Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

ses çıkış anfi şeması ...yardım...

Başlatan bitkici şakir, 02 Ocak 2013, 11:46:32

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ServetsizServet

:Dtda7293 uygulaması ,
ben akşam kurdum delikliplaket üzerinde  beslemenin yüksek olması dışında evde kullanılabilecek bir ses sistemi ,,
Linkback: Ynt: ses çıkış anfi şeması ...yardım...
Okumak tutkuların en soylusudur,

rayman

D-Mos çıkışlı bir amplifikatördür. Bana kalırsa , sadece öylesine yapılmış vede sıcak tonu yani mid  , midbass karekterli hoparlörü besleyecek bir çıkıştır. Bu Bass özelliği apayrı birşeydir. Hissetmek için Analog yapıyı çok iyi bilmek lazım .
Haklıysan korkma. HAK seni korur....

ServetsizServet

:D merahba, evet size katılıyorum ama şu da çok önemli anfi ne kadar verimli profesyonel olursa olsun dogru orantılı olarak HI FI haporlor kombonizasyonlarinida hakim olmak gerekiyor zira kabin tasarimi akustik verim ve secilen haporlorun frekans degerleri, bi okadar onem arz ediyor.e  eskisehir servoda 4 tane 38 cm haporlor almistim klasik muzik verdiginizde technics anfi ve rcf kabinden aldigim frekanslari orda alamamistim ayni mixer ayni anfi ,bilmiyorum katilirmisiniz tahlile tespite saygilar

rayman

Onlarla uğraşmıyorum ben. Ben profosyonel ses sistemleri (Active) öyle uğraşıyorum. Activer Subbas Filtre yaptım elimde duruyor çok kalite . Subbass için . Mesela satılmadı bu işlerden hevesim kaçtı

ServetsizServet

:D merhaba , evet bazen bazı projeler elde kalabıliyor ,bende denizlinin dagköylerinde muzisyenlik yapan arkadaslara pasif kabin ici filitreler yapıyorum zaman zaman , senin devreni 45 cm eloctrovoice ciftli 800watt kulesub kabinde kullanabilirmiyiz yada mixle power arasındamı kullanmak gerekli saygılarım kolay gelsin ,

rayman

Tabiki Power Amplifkatör olarak kullanabilirsin. Mixer'in Deck çıkışları yada, Mix out yerine bağlayıp tekrar aynı çıkışları kullanabilirsin. Subbass kullanıyor iseniz en iyi Aktif filtrede var bu iş için. Size ikisini verebilirim. Yada amplifikatörü

ServetsizServet

teşekkür ederim şu an değil fakat mart sonuna dogru sizinle paslaşalım ,şu siralar diger islerde yoğunluk var ,

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious