Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

Bana özel Sohbet Muhabbet Araştırma Tartışma Konusu

Başlatan teslacoil, 24 Kasım 2012, 23:57:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

jickata

Tesla usta sana tamamen katIlIyorum.Bir zamanlar şakul makulculerle bende cok dolastIm malesef ne ben ne de onlar bir sonuca ulaşabilemedi.Zaten oyle olsaydI toprak altI zenginlikleri coktan ortaya cIkmIs olurdu.
Linkback: Ynt: Tesla^Pulse^Coil Bana özel Sohbet Muhabbet Araştırma Tartışma Konusu
''Bilgisizler içinde bir bilgili, ölüler içinde bir diridir.'' HZ. Muhammed
''Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum.'' HZ. Ali
''En büyük savaş, cahilliğe karşı yapılan savaştır.'' Mustafa Kemal Atatürk

humhum

Gördüğüm kadarı ile sizde çok fazla bilgi ve tecrübe var.

humhum

Bende onu diyorum, illaki  herkesin  bu hayatta bazı konularda uzmanlık yönleri vardır, hiçkimse dört dörtlük değildir ancak henüz tanıştığımız ve enine boyuna yorumladığımız bir dal hakkında da bukadar emin ve kesin konuşup olumsuz yorumlar yapmak bence yanlıştır, ha diyeceksin ki yıllardır birkısım çubukçu yada şakülcü milleti dolandırdı , doğrudur , ancak genel çalışma teorisi hakkında  bu yöntemlerin kesin çalışmadığına dair ıspat olmadan bu ''yorum''  boş laftan ve karalamaktan başka birşey değildir.

Saygılar Kardeşim.

onur600

slm bu çubukla boşluk bulma işine ve torak altında horosan duvarları tesbit ettiğine tanık oldum ama metale olan durumunu bilmiyorum...bu işlerle yer altıyla uğraşanlar bilir bunu..bazı konuları deneyimlemeden karar vermeyelim ve bazı konulara saplanıp kalmayalım ilahlaştırmayalım...şahsi deneyimlerim bazen çok gezen çok biliyo....saygılar
LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

Delilik, şüphesiz aptallıktan daha iyidir...

teslacoil

Ercan usta siteye hoşgeldin abi
bu sitenin en büyük kaybı senin bilgilerinden mahrum kalmış olması
selametle hayırlı geceler

kripto55

ustalar su konusu ise bir tane arkadaşın yaptığı alan tarama vardı bu tarama kendi girmiş olduğu frekans ile suyun bu frekansa verdiği tepkiyi tespit edebiliyormuş suyu bulduklarını söylüyor ..

ali kaptan

'önyargıları yıkmak berlin duvarını yıkmaktan zordur' denirdi eskiden.berlin duvarı yıkıldı önyargılar yıkılamadı...

bilimin ilk kuralı önyargısız yaklaşmaktır.
tecrübe ettiğiniz sallamasyon lrller gerçek lrl lerin çalışmadığının kanıtı olamaz öyle olsa 9mden çeker diye satılan vlfler de kalite dedektörlerin işe yaramayacağının kanıtı olurdu.

tek sorun şu ,lrl lerin çalışmasının püf noktası paylaşılmadığı için yapanlar çalıştıramıyor.devlet sırrı gibi saklanıyor.bu durum yabancı sitelerde de böyle.son zamanlarda bi kaç paylaşım olunca bazı yerlerde de lrl yapılmaya başlandı.
karalamaya çalışmak yerine sırrını çözmeye çalışmak daha uygun olmaz mı.

teslacoil

3500 tl ye satılan alan tarama locatorunde teknoljiyi aşmışlar sırları burda
http://www.teknolojiekibi.com/yeni/index.php?topic=4468.msg37898#msg37898
satan firma dolandırıcılıktan mahkemelik suan fazla söze gerek yok sanırım

ali kaptan

ben kendim piyasada satılan bi lrlnin içini açtım ve inceledim.tüm malzemeler belki 50 tl etmez ki cihaz o kadar da etmez(bence türkiyedekilerin hepsi sallamasyon) .ancak bu lrl diye bişey olamayacağını göstermez.lrller işe yarıyor diye bi iddam da yok.
fakat temcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp ortaya sunmanın da bi gereği olmasa gerek

teslacoil

gıç 35 usta
5 cell li-on piller için şarj devresi düzeltip bitirdim baskı plaket üst ve alt pdf ve gereken diğer dosyaları içinde
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

teslacoil

bir zamanlar bir hikaye vardı
amerikalılar bir gün  dünyanın en ince telini üretip japonlara hava atmak için göndermişler
japonlar teli yanında yeni bir microskopla geri göndermişler tabi adamlar bu durumu anlayamayıp sormuşlar
teli tekrar inceleyin demişler incelediklerinde  japonlar gönderilen telin ortasını delip geri gönderdiklerini görrmüşler
adamlar yaptımı yapıyo hava atanın havasını alıyolar  ;D
-----------------------------------------------------------------------------
sakız gibi esnek malzemeden celik kadar dayanıklı darbeyi yutan bir malzeme ile korunma elbiseleri
herkez çelik adama dönüşebilir  ;D
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

-----------------------------------------------------------------
4CELL-LİON ekli dosyada

teslacoil

http://www.kutsalgizemler.com/
Hakikate ve gerçeğe ispat gerekmez bizim için
biz duyduk inandık ve iman ettik
ALLAH c.c varlığına ve Hz muhammed  s.a.v onun resulü ve elçişi olduğuna
kuranı kerimin Allahtan bize aktarılan sözler olduğuna
seni ve herşeyin bir nizam ve düzen içinde yaratanın büyüklüğünü
ustanın yaptığı eserlerini hayretle izlediğiniz gibi izleyeceksiniz

teslacoil

clone pi 2 yi yapan yada  dökümanları elinde olan varmı burdan yada özelden iletirseniz memnun olurum

jickata

Bunu mu arIyorsun usta.

Asagida da semasI.

Ve HEX.
''Bilgisizler içinde bir bilgili, ölüler içinde bir diridir.'' HZ. Muhammed
''Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum.'' HZ. Ali
''En büyük savaş, cahilliğe karşı yapılan savaştır.'' Mustafa Kemal Atatürk

teslacoil

Teşekkür ederim jickata ne zaman bir ihtiyacımı belirtsem ilk senden yardım görüyorum
bu dedektör zımpırtılarıyla işim bittiğimde inşallah ilk dökümanları sana yolıyacam
-----------------
bu arada
ben clonepi 2 yi çift bobinli diye duydum sanıyodum değil sanırım
bu tip eski delta picli  cihazlarından 1 tanesi cift bobinli olması lazım
ayrım kısmını incelersem bizim deltaya iliştirebilirim diye düşündüm 

ali kaptan

slm.programını kendin yazmadığın,kodlarının paylaşılmadığı bi digital chza asla tam olarak hükmedemezsin.yap bi analog chz her kısmıyla istediğin gibi oyna-geliştir.

çift bobinli ayrımlı devre yanlış hatırlamıyorsam delta-lite idi.ha, bir de pd3200 var.istersen şemalarını eklerim

teslacoil

ali kaptan haklısın pic yazılımı bilsem bu iş şimdiye bitirmiştim beklemekten sıkıldım
uzay mekiği gibi  6 potlu cihaz olması da işime gelmiyo bir ayarıda yokki sabit kalsın
picin yaptığını normal entegreye döksek 2 katı devre büyüyo devre büyüdükçe sorunların olabileceği
yerlerde artıyo devreye göre pic uydurucak olmadığından pice devre uydurucaz artık
daha önce söyledim adam gibi cihaz yapalım lafa geldimi mangalda kül bırakmayanlar nerde dedim
kötü ben oldum hepsi gaza geldi
biz varız yaparız ederiz ustayız  ekleriz gene yok elde kalmış picleri bile değerlendiremediler
besleme devresinden öteye geçemiyolar yaptık satıyoruz deseler parasını verip alıcam ama yok çünki
1 cihaz sahip olacaktım sorun çözmekten gına geldi ki suan için elde olan umut veren tek devre
ellin varsa başını kaşı iş başa düştü
1ci etap bitti 2ciye geçmeliyim
iki devreyide görünce hatırladım zahmet olmazsa derli toplu düzgün dökümanı edinmek isterim
bende bir yandan bakıcam
-------------------------------------------
walkman tesekkürler onları indirip bakıcam

ali kaptan

şimdi dp3 çok abartılmış bi devre diyecem bana sitem edeceksiniz.bana göre digital olmasının(pot vs yok) dışında bi artısı yok.stabilitesi mükemmel denildi ki bence hiç de öyle değil.ayrım çok mükemmel diyorsunuz ,pek de değil.çok mu kötü,hayır.kötü değil ama yeterli de değil.

devrenin hakkını vererek yaptığınız pek çok şema eksikleri varsa tamamlandığında gayet güzel iş görür.basit bi örnek vereyim klasik dpde 1.örneklemenin başlangıç noktasının, sinyalin şiddetine göre kaydığını fark eden kaç kişi var?içimizden birileri öyle bişey yok diyecektir belki de.

skpe'den görüşelim arşivde ne varsa paylaşırım.bi devre tasarlayacaksan skop sahibi olmalısın ki ne yaptını görebilesin.

humhum

Alıntı yapılan: ali kaptan - 15 Haziran 2013, 09:01:20
slm.programını kendin yazmadığın,kodlarının paylaşılmadığı bi digital chza asla tam olarak hükmedemezsin.yap bi analog chz her kısmıyla istediğin gibi oyna-geliştir.

çift bobinli ayrımlı devre yanlış hatırlamıyorsam delta-lite idi.ha, bir de pd3200 var.istersen şemalarını eklerim

Mrb. Ali kaptan  Clone-2 yi daha önce  çift bobinli olarak yaptığımı ve bir yüzüğü (orjinali) 22cm den alırken  ben 32 cm den algılamayı başarmıştım hemde   tam ayırımlı olarak sonuç aldığımı yazmıştım, ayrıca ilk defa şimdiye kadar yaptıklarım dedektörler arasından  beni hem sesli hemde görüntülü ayırımı ile beni mest eden bir cihazdır , özellikle KURŞUN 'u  da net olarak ayırdığını gördüm, bununla ilgili Youtube 'ye Video da yüklemiştim zamanın birinde, fakat doğru modifikasyon ve ayar yapamadığınız sürece sonuç almanız çok zor ,bu ayarlama işi  biraz yorucudur bilgine...

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious