Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

delta pulse 2

Başlatan sukru871, 05 Eylül 2012, 21:43:22

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sukru871

slm arkadaşlar boşda kalan 22k ve 500 ohm yerini bilen varmı bide hangi direncin bobine baglandıgı.benim elektıronikden pek bilgim yok :(
Linkback: delta pulse 2

kripto55

ustam dp2 listesini aç orda hangi pot nereye takılacağını söyliyor

sukru871

saol usta sorunu cözdum ciyaz calışıyo  ;D

kripto55

ustam ayrılmayaşlım birbirimize destek olalım acizhane bilfiklerimizi paylaşalım istersen dp2 nasıl kullnıldığı hakkında tecrübelerimi yaZARIM SIKINTI OLURSA İRTİBATI KOPARMAYALIM

sukru871

slm dp2  ayarları hakında bilgi verebilirmisn

teslacoil

sükrü871 arkadaşım
( http://www.teknolojiekibi.com/yeni/index.php?topic=2527.0 )
DP2 ile ilgili bütün detaylar bilgiler bu başlık altındaki konuların içinde geçiyor sahip olduğunuz cihaz hakkında tecrübe kazanmak istiyorsanız bu cihazla uraşan bütün arakadaşların tecrübe birkimlerini öğrenmek için tavsiyem konunun en başından başlayıp detayları kaçırmadan tamamını okumanızdır
ayrıca cihazınız girisine 12v regüle beslemesi yapın 7812 ile akü beslemenizi 18vta çıkartıp hem stabil hemde uzun süreli arazi kulanımı sağlar size kolay gelsin iyi çalışmalar

sukru871

saol ustam ilginis icin bende dp2 bölumune bakıyomdum 2 gundur sonradan fark etdim tum bilgiler burda bulabilirim

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious