Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

Ayrımlı pi dedektör monteli kart isteyenler!......

Başlatan huseyin05, 05 Mart 2013, 07:24:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

huseyin05

Arkadaş'lar monteli kart resimleri ekliyorum. İsteyen arkadaşlar kartları monteli ve kalibre edilmiş olarak alabilir'ler. Toprak test videoları yakın zaman içerisinde ekleyeceğim. Kart'ların kutu hariç monteli fiyatı 300 tl'dir. Kart isteyen arkadaşlar özel mesaj atabilir'ler. Saygılar.
Linkback: Ayrımlı pi dedektör monteli kart isteyenler!......

huseyin05

Arkadaş'lar bu devre hakkında olumlu veya olumsuz yorumlara saygı duyarım, bu devre tasarımında smd devre elemanları kullan'dım. Kart ön panelinde akü voltajı azalmasını ve akü şarj edildiği zaman dolduğunu gösteren şarjlı eklenti vardır. Smd malzeme işçiliği ve kalibrasyon ayarları sıkıntısınız olmayacak ve ekonomik olarak temin edebilmeniz için fiyatını bu şekilde ayarladım. Sadece kutulama işi kalıyor ve bu konuda gereken kutu isteyen kendi yapar isteyenlere ilerleyen zaman içerisinde temin edebilir'ler. Gsm: 0542 8173029 Saygılar.

huseyin05

Arkadaş'lar akü voltajı azalmasını ve şarj işleminde akünün dolduğunu flash yaparak gösteren eklenti ön panel üzerinde bulunmak'tadır. Bir önceki mesaj ile hata oluştu ve bunu gidermek için bu şekilde açıklama yapmak istiyorum. Yanlış anlaşılamasın "Akü şarj katı değil" akü voltaj azalması ve şarj edilmesi gerektiğini ve şarj işlemine başlanıldığı zaman akünün dolduğunu gösteren "flash uyarısı" bir devre ön panel üzerinde bulunmak'tadır. Saygılar.

skorpio

huseyin05

Sağolasın abi teşekkür ederim, hayır'lısı olsun......

huseyin05

Arkadaşlar kimse yanlış anlamasın, kimseye zorla satış yapmıyorum. Elimdeki imkanlar yeterli olmadığı için şuan hazır olan 3 adet kit devre var ve bundan sonrası komple cihaz şeklinde satış yapılacak'tır. Sonraki cihaz satış'ları  maliyet'li olacak ve bu fırsatı kaçırmayın derim!..Alacak arkadaşlar acele etsinler bir kartın montajı enaz 3 gün sürüyor ve kalibre ayarı v.s.....Saygılar....

YILDIRAY

nişancı

hocam ayrım hakkında bilgi verirmisiniz toprakta  oksitli  birsürü teneke, vb metal parcası var , ben 2 kullanıyorum ayrım devreli , ama sonuc malum üst bar fuul oluyor, yaptıgınız ayrım devresi kesin ayrım yapıyormu paslıda olsa oksitlide olsa,

huseyin05

Toprak test'lerini henüz yapmadım. Yakında bu konuda iyi bir video gelecek, saygılar.

Ekmekçi

Hüseyin05 arkadaşım videoları ne zaman yayınlıcaksın.Bu aralar ayrımlı pi sistem cihaz almayı düşünüyorum araştırma yapıyorum düşünebilirim.

otomurat

Ben bu cihaZLA İLGİLENİYORUM. ödemeyi nereye yapmam gerekiyor. hüseyin05 e nasıl ualaşabiliirm.

iyi gunler.

skorpio

otomurat

eyvallah kardeşler. yav bide videosu olsaydı dadındna yenmezdi ama canın sagolsun.
kendisini arıycam. ilginize teşekkür.

huseyin05

Kutulama işlemini kendisi yapmak isteyen arkadaşlar için moonstar pi dedektör kartları

huseyin05

İlgilenen arkadaş'lar için puls star kart bazı eksik malzemeler var bu şekilde 6 kart ön panel ve anakart olarak 150.00 tl

erik1

s.a monstar hazır çalışır durumdamı yoksa sadce pbc kartmı bide fiyat belirtirmisiniz
Deneysiz icad olmaz Fakirlik adamı mucit yapar

huseyin05

Akü bağlantısı ile çalıştırabileceğiniz şekilde kutulanmamış olarak ibreli gösterge ve diger malzemeleri kartı alan arkadaşlar kendileri alacaklar ben sadece kartları monteli olarak satıyorum ön panel ve anakart iki parça olarak 150.00tl ayrıca teknik bilgi yardımı yaparım.

devran55

Hüseyin abi sar bi tane gonder abi kolay gelsin

bay17

hüseyin05 ustam  baya karıştı burası  :D   kaç adet satıldı ve kaç adet kaldı bilgilendirirsen memnun olurum . Bölüm kuralları çiğnenmeden olayı netleştirelim .

kolay gelsin.
'' Denizi seviyorsan dalgaları seveceksin.. Uçmayı istiyorsan düşmeyi de bileceksin ! Korkarak yaşarsan, sadece hayatı seyredersin ''

huseyin05

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious