Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

pulse star 2

Başlatan hatem_a, 30 Aralık 2012, 01:06:06

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hatem_a

elımde bır adet pulse star var baslık soketı leyımlenecek ve adaptoru kayıp 1x1 baslıgı var cıhazın baska bır sıkıntısı yok boylece satmak ıstıyorum veya takas yapabılırım
Linkback: pulse star 2

skorpio

Ustam fiyatını yazıp foto eklermisin, ben almak istiyorum

hatem_a

fıyat 1250 tl olur kendım yaparım dıye soket gırısnı oktum fakat beceremdım takas teklıf edıcek arkadaslar fıyatı makul oldugu surrece olur

hatem_a

cıhazda ayrım ıbrelı ve ısklı olarak var ama pulse cıhazların hıcbırının ayrımına guven olmaz derıne ındıklerı ıcın ayrımları zayıf oluyor benım cıhazım alman malı

tivos

hatem usta bu makinanın küçük başlığı yok mu.bende white's prizma 6T var.Küçük başığıda varsa düşünebilirim.Sanada uyarsa özelden konuşalım.Kolay gelsin.

hatem_a

kucuk baslıgı yok ama cuzı bır mıktara yaptırılabılır

tivos

hatem_a usta küçük başlık olmadan nasıl test edicez.çok zor.güzel makina ama küçük başlık olmazsa ben kullanamam.Kolay gelsin.

skorpio

hatem-a usta telefon verebilirmisin,

hatem_a

hatem_a

tıvos kardesım bu cıhazın 45 lık baslıgıyla ne yapmayı planlayorsun normal bı vlf den farkı olmaz bu cıhazlar derıne nufus etmek ıcın baslık ne kadar buurse okadar derıne gıder

hatem_a

pulse star 2 fıyatı 1100 tl olmustur

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious