Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

mrb. delta pulse3 yerlesim planini nerden bulabilirim.

Başlatan ookkyyaayy, 14 Şubat 2013, 19:21:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ookkyyaayy

Delta pulse3  devresi aldim ama yerlesim  planini bulamiyorum. yardimci olursaniz sevinirim.tskkrlr.
Linkback: mrb. delta pulse3 yerlesim planini nerden bulabilirim.

ta3chv

Nice insanlar gördüm, üzerinde elbisesi yok.
Nice elbiseler gördüm, içinde insan yok.

ta3chv

ookkyyaayy

Tskkr ederim. Benim aradigim  mesela c1,r5 gibi kodlara hangi devre elemani geldigi.resimlerine bakiyorum AMA anlasilmiyor.

ta3chv

ta3chv

ookkyyaayy

Allah razi olsun. COK tesekkur ederim.PEKI bana hangi bobbin onerirsiniz .nasil yapmaliyim.yardiminiz icin cok tskkur ederim.

ta3chv

ookkyyaayy

Mrb bobini emaye bakir telden yapsam olurmuu acabaa

ookkyyaayy

theplot1978

Arkadaslar bi yanlislik olmasin o resim deki malzeme yerlesim planini ben hazirlamistim gecmiste yanliz dikkat etmeniz gereken bi durum var bu yerlesim plani versiyon 001 icindi degisen malzemeler var

ookkyyaayy

Dp3 malzeme listesi Ile en usteki yerlesim plannda bazilari degisik  mesela R11,rx olanlari anlayamadim.

theplot1978

Rx senin kullandigin lcd nin modeliyle alakali bunu aslinda burada degilde dp3 un ana sayfasinda araman lazim konuyu bolmeye gerek yok hersey dp 3 un ana sayfasinda mevcut bastan okumaya basla bence faydasini olur

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious