Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

smw metal detector

Başlatan adjusted, 27 Nisan 2013, 00:24:24

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

devriye20

makitel usta dekoman ustaya bir sor onda bir alt vesiyon pcpler olması lazım  saygıarımla

Linkback: Ynt: smw metal detector

teslacoil

makintel
bence hata edersin bu işten anlayan ustalara sor cevap verirlerse hepsi aynı seyi söyler
bu tür devrelerde elektronik konponetler birbirlerine mümkün olduğunca yakın yolları kısa olmasını tavsiye ederler mesela entegre besleme girişlerine eklenen  100nf kondansatörler besleme bacaklarına 3cm uzaklıkta olmasıyla dibinde olması arasında osilaskopta bariz parazitli farkı olduğu gözükür hatta olabildiğince devreyi daha da küçültmek gerekir halbuki
frekans tasıyan hatlar kısa tutulması gerekir
yapsan dahi parazitten kullanamazsın diye düşünüyorum
devreyi büyütsen dahi malzemelerin bağlantı ayakları standarttır zaten kartı büyütürsün  sadece
----------------------------------------------------------------------------------------------
bu konu ile ilgili uzun bir makale vardı resimli  ama bulamadım ama netten arastırabilirsin sen öğrenmek istersen
-------------------------------------------------------------------------------------
söz meclisten dışarı 1 senedir sayfa sayfa bilgi yazılar fikirlerimi anlattım ama geriye dönüp okuyan yok malesef  oda ayrı konu
harcadığım vakitlereme yanıyorum  ya neyse :(
iyilik yap denize at ..............................

makintel

Tesla^ pulse^ coil Ustam, hiç sizin önerilerinizi ciddiye almaz olurmuyor; derhal karar değiştirdim ve söylediğiniz gibi hareket edeceğim...mevcut boyutlarından şaşmıyacağım... pcb haricinde, bazı entegreler muadil de olsa  malzemeler hazır zaten...onu da walkman ustam söz verdi yapıp gönderecek pcb sini. 
Not: Yazılarınızın okunmadığını zannetmeyin...     Selâmlar , saygılar.         makintel
Mert düşmanla Dünyanın bir ucuna git, kalleş dostla bir adımlık yolculuğa çıkma...

makintel

makintel usta dekoman ustaya bir sor onda bir alt vesiyon pcpler olması lazım  saygıarımla
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

devriye20 usta, ilginize teşekkürler;  walkman ustam  kaç günden beri iki çeşme olmuş gözyaşlarıma dayanamamış ipekten bir mendil gönderecekmiş zaten ( ! ).........      Saygılarımla, selâmlarımla
Mert düşmanla Dünyanın bir ucuna git, kalleş dostla bir adımlık yolculuğa çıkma...

walkman

makintel ustam biraz gecikmeli de olsa sözümü tutmuş olmak adına sizin SMW 3.0 pcb yi bugün bitirebildim.Gecikmeden dolayı kusuruma bakmayın. Saygılar

makintel

Walkman Ustam, özrünüz kabul edilmiştir ;) ... Selâmlar...
.......pcb güzel görünüyor;  kısmen kabak kalmış kafamdan  bakalım kaç tel saç daha yolacağım  montajını yapıp çalıştırana dek :-X ...

ahmet4333

bilen birisi açıklayabilirmi? smw de tgslde olduğu gibi ayırım ve all mode switçi yok kendim smwyi monte ettim ama ayrım elde edemedim şemada kaçırdığım bir ayrıntımı var acaba lütfen yardım!

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious