Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

ELDORADO YENİ ÇİZİM

Başlatan değmenci, 25 Ocak 2013, 20:11:52

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

değmenci

Arkadaşlar Eldoradonun böyle bir çizim devresi mevcut Adamlar yapmış videosuda var denemeye değermi acaba
Linkback: ELDORADO YENİ ÇİZİM

değmenci

değmenci

Bu tür çizim Yapılabilir

değmenci

Smd ve Normal Çİzimde mevcut

değmenci

Devre Eldoradonun Pinpoint Olan devresi algılama güzele benziyor ama bunu yapan arkadaşlar varsa eğer bilgi almak isterim

değmenci

Açık Şema ve Malzeme dizilimi de var

değmenci

Burası Devrenin Alt kısmında montelenmiş akünün boş olup olmadığını anlamak için konmuş devre konmayada bilinir  bobin için tx  6mh  rx için 6.5 mh Yazıyor ama zaten arkadaşlar teseronun bobinini biliyorlar videosu da var bulup onuda paylaşayım sizlerle

değmenci

Bende bu devreyi yapan arkadaşları arıyorum yapan varmı acaba eğer varsa bizimle paylaşırsa seviniriz

BigBang

Sn. Değmenci ,

Pcb. de yollar eksik gibi görünüyor . Bu pcb.nin atlama (jumper) yolları filan olması gerekiyor sanırım . Eldorado konusu daha önce forumda işlenmişti . Geotech1 de de bu devre ile uğraşıldı . Şahsen yapmadım . Ancak yapılmış halini gördüm . Oldukça başarılı bir devre diyebilirim , özellikle de ayırım konusunda ...

çavuş

Öncelikle merhabalar.
Daha önceden ivconic in eldorado devresini yapmıştım. İyi bir devre. Ayrımlı modu sallamalı ayrımsız mod pinpoint özellikli sallamasız. 10 kHz de çalışıyor devre.Yukarıdaki devreyi incelemedim. Eğer orjinaline sadık çizilmişse gönül rahatlığıyla yapabilirsiniz.

değmenci

Alıntı yapılan: BigBang - 25 Ocak 2013, 22:21:30
Sn. Değmenci ,

Pcb. de yollar eksik gibi görünüyor . Bu pcb.nin atlama (jumper) yolları filan olması gerekiyor sanırım . Eldorado konusu daha önce forumda işlenmişti . Geotech1 de de bu devre ile uğraşıldı . Şahsen yapmadım . Ancak yapılmış halini gördüm . Oldukça başarılı bir devre diyebilirim , özellikle de ayırım konusunda ...

devrede eksikyol yok lay dosyasıda var sanırım bulayım ekleyecem

değmenci

önden ve arkadan resimleride var

değmenci

usta bu devrenin kutusuda güzel eğer çalışıyorsa süper

mehmet 45

Değmenci usta eline sağlık ön panel hoş olmuş insallah sağlıklı bir cihaz cıkar ortaya iyi çalışmalar.

tekin_efe

değmenci usta güzel paylaşım olmuş elinde varsa birde lay dosyası paylaşsan dahada güzel olur. teserolarda toprak sorunu var bence başlık değerleri sıkıntı olabilir. ama denemekle neyi kaybedebilirizki . sen varsa bizahmet lay dosyasını yükleyiver usta.

değmenci

Arkadaşlar ekteki dosyada pdf çıktısı 1e1 alırsanız oluyor potların yrleşimi ve parça listesi var

değmenci

Buradada jpek olarak pot yerleşim var takılan yer olursa arkadaşlar buray ayazabilirler

değmenci

Ademsu Kardeşim gayet güzel olmuş bence derinlikte fena değil yanlız toprak ayarı yapıldıktan sonramı cihaz böyle çalışıyor

ademsu

ayrımsız moda derinlik gayet iyi sorun yok  .  ayrımda kablodan etkileniyor hareket etirdiginde ötmeler başlıyor .kısaca her şey bobin ayarında bitiyor ugraşmana degermi bilmiyorum forumda çok bilgili arkadaşlar var  yardımları ile başarı elde edilebilir..

değmenci

arkadaşlar projelerinizde bu tip kutular çok şık durur

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious