Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

geotech1

Başlatan erkan basar, 12 Aralık 2012, 14:13:46

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

erkan basar

geotech1 adlı siteye üye Şolmak için çok uğraştım.üye olamadım.sorun ne olabilir?
Linkback: geotech1

BigBang

Bazı forumlarda güvenlik amacıyla üye olanın insan veya pc. olup olmadığını anlamak için çok kısa sürede verilen harf veya rakamları algılayıp anında işlemi tamamlamak gerekebiliyor . Böyle bişeyle karşılaşmış olabilirsiniz .

jickata

Ben yakInlarda kayIt  oldum geotech'e ,bir sorun olmadI.Herhalde kayIt olurken hata yaptInIz.Tekrar deneyin.Kolay gelsin.
''Bilgisizler içinde bir bilgili, ölüler içinde bir diridir.'' HZ. Muhammed
''Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum.'' HZ. Ali
''En büyük savaş, cahilliğe karşı yapılan savaştır.'' Mustafa Kemal Atatürk

mukadder

bazı mail adreslerini kabul etmiyor uyarılara dikkat etmeni tavsiye ederim

thunderbolt

hotmail ve bircok e-mail'i otomatik kayıt almıyorlar.
carl@geotech1.com adresine uye olmak istediğini yazman gerekiyor.  e-mail adresini kendisi ekliyor. 1-2 gün icinde yanıt veriyor

Karadağ

Alıntı yapılan: thunderbolt - 13 Aralık 2012, 22:21:00
carl@geotech1.com adresine uye olmak istediğini yazman gerekiyor.  e-mail adresini kendisi ekliyor. 1-2 gün icinde yanıt veriyor

Aslında böyle olmalı. Bende kayıtı bu şekle çevirmeyi düşünüyorum.
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

UNIQUE - TA5DF

Alıntı yapılan: Karadağ - 13 Aralık 2012, 23:31:32
Alıntı yapılan: thunderbolt - 13 Aralık 2012, 22:21:00

Aslında böyle olmalı. Bende kayıtı bu şekle çevirmeyi düşünüyorum.

ve de referanslı olsun...
TA5DF

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious