Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

SABRE ADVANCED

Başlatan mercek, 23 Nisan 2013, 23:04:50

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

onur600

fotolara baktınmı mercek usta ?her şey açık...
Linkback: Ynt: SABRE ADVANCED
LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

Delilik, şüphesiz aptallıktan daha iyidir...

YILDIRAY

s.a onur 7908 normal transistör to92 kullandım. onu değiştirdim 79L08 kullandım.ayrıca 555 kısımı doğru çıkışta ses var. o kısım yanlış olamaz. mercek arkadaşım bendeki problem  tp1 24-26v yakalayamadım. aşırı voltaj olduğu için 555 yanıyor.

mercek

Alıntı yapılan: mercek - 03 Mayıs 2013, 09:10:17
devreyi yaptım yeni bitti..hersey normal baslık hazırlaycagım .. Yıldıray sendeki problem nedir ?
devrede vd9 diot ucunda 12-15 volt vd4 diot ucunda 24-26 volt olması gerekiyor.. bunlar cıkıyorsa tx bobin baglı olmadıgı zaman u3 555 entegreye 12 volt geliyor. yinede -9 volt cıkmıyor ..bunlar tamam ama yinede -8 volt cıkmıyorsa 7908 sök vd1 diot ucunda -9 volt gormen gerekiyor.. benim gibi 7908 farklı kullanma sonra problem ararsın.

yazımı iyi oku ve vd9 diot ucunda 12-15 volt olması gerekiyor buradan fazla voltaj cıkıyorsa 555 arızalanıyor ..555 voltajı buradan cıkıyor...vd4 diot 24-26 volt   tx bolumu icin

mercek

YILDIRAY

s.a sagol mercek tekrar senin dedegin gibi kontrol edeyim

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious