Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

Kişisel ileti yollanamıyor...

Başlatan protek-e, 14 Aralık 2012, 14:39:14

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

protek-e

Sitede bir sorun var sanırım kişisel ileti gönderilemiyor site yönetiminden bu konuyla ilgilenmesini rica ederim.
Linkback: Kişisel ileti yollanamıyor...

teslacoil

selam kişişel mesajlar gönderiliyor mesaj atıldıktan sonra yönlendirdiği sayfadaki çıkan yazıya aldırmayın gönderilmiş iletilerde attığınız mesajıları görebilirsiniz
unıque usta geldiğinde cevap verir gerçi ben güvenlik için sanal oto program ların  kullanılmasına engel olarak böyle yapıldığını düşünüyorum
bu sayfa ana sayfada olabilirdi yönlendirmede değişiklik yapılırsa 
---------------------------------------------------------------
berk atttığın deneme mesajlarının 2 side geldi 

Karadağ

Merhaba Arkadaşlar,

Veri tabanında olan bir problemden dolayı bu tür durumlar ile karşılaşıyorsunuz. Unique biraz rahasız. İyileştiğinde halledecek.

Saygılar
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

UNIQUE - TA5DF

TA5DF

humhum

S.A. Kişisel veri yollanamıyor  bilginize,  sitenin veritabani yine mi çöktü acaba.

Saygılar.

protek-e

Mustafa-

site içersinde şuan kargaşa savaş var kişisel iletiler denetimli olarak kapatılıyor normal site içi mesajlarda moderator onayı ile yayınlansa iyi olacak.

Karadağ

Mustafanın da yazdığı gibi kişisel ileti geçici bir süreliğine kapatıldı.

Saygılar

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

protek-e

Alıntı yapılan: M-usta-FA - 12 Şubat 2013, 10:02:09
site içersinde şuan kargaşa savaş var kişisel iletiler denetimli olarak kapatılıyor normal site içi mesajlarda moderator onayı ile yayınlansa iyi olacak.

benim kimseyle savaşım yok :)

Karadağ

:))

Savaş değil sadece özel mesajlarda bazı tartışmalar ve üslup problemleri yaşanmaya başlandı. Gün içinde 100 den fazla özel mesaj gönderiliyor. Bu trafiği kontrol etmemiz çok zor. Problem çözlünce özel mesajlar açılacak. Siz 1 yada 2 gün diye düşünün

humhum

Alıntı yapılan: Karadağ - 12 Şubat 2013, 10:26:54
:))

Savaş değil sadece özel mesajlarda bazı tartışmalar ve üslup problemleri yaşanmaya başlandı. Gün içinde 100 den fazla özel mesaj gönderiliyor. Bu trafiği kontrol etmemiz çok zor. Problem çözlünce özel mesajlar açılacak. Siz 1 yada 2 gün diye düşünün

Karadağ ustam , bu kısıtlama sadece site içerisinde bu savaşı yapanlara  getirilmesi gerekiyor bence , bu uygulamadan  bizlerde payımızı alıyoruz galiba...  Eğer yanlış yapılan birşey varsa kişiler  bilgilendirilmeli ve buna bi son verilmeli bence.
   KURUnun YANINDA YAŞta YANAR  dedikleri gibi oluyor bu iş...

Zanos

Merhaba Humhum,

Bu konuda haklısın ama tek kişi için pratik bir şekilde pm kapama malesef yok. Gerçi dün de yazılmıştı 1-2 günlük diye az önce açtım pm leri.

Saygılar
Cehennemin yolları iyi niyet taşları ile döşelidir.

humhum

Alıntı yapılan: Zanos - 13 Şubat 2013, 08:09:20
Merhaba Humhum,

Bu konuda haklısın ama tek kişi için pratik bir şekilde pm kapama malesef yok. Gerçi dün de yazılmıştı 1-2 günlük diye az önce açtım pm leri.

Saygılar

Teşekür ederim  Kardeşim.

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious