/size]Mekanı cennet toprağı bol olsun.

ssforum

Selami bey,Başınız sağ olsun,Allah rahmet eylesin.Tüm ailenize sabırlar dilerim.

karakus

Allah rahmet eylesin.  Geride kalanlarına sabırlar dliyorum.

jickata

Selami usta başın sağ olsun .Babana ALLAH RAHMET Eylesin. Geride kalanlara da Allah sabırlar versin.
''Bilgisizler içinde bir bilgili, ölüler içinde bir diridir.'' HZ. Muhammed
''Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum.'' HZ. Ali
''En büyük savaş, cahilliğe karşı yapılan savaştır.'' Mustafa Kemal Atatürk

kaptan

kıymetli selami ustamıza başsaglıgı vetüm ailesine sabır merhum babasına ALLAH tan rahmet dilerim
hayır da şer de ALLAH tandır

walkman

Allah rahmet eylesin.Geride kalan eş dost ve akrabalarına da sabrı cemil eylesin.

makintel

Selami Bey,  başınız sağolsun; sizi seven diğer arkadaşlarınız gibi ben de çok üzüldüm. Allah rahmet eylesin, Allah taksiratını affetsin.
Mert düşmanla Dünyanın bir ucuna git, kalleş dostla bir adımlık yolculuğa çıkma...

ServetsizServet

ALLAH SABIR VERSİN BAŞINIZ SAĞOLSUN ALLAH RAHMET EYLESİN  ,,,,
Okumak tutkuların en soylusudur,

mercek

Allah rahmet eylesin.size ve ailenize sabırlar versin Cenabı ALLAH

arif28

başınız sağolsun selami bey..

YAK

Selami başın sağ olsun yeni haberim oldu.Allahtan rahmet ve sabır diliyorum.

PARANGA

ustam...allah c.c gani gani rahmet eylesin.mekanı cennet olsun.geride kalanlara allah c.c. uzun  ve hayırlı  ömürler ihsan etsin.

gurdal

allah rahmet eylesin selami abi El-hükmü-lillah
Amatör

bay17

Başınız Sağolsun Ustam , Allah rahmet eylesin , geride kalanlara sabır versin
'' Denizi seviyorsan dalgaları seveceksin.. Uçmayı istiyorsan düşmeyi de bileceksin ! Korkarak yaşarsan, sadece hayatı seyredersin ''

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious