Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

Ayrımlı pi dedektör monteli kart isteyenler!......

Başlatan huseyin05, 05 Mart 2013, 07:24:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sinasos

hüseyin hocam bu kitlerin derinlik olayından biraz bahseder misiniz ? başlık çapları ve algıladıkları mesafeden.

huseyin05

Ustam yalan olmasın farklı denemeler yapan arkadaşlar var özellikle altın için 50-60cm arasında küçük başlık ile küçük obje olarak yüzük dedi ama benim yaptığım denemelerde büyük başlık ile kararlı ve olumlu sonuçlar aldığımı rahat bir şekilde söyleyebilirim. Burada asıl anlaşılması gereken durum büyük obje ve büyük başlık ile çalışan bir cihaz mantığını benimsemek ve "ayrımlı olarak" yapılacak toprak için deneme amaçlı uygulamalar ile olumlu sonuçlar alınabilir. Kart için hiçbir hata söz konusu değil smd malzeme olduğundan dolayı bu şekilde satmak istedim ve akü, başlık,kutulama v.s işlemi bu durumda ilgilenen arkadaşa kalıyor.

sinan3232

USTA BEN DE HAZIR KUTU VAR VE BAŞLIK 2.4 OHM KABLO BAŞLIK.. BU KART UYARSA ALALIM NASIL YAPARIZ OLUR MU PULSE DEĞİL Mİ BU

sinan3232

Size direk ulaşa ilecegim bi. Numara alabilir miyim

sinan3232

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious