Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

İbreli lorenz deepmax ayarı yardım!

Başlatan ramsona16, 02 Aralık 2012, 01:39:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ramsona16

Merhaba arkadaslar elime eski bir ibreli lorenz deepmax modeli geçti ayar için geldi.fakat nette bu modele ait bişey yok genelde x bilmem kaç serisi var.bu cihazda 6 tane tuş var.ZERO,AUTO,MODE, POWER,GROUND1,GROUND2,bunun yanında 4 tanede pot var ground1,ground2,Audio,freq. ben ayarı beceremedim arkadaslar anlayan varsa yardımcı olabilirmi?Üzerindeki ledleride yazayım.İDENT başlıgı altında D,C ledi var,birde hemen alt kısmında 3 tane led var Biri B DİGERİ A , hemen altında BAT. bu ledleri mode tuşuyla gezebiliyorum.Yardımlarınızı bekliyorum arkadaslar.
Linkback: İbreli lorenz deepmax ayarı yardım!
Kalb kırmak, Kâbe'yi yetmiş defa yıkmaktan daha kötüdür) buyurulmuştur. iyi olsun, kötü olsun hiçbir insanın kalbini incitmemelidir. Allahü teâlâyı en çok inciten, küfürden, inkârdan sonra, kalb kırmak gibi büyük bir günah yoktur."

ramsona16

Kalb kırmak, Kâbe'yi yetmiş defa yıkmaktan daha kötüdür) buyurulmuştur. iyi olsun, kötü olsun hiçbir insanın kalbini incitmemelidir. Allahü teâlâyı en çok inciten, küfürden, inkârdan sonra, kalb kırmak gibi büyük bir günah yoktur."

canbay

merhaba.,

X serilerinin test videoları var nette onlara bakarsan sana fikir verir. yanlış hatırlamıyorsam graund1-2 ler başlıkla ilgili hangi başlığı kullanıyorsan onun potuyla ayar yapıyosun..

ramsona16

Nette araştırdım fakat dediğiniz gibi x serileri var hep onlardada sens,delay potları falan var anlıycanız yapamadım ayarı kullanan varsa belki yardımcı olur diye yazmıştım teşekkür ederim.

theplot1978

Hocam bu senin dedigin lorenzin fotografi yokmu eklesende baksak benim bildigim lorenzin 4 tane modeli var lorenz deep max serisimi cihazin eger internette bulamiyorsan cihazi taklit falan olabilir mi

orenz

Öncelikle şunu söyliyim herkeze lorenz parasının cihazı değil arkadaşlar 3 metre ye cip gömeceksiniz ki bulasınız .....kardeş bir sürü ayarı var hangi başlık için istiyorsun moralini bozma ama lorenz 1x1 e başlık enfazla 1.30 cm küçük başlık da en fazla 35 cm ayrımı belirli derinlikden sonra güzel değil ayarlarda küçük  başlık için  del 1  filter 0 auto 0 sens 5 vol istediğine al dlog 0-1  freq 8-9  audio :1-2-3  35 dd için kullanilirsin ama gine söylüyorum makinadan umduğunu bulamassın kardeşim 2 senedir  kullanıyorum
büyük başlıklar için : gnd 1-2 -3  filter 0-1 auto 1-2 sens :5  volüm : istediğin  dlog 0 freq 9 audio 2 ve yükseği kullanabilirsin Cihazı iyice denemeden kullanma birşeye yaramaz , her zaman toprak ayarı yap gp le çok fazla sıfırlama yapma cihaz kafayı buluyor
lorenz için diyebilirim en iyi cihazlardandır ama derinlik yok , ayrımı  100 de 80  iyi ayrım yapıyor ama her zaman değil topraktan toprağa da cihaz farklı çalışır bazı mineral lerin üstünde zero larsını başka minerallere çalabilir  tüm cihazlar gibi lorenz de beş para etmez vesselam parasını tutmuyor

onur600

Alıntı yapılan: orenz - 18 Temmuz 2013, 02:08:53
Öncelikle şunu söyliyim herkeze lorenz parasının cihazı değil arkadaşlar 3 metre ye cip gömeceksiniz ki bulasınız .....kardeş bir sürü ayarı var hangi başlık için istiyorsun moralini bozma ama lorenz 1x1 e başlık enfazla 1.30 cm küçük başlık da en fazla 35 cm ayrımı belirli derinlikden sonra güzel değil ayarlarda küçük  başlık için  del 1  filter 0 auto 0 sens 5 vol istediğine al dlog 0-1  freq 8-9  audio :1-2-3  35 dd için kullanilirsin ama gine söylüyorum makinadan umduğunu bulamassın kardeşim 2 senedir  kullanıyorum
büyük başlıklar için : gnd 1-2 -3  filter 0-1 auto 1-2 sens :5  volüm : istediğin  dlog 0 freq 9 audio 2 ve yükseği kullanabilirsin Cihazı iyice denemeden kullanma birşeye yaramaz , her zaman toprak ayarı yap gp le çok fazla sıfırlama yapma cihaz kafayı buluyor
lorenz için diyebilirim en iyi cihazlardandır ama derinlik yok , ayrımı  100 de 80  iyi ayrım yapıyor ama her zaman değil topraktan toprağa da cihaz farklı çalışır bazı mineral lerin üstünde zero larsını başka minerallere çalabilir  tüm cihazlar gibi lorenz de beş para etmez vesselam parasını tutmuyor
Çok para vermekle,çok iyi cihaza sahip olunmuyor malesef.
Pulse bir cihaziniz varsa zaten ayrim işini belirli bir derinlikten sonra yok sayacaksin,aldiris etmeyeceksin.
Karmasik menuler,ayarlar fazlalaştikca hata tarafi hep kullaniciya yuklenir.
Adamlar secenek koymus  delay 1,2,3 gibi.Bunun ne oldugunu cogu kullanici bilmez.Bende soylemek istemiyorum.Sadece sunu diyim takdiginiz basliga gore kalibrasyon.
Frekans ayari oda kullaniciya ciddi manada hic bir sey katmaz.
Ground modu bu mod kesinlikle analog kullanilmali yazilimsal yapilarda hata orani biraz daha fazla olabiliyor.Heleki derinlik kayiplari daha onemli.
İsin ozeti şuki bu dedektorlere cok para verip cok derinden malzeme alma bir hayaldir.
Zaten hedefin saklama para,gömûler ise cokta kafa yormaya gerek yok.
Tüm cihazlar bes para etnez demekle olayi kesip atmak cozum degil.Beklentileri belli sevide tutmak en dogrusu.
Pulse dedektorle mezarlik uzerinde metal arayan,5,6-8,10m lerde define hayali kuran  varken cihaz ureticilerinin yapacagi hic bir sey yok.

LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

Delilik, şüphesiz aptallıktan daha iyidir...

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious