Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

1 METREKARELİK DELTA PULSE 3 İÇİN HAZIR BAŞLIK ARIYORUM

Başlatan ozoz_xba, 06 Mart 2013, 19:05:39

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ozoz_xba

USTALARIM 1 METREKARELİK DP3 E UYGUN HERŞEYİYLE HAZIR ÖZEL BİR BAŞLIK İSTİYORUM ELİNDE OLANLARIN YAHUT YAPAN VARSA FİYAT VE İRTİBAT NUMARASI VERMELERİNİ İSTİYORUM TEŞEKKÜRLER
Linkback: 1 METREKARELİK DELTA PULSE 3 İÇİN HAZIR BAŞLIK ARIYORUM

tolgahan06

Bu işin piri telsa usta o greçekten bu işi çözdü.bende d3 aldım sadece büyük başlıkta kullanmayı düşünüyorum.1metre kare ve  4 metre kare hazır başlıklarım var cat6 kablosu  ile sarılmışbirde dikey 125--75 salyangoz başlık saracağim delta3de baya etkili.karadağ ustayada mail atabilirsin yardımcı olur.
Eger insanlari, dusunduklerine inandirirsaniz, sizi severler. Gercekten dusundururseniz ise, sizden nefret ederler

tolgahan06

Eger insanlari, dusunduklerine inandirirsaniz, sizi severler. Gercekten dusundururseniz ise, sizden nefret ederler

Termograf

ilan eski ama hala başlık ihtiyacın varsa bende fazla var gönderebilirim.

kayzer1915

kripto55

Ustalarım adres beliili 60 cm elips-20 cm elips-süper başlıklar hepsi ..................

KARADAĞ USTADAAAAA..

BERK

Alıntı yapılan: kripto55 - 03 Mayıs 2014, 12:59:42
Ustalarım adres beliili 60 cm elips-20 cm elips-süper başlıklar hepsi ..................

KARADAĞ USTADAAAAA..

Kripto ustam olaylara bakış yönünü tebrik ediyorum.Her.gi bir malzeme alınacaksa adres belli.Bu işin sütünüde kaymağınıda karadağ usta yesin.Bu yazımı yönlendirme yapılan arkadaşı veya yönlendirme yapan arkadaşı rencide etme adına yazmıyorum.
Bir şeylerin ayakta durabilmesi için o birşeyleri önümüze koyan insanında ayakta durabilmesi lazım.Saygılar

Termograf

ustalar sözlerinizden anlıyorumki, elimizde fazla kullanmadığımız malzemeleri karadağ ustaya gönderelim.. ihtiyacı olan arkadaşlarımıza göndermeyelim.. bunumu anlatmaya çalışıyosunuz..

elbette bir malzeme satın alınacaksa, bir malzeme temin edilecekse adres belli ama bit pazarı bölümünde ticari amaçlı değil, kullanım fazlası ürünlerin ihtiyacı olanlara ulaştırılarak değerlendirilmesi söz konusudur..

onur600

s.a. Sanırım yanlış bir anlaşılma söz konusu.
Sitemizde bit pazarı bölümü mevcut kurallar dahilinde isteyen istediğini takas veya cüz'i bir ücret karşılığında alım satım sapabiliyor.

Elimizdeki fazla malzemeleri ,Karadağ ustaya göndermek ve onun ihtiyaç sahiplerine dağıtmak gibi bir zamanı ve lüksü zaten olamaz.

Sadece bir çok ihtiyacımızı karşılayacak noktaya arkadaşlar vurgu yapmışlar kişi veya kişilere öneride bulunulmuş.Bu vurguya uymak zaruri değil.Kişi istediği malzemeye istediği yerden temin edebilir.
Yeni başlayan ve bu konuda tecrübe edinmemiş arkadaşlarında bu noktaya dikkat etmeleri gerekir.Malzeme temini açısından.
Saygılar
LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

Delilik, şüphesiz aptallıktan daha iyidir...

Termograf

a.slm onur600 usta, arkaşımız başlık ihtiyacının olduğunu yazmış. bende hala başlık ihtiyacı varsa elimde fazladan başlığım olduğunu kendisine gönderebileceğimi yazdım. sonra arkadaşlarımızdan birisi sanki ben hüseyin ustaya rakipmişim, yada ticari amaçlı bir pazarlama yapıyormuşum gibi, bu işin balınıda kaymağınıda yemek karadağa düşer diye yorum yapmış.  kim neyin derdinde, kim neyin peşinde anlamış değilim. Burada elimde fazla olan başlığı ihtiyacı olan bir arkadaşıma göndermeyi düşünmekse kabahatim, ben hatalıyım. :D :D :D

Karadağ

Merhaba,

Hiç kimsenin bir suçu yok. Sadece bir yanlış anlaşılma olmuş. ;) Yazan herkes hem siteye hemde site üyelerine faydalı olmaya çalışmış.

Saygılar
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

jickata

AramIzda birbirimize yardImda bulunmak asla suc sayIlamaz.Herkez zaman zaman  birseylere ihtiyac duyar, bu durum'da fazlasI olan  arkadaslar tarafIndan karsIlanmasI suc olurmu hic.Zaten forumlar destek, yardIm ve bilgi paylasImI icin degilmidir.Onur usta'nInda dedigi gibi,Karadag ustamIzIn alIp gonderme isi ile ugrasacak zamanInIn olacagInI hic sanmIyorum.

SaygIlar.
''Bilgisizler içinde bir bilgili, ölüler içinde bir diridir.'' HZ. Muhammed
''Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum.'' HZ. Ali
''En büyük savaş, cahilliğe karşı yapılan savaştır.'' Mustafa Kemal Atatürk

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious