Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

delta pulse mesefe artımı

Başlatan ta3chv, 28 Ocak 2013, 01:29:30

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ta3chv

delta pulse mesefesi düşük olanlar
arkadaşlar delta pulsede mesefeniz düşükse
bobine paralel bağlı olan 2,2 k lık dirençi çıkartın
680 ohm ve buna paralel bağlı bir trimpot 2 k lık seri bağlayın
sonra bu trimpotu ayar yapınız en yüksek mesefede ayarı bırakın sonra dirençi ohm metre ile ölçün çıkan degerde 2 waat bir direnç bağlayın
lf 357 patetes baskı ise mesefede düşme yada ters çalışma olur yanındaki 15pf değerinden yüksekse mesefe düşer yada ters çalışır
başlıkla devre arasında tek damarlı iyi bir kablo kulanın
Linkback: delta pulse mesefe artımı
Nice insanlar gördüm, üzerinde elbisesi yok.
Nice elbiseler gördüm, içinde insan yok.

ta3chv

Alıntı yapılan: ta3chv - 28 Ocak 2013, 01:29:30
delta pulse mesefesi düşük olanlar
arkadaşlar delta pulsede mesefeniz düşükse
bobine paralel bağlı olan 2,2 k lık dirençi çıkartın
680 ohm ve buna paralel bağlı bir trimpot 2 k lık seri bağlayın
sonra bu trimpotu ayar yapınız en yüksek mesefede ayarı bırakın sonra dirençi ohm metre ile ölçün çıkan degerde 2 waat bir direnç bağlayın
lf 357 patetes baskı ise mesefede düşme yada ters çalışma olur yanındaki 15pf değerinden yüksekse mesefe düşer yada ters çalışır
başlıkla devre arasında tek damarlı iyi bir kablo kulanın
Nice insanlar gördüm, üzerinde elbisesi yok.
Nice elbiseler gördüm, içinde insan yok.

YILDIRAY

ServetsizServet

merhabalar, ayrım devresinde kristal uçlarinda 18pf kondansatör var bu değerde bir degışiklik sözkonusumu acaba devreyi tamamlayan arkadaşlar varsa , yardım cı olabilirlermi ?
Okumak tutkuların en soylusudur,

teslacoil

deltapulse 2 de sönümleme direnci 680R metal film 680uh ile 1mh arasında bobin yeterli
lf356 bağlı mercimek kondansatör yada ona paralel dirençtek değişiklik kazanç ile ilgili
direnç düşürüldükçe kondansatör değeri yükseltikçe kazanç yükselir
---------------------------------
pice bağlı kıristal ve yanıdaki mercimek condansatör picin saati frekansı için için bu değer 15pf 18pf 30pf arası değiştirerek işlemci hızını değiştirilir fakat zaten yazılım içinde bu sabit olduğu için değiştirmeye gerek yok olduğu gibi kalmalı
--------------------------------------------------
lf356 ayrıca metal kılflı olanları var bulursanız kullanırsınız ısıyla değişen karasızlıklıkları ortadan kaldırır

bitkici şakir

ta3chv  tek damarlı kablo konusunda katılıyorum ben 3x1,5 kablo tavsiye ederim ikisi bobine diğeri topraklama için şaseye baranda çok güzel randıman vermişti, deltada haydi haydi sürüm kalitesini artırır,  tesla ustam bilgileriniz için çok teşekkürler, bir bilgi daha öğrenmiş oldum ...

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious