Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

"C" öğreniyoruz.

Başlatan Karadağ, 23 Temmuz 2007, 21:14:48

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Karadağ

"C" Arşivimizi Oluşturalım...
Arkadaşlar aslında ben buradan adım adım anlatacaktım ama gördümki nekadar uğraşırsam uğraşayım değerli hocalarımızın hazırladığı dökümanların seviyesibe ulaşamıycam dolayısıyla bende bu başlıkta "C" dili ile ilgili dökümanlarımızı paylaşmayı ve herkesin bu dökümanlardan faydalanmasını daha uygun gördüm sizlerinde yardımı ile güzel bir arşiv elde edebiliriz.İlk döküman benden boğaziçi üniversitesi yayınlarından çıkma.

http://www.savefile.com/files/911770

Linkback: "C" öğreniyoruz.
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

mutsuz4

slm karadağ hocam bu c dili ile bende bi ara ilgilendim benim elimdede baya döküman var ben sadece cep tele fonlarına oyun yapmak için ugrastım ama pek bir sonuc elde  edemedim işin acıkcası pek üstüne düşmedim.. ama elimde c dili ile yazılmıs Symbian telefonlara göre oyun falan  var isterseniz bunları değerlendirelim birde Symbian bölümü acalım yapa bildiğimiz program veya buna benzer seyleri yayınlayalım mesela ingilizce programları türkçeleştirmek  gibi böyle şeyler olabilir... siz c diliyle baya ugrasıyorsunuz sanırım??
[move](BiLGi PaYLaŞıLDıKÇa ÇoĞaLıR)[/move]
                        J@F

Karadağ

ben c dili ile baya ilgilendim şu anda da c# öğrenmeye çalışıyorum ama hiç telefonlarla ilgilenmedim açıkcası
ama birileri yaptıysa bizde yapabiliriz diye düşünüyorum ;)
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

mutsuz4

2 sen once 6600 almıştım kafaka koydum oyun yapabilirmiyim diye fakat anca bi programı türkçe yapa bilecek kadar yol aldım sonra bıraktım:)
                        J@F

Serkan

-EKitaplar-
C Dili Kullanarak Bilgisayar Programlama
http://sonmezserkan.googlepages.com/CNotlari.doc

C Programlama Dili

A'dan Z'ye C
http://sonmezserkan.googlepages.com/ADANZYEC-KAANARSLAN.zip

mutsuz4

teşşekürler serkan eline sağlık
                        J@F

UNIQUE - TA5DF

ben
Alıntı yapılan: mutsuz4 - 12 Ağustos 2007, 23:42:03
slm karadağ hocam bu c dili ile bende bi ara ilgilendim benim elimdede baya döküman var ben sadece cep tele fonlarına oyun yapmak için ugrastım ama pek bir sonuc elde  edemedim işin acıkcası pek üstüne düşmedim.. ama elimde c dili ile yazılmıs Symbian telefonlara göre oyun falan  var isterseniz bunları değerlendirelim birde Symbian bölümü acalım yapa bildiğimiz program veya buna benzer seyleri yayınlayalım mesela ingilizce programları türkçeleştirmek  gibi böyle şeyler olabilir... siz c diliyle baya ugrasıyorsunuz sanırım??
bende sx-1 e dedektör olarak kullanmak için program yazmak istemiştim ama hiç döküman bulamadım
TA5DF

ysnrdnc

teşekkür ederiz dökümanlar için eline sağlık çok güzel bir paylaşım.
İman, yetmiş küsur derecedir. En üstünü "Lâ ilâhe illallah (Allah'tan başka ilah yoktur)" sözüdür.

kaleli17

merhaba Arkadaşlar acaba hex dosyasını asm ye nasıl çevirebiliriz mplab ıde ile yapamadım uygun bir program varmı ?teşekkürler

acemi-usta

bir mazlumun sesi onu duymak isteyene ulaşır duymak istemeyen zaten ona zulüm edendir

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious