Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

Dogada pirinc tanesi buyüklügündeki altınları ayırabilen dedektorler hak. bilgi.

Başlatan fearless_035, 28 Ocak 2013, 21:39:36

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

fearless_035

"Hayat bir tecrubedir yasamak gerekir.." ;)

"T€kNoLojī €kīBī"

Karadağ

Ben kullanmadım ama testlerde minelab çok başarılı çıkıyor ve minelabın başarılı serileri pulse monocoil.

Saygılar
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

fearless_035

karadag  hocam bilgılendırmenız icin cok saolun.   youtube ta ilgımı cekıyo hep  bu kadar hassas chazlarn videoları. bole bi chaz uzerınde calısıldı mı devre  yapıldı mı teknoloji ekibinde? saygılar

"T€kNoLojī €kīBī"

onur600

slm ismi geçen cihaz arazide sizi yormayacak ne aradını bilen bir cihaz.bu cihazın ustamın dediği gibi pulse modelleri mevcut ben çok kurcaladım ama çok zor gözüküyor yazılım olduğu sürece sıkıntı... saygılar
LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

Delilik, şüphesiz aptallıktan daha iyidir...

fearless_035

evt cok hassas chazlar  sizin dedeginiz gibi ne aradıgını bilen chazlar yapılması zor olmasıda normal saygılar

"T€kNoLojī €kīBī"

ServetsizServet

karadağ ustaya katılıyorum minilab çok küçük objelere güzel tepkiler veriyor ama bazı modeller derinlik te sıkıntı oldugunu gördüm
Okumak tutkuların en soylusudur,

protek-e

bit para tabir edilen ve çalışma frekansları 18khz ve üstü başlık çapı 10 ile 20 cm arası seri çalışan cihazlar bu konuda başarılıdır.

fearless_035

"T€kNoLojī €kīBī"

bitkici şakir

ben bursa da bir dondurulmuş meyve sebze fabrikasında çalıştım 9 numara incecik av fişeği saçmasını bile tespit eden dedektör var o fabrikada hatırladığım kadarı ile fransız malı idi.genelde çilek içindeki metalleri aratıyorlar,koli içinden geçerken zil çalıyor,eğer metal varsa...9 numara saçma şu anda yazdığımız yazıya koyduğumuz nokta kadar birşey....

fearless_035

bitkici sakir hocam cok hassas chazlar   gercekten bahsettıgınız gıbı  bole bi chaz uzerınde  calısmak isterm aslında

"T€kNoLojī €kīBī"

theplot1978

Bilinen markalardan whites olsun minelab olsun kucuk  altin curufuna karsi hassas makinalari var yanliz sunu aciklama geregi duyuyorum bu tarz cihazlar amerika (white`s) avusturalya ( minelab) bu iki ulkeninde tarihi gecmisi cok fazla yok dere kenerlarinda altin curufu arayan kendi toprak yapilarina gore makinalar uretmisler turkiyenin genel toprak yapisi mineral olarak yogun oldugundan bu cihazlarin birtakim ayarlarini kismak kapatmak zorunda kaliyorsunuz buda cok kucuk metallere karsi olan hassasiyetin azalmasi anlamina geliyor

theplot1978

Sakir ustam senin dedigin gida sanayisinde kullanilan bantlarin paketleme unitesinin sonundaki dedektor tse belgeli tum gida ureticilerinin kullanmak zorunda oldugu cok pahali cihazlar guvenlikcilerin kullandigi buyuk kapi dedektorunun minyaturu zil calani siren calani icinde metal olan kutuyu pumematik sistemle bantan ayiran modelleri mevcut yapisi geregegi definecilik alaninda kullanilmasi biraz zor bobin yapisi cok farkli ben topragi cikaracam banttan bu makinanin icinden gecirem diyorsan eger baska :-)

bitkici şakir

theplot1978 evet size katılıyorum ben sadece ekran görüntüsünü gördüm iç yapısı ve bobin yapısını görmedim,ben o fabrikada güvenlik olarak çalıştım bazı merakıma gelir gidip yanına seyrederdim hatta bir toplu iğneyi denedim çok hassas. türkiyede dagıtım distribütörü vardı ismi şimdi aklıma gelmiyor ama çok güzel bir cihzdı,10x10 civarında lcd ekranı vardı dokunmatik olduğunu biliyorum...fearless35  meyve sebze metal ayırma dedktörü yaz markaları görebilirsin...

fearless_035

"T€kNoLojī €kīBī"

hüseyin4581

el yapımı ustanın devresını yap derım. pirinç tanesinden ufak altın parçasını 5 ila 10 cm arasında rahat algılıyor. toprak ve tugla ayarını ve okordu guzel oturttunuz mu arkanıza bakmazsınız arazide . baslıkta 18 cm çapında ufak bir başlık. zaten bit para için tasarlanmış bir dedektör. kolay gelsin.

dede_1131

xp nin son modeli nasıl arkadaşlar bu konuda başarıl olabilirmi kullana arkadaşlar varmı

fearless_035

huseyın 4581 el yapını ustanın devresı derken hangisi devre  bı bakayım hemen bılgı verırsenız  uygulamaya gecerım saygılar

"T€kNoLojī €kīBī"

bitkici şakir

http://www.teknolojiekibi.com/yeni/index.php?topic=3810.0
bu linkte var buradan veya anasayfa girişinden gir elyapimi başlatısı olarak göreceksin...

teslacoil

ayıkla princin tasını türkiye sartlarında kimin ne kadar ihtiyacı olur bilemem ama size bu konuda güzel bir cihazın videosunu veriyim prinç değil  0,1 grmlık tel parçasını bile nasıl algıladığını görün

fearless_035

"T€kNoLojī €kīBī"

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious